Holiday ClubHoliday Club

Tarton kylpylähotellit – Vietä ihana kylpyläloma Tartossa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kylpylähotellit Tartossa tarjoavat matkailijalle rentouttavat puitteet lomailuun. Viron toiseksi suurin kaupunki on myös täynnä kulttuuria, ja mielenkiintoisia tapahtumia. Tartto tunnetaan lisäksi suosittuna opiskelukaupunkina.

Kaupungin matkailu on kasvanut jatkuvasti, joten mieluisa kylpylähotelli Tartosta löytyy varmasti. Vaikka Tallinna ja Pärnu ovat edelleen suosituimpia kylpyläkaupunkeja Virossa, löydät Tartosta myös kiinnostavan kohteen.

Tutustu alta paremmin siihen, mitä kaikkea kylpylät Tartossa tarjoavat.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Tarton kylpylöihin!
Kylpylähotelli Tartossa
Artikkeli jatkuu...

Tarton kylpylät löytyvät kaupungin keskustasta

Kaikki Tarton kylpylähotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa, tai aivan sen laitamilla. Vaikka Tartto luokitellaan isoksi kaupungiksi Virossa, ei keskustan tai vanhan kaupungin alue ole kovin laaja. Kaupunkia on siis helppo kierrellä jalan, samalla nautiskellen mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja laajasta ravintolatarjonnasta.

Kaikista tunnetuin kylpylähotelli Tartossa on V Spa, josta voit lukea tarkemmin alta. Kerromme myös muista vaihtoehdoista Tarton kaupungissa, joissa voit viettää kivan kylpyläloman.

Viron kulttuuripääkaupunki tarjoaa hyviä vaihtoehtoja Tallinnan sijasta.

Katso top 5 Tarton kylpylät:

1. V Spa Hotel & Conference – Neljän tähden kylpylähotelli Tartossa

V Spa & Hotel Conference Center

V Spa on tunnetuin, sekä suurin kylpylä Tartossa. Hotelli sijaitsee aivan keskustassa, Kvartal -kauppakeskuksen yhteydessä. Matkailija löytää hotellista mukavat standard-, superior-, sekä deluxe -luokan huoneet. Näiden lisäksi on mahdollista majoittua myös tilavampaan studio huoneistoon, tai sviittiin.

Lapsiperheet voivat majoittua erityisissä V-jäniksen lasershow -huoneissa, joiden ikkunoista voi seurata hotellin maskotti -jäniksen seikkailuja. Majoitukseen sisältyy spa- ja saunaosaston käyttö, sekä maittava aamiainen.

V Spa hotellin allas- ja saunaosastolla viihdytään varmasti. Altaita on jopa 11 erilaista, joihin kuuluvat muun muassa rentoutus altaat, lastenaltaat, terapia-allas, ja jopa neljä poreallasta. Kaikkien altaiden lämpötila on yli 30 astetta, lukuunottamatta kylmäallasta.

Saunamaailmasta löydät monta erilaista saunaa:

 • Löylysauna
 • Katajasauna
 • Venäläinen banja
 • Höyrysauna
 • Hunajasauna
 • Jääsauna
 • Infrapunasauna

Saunomisen lomassa on kiva vilvoitella esimerkiksi kylmäaltaassa, tai elämyssuihkussa. V Spa:n Suolamaailma tarjoaa myös omanlaisen elämyksen, jossa voi kellua esimerkiksi kuolleenmeren altaassa, tai käydä suolasaunassa. Näiden lisäksi spa:n rentoutumisosastolta löydät kattavat kauneushoitola -palvelut.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. Lydia Hotel 4 Superior – Kaunis hotelli viihtyisän kylpyläosaston kera

Kylpylähotelli Tartossa

Lydia hotelli yhdistää upeasti modernin arkkitehtuurin vanhan kaupungin tunnelmaan. Sijainti on erinomainen, aivan Raatihuoneen takana vanhassa kaupungissa. Hotelli avautui vuonna 2016, ja sieltä löytyy 70 viihtyisää huonetta. Majoittumiseen voi valita joko standard tai superior -huoneen. Näiden lisäksi hotellista löytyy tietysti myös sviittejä.

Neljän tähden hotelli pitää sisällään spa:n, kuntosalin, sekä erinomaisen ravintolan.

Lydia hotellin kylpyläosastolta löytyy:

 • Uima-allas
 • Löylysauna
 • Höyrysauna
 • Valo- ja aromahoitoja

Rauhallisen elämyksen saa varsinkin kello 21-23 aikana, jolloin spa on varattu vain aikuisille. Rentoutumisen lisäksi hotellista löytyy hyvin varusteltu kuntosali treenaamista varten.

Kylpylähotellit Tartossa tarjoavat siis ihania kohteita.

MatkapojatMatkapojat

3. Hotel Tartu – Viihtyisä kylpylähotelli Tartossa

Hotel Tartu

Tartu hotelli on Tarton kaupungin vanhimpia hotelleja. Se on rakennettu jo vuonna 1964, joten sisustuksessa näkyy edelleen vivahteita 60-luvun tyylistä. Tartu hotellissa voit majoittua joko hotellin vanhassa siivessä, tai uudessa osassa. Vanhemman siiven huoneet on myös uudistettu.

Huoneluokan voi valita oman maun mukaan standard, superior, perhe, tai inva -huoneista. Hotellissa on myös erillinen osa, josta löytyy kuusi hostelli -huonetta. Varsinkin hotellin hyvä sijainti, ja siellä oleva kylpylä houkuttelevat matkailijoita.

Hotel Tartun viidennestä kerroksesta löytyy rauhallinen sauna- ja allasosasto. Saunan lauteilta, sekä altailta näkyy suoraan Emajoelle. Voit siis ihailla kauniita maisemia samalla löylytellen, tai nauttien rentouttavista porealtaista.

Hotellin vierailijoille lämmitetään päivittäin myös maksuton aamusauna, joka on varattu vain majoittuville asiakkaille.

4. Hotel Soho – Yhdistä hotellimajoitus Aura Keskus -vesipuistossa vierailuun

Hotel Soho Tartto

Kaikki Tarton kylpylät eivät ole hotellien yhteydessä, kuten Aura Keskus. Kylpylään pääsee kuitenkin esimerkiksi hankkimalla hotellipaketti, johon kuuluu vesipuistossa käynti. Suositusta Soho hotellista löydät 59 huonetta neljästä tasosta. Viihtyisien premium- ja deluxe -huoneiden lisäksi tarjolla on upeita saunallisia sviittejä.

Hotelli sijaitsee vanhassa kaupungissa lähellä keskustan palveluita.

Hotel Soho:sta voi varata perhepaketin, johon kuuluu majoituksen lisäksi pääsy AHHAA-tiedekeskukseen, sekä Aura Keskus -vesipuistoon. Vesipuistoon kävelee Soho hotellista noin vartin, sillä matkaa on vain vähän päälle kilometri. Aura vesipuistossa viihtyy varmasti aivan koko perhe.

Aikuisille löytyy erilaisia altaita vesihieronta pisteillä, vesiputous allas, sekä vastavirtajoki, porealtaita ja höyrysauna. Aura Keskuksessa pääsee myös harrastamaan kuntouintia. Lapsille on varattu omat matalammat altaat, sekä hyvät liukumäet.

Vesipuistossa on yhteensä kolme vesiliukumäkeä hurjapäille.

Holiday ClubHoliday Club

5. Art Hotel Pallas by Tartu Hotels – Kylpyläpaketti sisältää pääsyn V Spa:han

Art Hotel Pallas

Kaunis Art hotelli on remontoitu vuonna 2020, tehden siitä mukavan modernin kolmen tähden hotellin Tarton keskustassa. Kolmikerroksisessa hotellissa on yhteensä 62 huonetta, jotka on sisustettu eri värein. Huoneiden sisustusta dominoi erilaiset taidemaalaukset seinissä ja katoissa. Kaikki hotellin tilat on siis sisustettu taiteellisella silmällä.

Art Hotel Pallaksesta voi valita Spa elämyspaketin, jolloin majoituksen hintaan sisältyy käynti V Spa:n sauna- ja suolamaailmassa. Kylpyläloma Tarttoon onnistuu siis majoittuen myös hotelleissa, joissa ei ole omaa kylpylää.

Katso lisäksi nämä kaksi hotellia Tartossa

Kun et kaipaa niinkään allas- tai saunaosastoa, löytyy Tartosta myös muitakin vaihtoehtoja majoittumiseen.

Hotelli Dorpat on mukava perheystävällinen hotelli keskustassa

Hotelli Dorpat Spa

Dorpat on Tarton suurin hotelli, pitäen sisällään 197 huonetta. Valittavana on niin standard, superior, perhe, deluxe, kuin sviitti huoneistot. Voit halutessasi majoittua myös saunalliseen huoneeseen. Hotellin a la carte ravintolassa nautitaan lisäksi maukkaat ruuat.

Dorpat hotellista ei löydy niinkään allas- tai saunaosastoa. Sen sijaan siellä on kehuttu Herb Spa, jossa voi nauttia ihanista hemmotteluhoidoista. Kokeile esimerkiksi erilaisia hoitavia kylpyjä, hierontoja, tai virkistäviä kasvohoitoja.

Majoituksen hintaan sisältyy myös kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

VOCO Hotelli – Tarton ammattikoulutuskeskuksen hotelli tarjoaa edullisen vaihtoehdon

VOCO Hotelli Tartossa

Tämä pieni hotelli Tarttossa toimii matkailualan opiskelijoiden koulutus hotellina. Hotellista löytyy 19 standard -luokan huonetta, sekä kaksi sviittiä. Edullinen hotelli sijaitsee vain alle neljän kilometrin päässä Tarton keskustasta.

Majoituksen lisäksi hotellin palveluista löytyy:

 • Ravintola
 • Kauneushoitola
 • Hierontaa
 • Solarium
 • Spa -kapseli
 • Erilaisia saunoja (höyry-, infra- ja aromasauna)

VOCO Hotellissa pääsee siis tietyllä tavalla kylpylätunnelmaan. Voit valita esimerkiksi rentoutumispaketin, johon kuuluu majoituksen lisäksi aamusauna, ja jokin omavalintainen hoito.

ScandicScandic

Vietä rentouttava kylpyläloma Tartossa

Kun haluat yhdistää kultturellin kaupunkiloman kylpylässä käyntiin, on Tartto erinomainen kohde Viron reissulla. Tartto on valittu myös Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2024, joten nähtävää ja tapahtumia riittää varmasti moneen makuun. Matkustaminen Tartoon käy näppärästi esimerkiksi Tallinnan kautta, josta matka kestää vain pari tuntia julkisilla tai autolla.

Yhdistä kylpylähotellit Tartossa vaikka museossa käyntiin, tai retkeile läheisillä luontopoluilla. Esimerkiksi Emajoki tarjoaa mahtavat puitteet luonnossa liikkumiseen esimerkiksi kanootin, tai sup-laudan kanssa. Tartolla on siis paljon tarjottavaa matkailijalle.

Kylpylät Tartossa tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia kohteita, joista voi valita mieluisan kohteen omien tarpeiden mukaan. Kylpylähoitojen, saunomisen ja altaissa lillumisen lomassa on mukava kierrellä vanhassa kaupungissa. Pakkaa siis mukaan uikkarit ja reissukaverit, ja lähde viettämään mukava kylpyläloma Tarttoon.

Tutustu myös:

Tarton kylpylähotellit kartalla

Naantalin kylpylä
Sulje