Vietä rentouttava joulu kylpylässä 2023 – Katso täältä kotimaan suosikkikohteet

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Joulunaika on monelle stressaavaa hulinaa, lahjojen metsästystä, siivousta ja ruoanlaittoa. Mitäpä jos ottaisi tänä vuonna vähän rennommin, miltä kuulostaisi joulu kylpylässä? Rento loma on taattu, kun pääsee valmiiseen joulupöytään, ja joulusaunakin on valmiiksi lämpimänä.

Joulun kylpylälomat sopivat aivan jokaiselle, varsinkin jos haluat aivan erilaisen kokemuksen kuin kotona, tai sukulaisten luona ollessa. Joulu kylpylässä on parhaimmillaan kiireetöntä yhdessäoloa ja rentoutumista.

Artikkeli jatkuu...

Lähde kylpylään jouluksi ja palaa arkeen hyvin levänneenä

Kun on juossut kaikki sukulaiset läpi ja lisäksi kaitsenut oman perheen joulun pyhinä, tarvitsisi joulun jälkeen monesti melkeinpä loman. Jos siis haluat ottaa rennosti, on joulu kylpylässä erittäin varteenotettava vaihtoehto.

Esimerkiksi mukavan romanttinen joulu on kiva viettää oman kumppanin kainalossa porealtaissa nautiskellen. Myös lapsiperheet viihtyvät jouluna kylpylässä, sillä mieluista ohjelmaa löytyy varmasti jokaiselle perheenjäsenelle.

Aitoa joulutunnelmaa voi kokea monissa eri kylpylähotelleissa ympäri Suomea. Omien toiveiden mukaan voi kylpyläloman viettää esimerkiksi Lapin kohteissa. Jos ei haikaile niinkään lumisia kohteita, sopii joulun kylpylälomakohteeksi eteläisempi Suomi.

Joulun kylpylälomat – Mitä joulu kylpylässä Suomessa sisältää?

Kylpyläloma jouluna

Hemmotteleva joulu kylpylässä sisältää muutakin kuin yöpymisen ja kylpyläkäynnin. Tylsistymään ei pääse varmasti, mutta parasta on että joulun voi ottaa juuri niin rennosti kuin itse haluaa.

Kohteesta riippuen, voi joulun kylpylälomaa viettää hotellissa, tai vaikka lomamökissä. Esimerkiksi Lapin kohteissa on mahdollista viettää rauhaisaa joulua oman mökin rauhassa, ja ostaa sitten erillinen pääsy Lapin kylpylöihin ja jouluruokailuihin.

Jos haluaa päästä niin sanotusti mahdollisimman helpolla, kannattaa hankkia joulun kylpyläpaketti. Kohteesta riippuen joulun kylpyläpaketin sisältö saattaa hieman vaihdella.

Joulu hotellissa sisältää yleensä vähintään:

 • Majoittumisen hotellihuoneessa
 • Kylpylän käytön joka päivä
 • Jouluruokailut
 • Jouluista ohjelmaa

Kohteesta riippuen ohjelmassa voi olla esimerkiksi erillistä ohjelmaa aikuisille, ja lapsille omaa ohjelmaa. Perinteistä jouluruokaa pääsee varmasti nauttimaan kaikissa kylpyläkohteissa, ja joulusauna on lämpimänä tietysti joka päivä kaikissa kylpylöissä. Ohjelmisto ja ruokalistat julkaistaan yleensä lähempänä ajankohtaa hotellien omilla nettisivuilla. Joulupaketti hotellissa on myös erinomainen lahjaidea läheiselle.

Moneen kohteeseen kylpylälahjakortit voi ostaa netistä.


Ruissalon kylpylä
-10 % majoituksen päivän hinnasta!

Unohda arki hetkeksi – Ruissalon Kylpylässä voit tuntea kesän joka päivä! Ruissalo Spa:ssa vietät ikimuistoisen kesäloman meren äärellä.
Käytä varatessa koodia: PRODEALS

Varaa lomasi täältä »

Näissä kylpyläkohteissa vietät laadukkaan joululoman 2023

Suomesta löytyy paljon kohteita, joissa viettää joulu kylpylässä. Alta löydät muutaman esimerkki kohteen, kun haluat lähteä kylpylään jouluksi.

Joulu kylpylässä 2023 onnistuu esimerkiksi näissä kohteissa:

1. Lähde Naantalin kylpylään jouluksi

Naantalin kylpylän joulu

Joulu hotellissa on mukava irtiotto pimeän vuodenajan keskellä. Vilkkaana kesäkaupunkina tunnettu Naantali on mukavan rauhallinen kohde talvisin, ja sieltä löytyy myös aivan ihana kylpylähotelli. Naantali Spa on täyden palvelun lomakohde, josta löytyy kaikki tarvittava saman katon alta.

Kylpyläpaketti Naantali Spa:ssa sisältää yleensä ainakin majoituksen, jouluruokailut, kylpylän käytön, sekä kaikenlaista jouluista ohjelmaa.

Aiempina vuosina Naantalin kylpylän joulu on sisältänyt muun muassa seuraavanlaista ohjelmaa:

 • Joulupuurot & jouluglögit
 • Naantalin kylpylän Joulumarkkinat
 • Tunnelmallinen kynttiläuinti kylpylässä
 • Joulupukin vierailu
 • Jouluinen konsertti
 • Jouluruokailut
 • Joulubingo

Tämän vuoden joulupaketit tulevat myyntiin myöhemmin, jolloin myös joulun ohjelma tarkentuu. Päivitämme tiedon myös meidän sivuille lähempänä ajankohtaa. Naantalin vanhasta kaupungista löytyy myös joka vuosi kaikenlaista jouluista ohjelmistoa. Jouluisin kylpylästä on yleensä järjestetty kuljetus vanhaan kaupunkiin.

2. Ruissalon kylpylä – Vietä joulu Suomen virallisessa joulukaupungissa

Ruissalon kylpylän joulu

Turussa on luettu Suomen joulurauhanjulistus jo vuosisatoja, joka tekeekin kaupungista meidän virallisen joulukaupungin. Vanhan Suurtorin joulurauhan julistus on hieno kokea paikan päällä ainakin kerran elämässä. Tämän jälkeen onkin ihana rauhoittua loput joulun pyhät Ruissalon kylpylässä, luonnon ympäröimänä.

Ruissalon kylpylä järjestää yleensä ilmaisen kuljetuksen joulurauhan julistukseen, jonka jälkeen on kiva lähteä nauttimaan rauhallisesta joulusta viihtyisän kylpylän puolelle. Ruissalo Spa:n joulupaketti hotellissa sisältää yleensä jouluruuat, majoituksen, kylpylän käytön ja jouluista ohjelmaa.

Päivitämme tarkemmat tiedot sivuillemme lähempänä joulua.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

3. Joulun kylpylälomat vietetään myös Scandicin hotelleissa

Joulu Scandicin kylpylässä

Leppoisa joulu kylpylässä onnistuu kaikissa Scandicin kylpylähotelleissa. Pakettiin kuuluu paljon aktiviteetteja, kylpylässä polskiminen, majoitus, ja valmiit jouluruuat. Joulusaunat ovat tietysti lämpimänä kaikissa kylpylöissä. Joulupaketin tarkempi sisältö julkaistaan myöhemmin.

Vietä joulun kylpyläloma esimerkiksi näissä Scandicin hotelleissa:

Muista, että Scandicilta löytyy kylpylähotellit myös Tanskasta, Norjasta ja Ruotsista.

4. Unelmien joululoma Holiday Clubin kylpylöissä

Joulu Holiday Club kylpylässä

Haaveiletpa kaupunkilomasta, tai Lapin rauhasta, löytyy Holiday Clubilta tarjontaa moneen eri tarpeeseen. Holiday Clubin kylpyläkohteita on Suomessa yhteensä seitsemän. Lisäksi Ruotsissa on kylpylähotelli, joka on aivan Åren laskettelukeskuksen vieressä.

Holiday Clubilla joulu kylpylässä onnistuu näissä Suomen kaupungeissa:

 • Turku
 • Tampere
 • Saimaa
 • Sotkamo
 • Kuusamo
 • Salla
 • Saariselkä

Kaikkien kohteiden joulunajan ohjelma ja kylpyläpakettien sisältö tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Joulu kylpylässä 2023 onnistuu monessa kohteessa

Yllämainittujen kylpylöiden lisäksi kotimaasta löytyy monia muitakin kohteita, joihin lähteä kylpylään jouluksi. Kotimaan lisäksi viihtyisä joululoma onnistuu myös esimerkiksi Viron kylpylöissä.

Kaikki kylpylähotellit tarjoavat jouluna kivaa ohjelmaa ihan jokaiselle, ja joulupöydät notkuvat herkuista. Kylpyläloma jouluna on aivan varmasti hemmotteleva kokemus.

Nappaa siis mukaan rakkaimmat ihmiset, ja suunnittele rentouttava joulu kylpylässä.

Löydä täältä paras kylpyläloma tarjous.

Katso parhaat kylpylätarjoukset!