Holiday ClubHoliday Club

Ruissalon kylpylä: Rauhallinen kylpylähotelli Turun saaristossa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Ruissalon kylpylässä koetaan varmasti ikimuistoinen loma. Kauniissa Ruissalon saaressa sijaitseva kylpylähotelli sopii varsinkin luonnosta nauttiville matkailijoille. Luonnon keskellä on mahdollista viettää juuri omanlainen loma. Ruissalon kylpylä pitää huolen, että siellä viihtyvät niin rauhallista lomaa, kuin aktiivilomaa viettävät lomailijat.

Viihtyisään kylpylähotelliin kertyy Turun keskustasta vain kymmenen kilometriä. Vaikka kohde onkin Ruissalon saaren toisessa päässä, pääsee perille helposti niin omalla autolla, kuin linja-autollakin.

Ainutlaatuisessa saaressa meri ja luonto on aina läsnä. Koe Turun kaunis saaristo; tutustu alta lisää Ruissalon kylpylään.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Ruissalon Kylpylään!
Artikkeli jatkuu...

Ruissalo Spa – Saariston ainutlaatuinen kylpylähotelli

Kylpylähotelli Saaristossa

Turun saaristosta ei löydy kovin montaa kylpylähotellia, joka tekee Ruissalon kylpylästä melko erityisen kohteen. Se on myös kaikkein lähimpänä Turun keskustaa saariston kylpylä kohteista. Toiseksi lähin kylpylähotelli saariston helmassa löytyy Naantalista. Naantalin kylpylä ja Ruissalon kylpylä kuuluvatkin molemmat samaan Sunborn hotelliketjuun.

Saariston kylpylähotellin tunnelma eroaa paljon vilkkaista kaupunkihotelleista. Tunnet varmasti olevasi rauhallisessa oasiksessa. Hotellin ikkunoista avautuu tunnelmalliset maisemat merelle, sekä metsään.

Yksi kohteen erityispiirteistä on myös venesatama, joka löytyy aivan hotellin vierestä. Ruissalon kylpylään voi siis saapua myös omalla veneellä.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Viihtyisät hotellihuoneet takaavat miellyttävän loman

Kylpylähotellista löytyy sopiva huoneluokka jokaiseen tarpeeseen. Huoneita löytyy niin pariskunnille, perheille, allergikoille, liikuntarajoitteisille, sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Kaikki huoneet ovat siistejä ja viihtyisiä, jonka lisäksi lähes jokaisesta huoneesta avautuu merinäköala.

Varattavissa on erilaisia huoneluokkia:

 • Classic
 • Superior
 • Airisto suite
 • Muumi -teemahuoneet
 • Erityishuoneet

Ruissalon kylpylässä voi kokea myös erityisen elämyksen majoittumalla ulkona. Hauskat Spider Hang Outdoors -puumajoitteet ovat varattavissa pääosin kesäkaudella.

Rentoudu Ruissalo Spa:n allasosastolla

Ruissalo Spa kylpyläosasto

Muista myös hemmotella itseäsi Ruissalo Spa kylpylässä loman aikana. Kylpyläosasto on avara ja valoisa, tarjoten kolme allasta ja saunat.

Uima-altaiden vesi on 27 asteista, ja lämpimän rentoutumisaltaan vesi 35 asteista. Kylpylän puolella on kaksi saunaa, sekä erillinen tilaussauna. Ruissalo Spa:n allasosastolta on lisäksi mahdollista pulahtaa mereen. Talvella pääsee kätevästi myös avantoon.

Aukioloajat Ruissalo Spa kylpylässä:

 • Maanantaista lauantaihin kello 08-21
 • Sunnuntaisin kello 09-21

Kylpylän käyttö on maksutonta hotellissa majoittuville. Kylpylään voi tulla kuitenkin vaikka ei yöpyisi hotellissa. Tällöin maksetaan vain kertamaksu, joka on aikuisilta 19 euroa arkisin, ja 22 euroa lauantaisin. Lapsilta kertamaksu on kuusi euroa (alle 4-vuotiaat veloituksetta).

Ruissalo saunavuokra tilaussaunaan kustantaa 135 euroa. Sauna on käytössä maksimissaan kaksi tuntia, ja sinne mahtuu enintään 10 henkeä.

Ihanat hemmotteluhoidot Ruissalon kylpylässä

Ruissalo Spa hoidot

Kylpylähotellista löytyy tietysti myös kauneushoitola, josta voi varata erilaisia hoitoja. Hoidot voi varata paikan päältä, mutta ennakkovaraus kannattaa tehdä jos haluaa jonkun tietyn hoidon.

Valikoimassa on muun muassa:

 • Vartalohoidot
 • Hieronnat
 • Kasvohoidot
 • Käsi- ja jalkahoidot

Hoitola on auki maanantaisin kello 8-18, ja tiistaista lauantaihin kello 10-18.

Holiday ClubHoliday Club

Ruissalon kylpylä on aktiivi- ja luontomatkailijan paratiisi

Ruissalon kylpylä aktiviteetit

Elämyksellinen Ruissalo on oikea unelmakohde luonnosta nauttiville lomailijoille. Saari on erittäin suosittu ulkoilukohde myös turkulaisten keskuudessa. Luontoon tullaan nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta, sekä ihailemaan saaren upeaa luontoa.

Kylpylähotellin asiakkaat pääsevät tietysti nauttimaan hotellin liikuntapalveluista. Kylpylän puolella pääsee uimaan altaissa, ja rannalta on pääsy suoraan mereen. Tämän lisäksi käytössä on kuntosali, joka on maksuton hotellissa yöpyville. Kuntosali on auki päivittäin kello 8-21 (ke vain 20 asti). Kertamaksulla pääsee osallistumaan ryhmäliikuntatunneille.

Ruissalon kylpylän alueella on myös oma tennis- ja lentopallokenttä. Hotellilta voi lisäksi lainata sauvakävely -sauvoja, polkupyöriä ja pihapelejä. Saaren maasto sopii kaikenlaiseen retkeilyyn ja ulkoiluun.

Ruissalosta tekee erityisen kohteen muun muassa:

 • Ainutlaatuinen luonto
 • Kansanpuisto
 • Golfkenttä (Aura Golf)
 • Kasvitieteellinen puutarha
 • Viihtyisät hiekkarannat
 • Vanhat tammimetsät
 • Monipuolinen linnusto
 • Mahtavat merimaisemat
 • Upeat pitsihuvilat
 • Erinomaiset pyörätiet
 • Hyvät hiihtoladut

Saari tarjoaa siis erinomaiset puitteet monenlaiseen harrastamiseen. Ruissalo on myös lintubongareiden ykköskohde Turun saaristossa. Lemmikkien kanssa matkustavat löytävät saarelta koirien oman uimarannankin.

Lisäksi sympaattiset Ruissalon kahvilat tarjoavat kivoja pysähdyspaikkoja luonnossa retkeilyn lomassa. Katso esimerkiksi Honkapirtti Ruissalon kylpylän läheisyydessä.

Hotellin ravintolassa nautitaan herkullista ruokaa aamusta iltaan

Ravintola Loisto

Ravintola Loistossa nautitaan hyvää ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Keittiössä suositaan paikallisia tuotteita sesongin mukaan.

Loistossa on tarjolla aamupalan lisäksi lounasta, päivällistä, sekä sunnuntaibrunssi. Kesällä ruuat voi nauttia ravintolan ulkoterassilla merimaisemissa.

Ravintola Loiston lisäksi majoittujia palvelee viihtyisä Kompassi -kahvila kylpylähotellin aulassa. Café Kompassissa on usein myös esiintyjiä.

Kylpylän rannasta löytyy vielä katettu Grillikolo, jota voi vuokrata erillismaksusta omalle porukalle.

Ruissalon kypylähotelli lasten kanssa

Ruissalo Spa on myös erinomainen kylpylähotelli lasten kanssa matkatessa.

Hotelli ja sen lähiympäristö tarjoaa monenlaista puuhaa lapsiperheille:

 • Lasten leikkihuone
 • Leikkipuisto
 • Askartelua
 • Valokuvasuunnistusta hotellissa
 • Monenlaisia pihapelejä
 • Frisbeegolf
 • Minigolf
 • Ranta

Kylpylän puolella pääsee tietysti uimaan ja saunomaan. Lisäksi kilometrin päästä löytyvä Saaronniemen ranta on erinomainen kohde lasten kanssa kesällä. Iso hiekkaranta, leikkipuisto, saunat, sekä grillikatos tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneen kesäpäivän viettoon.

Lumisena talvipäivänä hotellista voi myös lainata liukureita ja pulkkia. Saaronniemen leirintäalueelta löytyy hyvä pulkkamäki lapsille.

Erinomainen kylpylähotelli lasten kanssa on myös Holiday Club Caribia Turun keskustan lähellä.

Katso tästä Turun kylpylät.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Juhlat ja kokoukset Ruissalon kylpylässä

Kylpylähotellista löytyy erinomaiset puitteet erikokoisiin tilaisuuksiin. Tiloissa on mahdollista järjestää jopa 240 hengen juhlatilaisuuksia. Järjestä esimerkiksi ikimuistoiset häät tai syntymäpäivät merellisissä maisemissa Ruissalon kylpylässä.

Hotellista löytyy kokoustamiseen erinomaiset tilat, joita on yhteensä seitsemän. Kivaan kokouspäivään voi yhdistää esimerkiksi kylpylä käynnin, ja maittavat ruuat koko porukalle.

Kylpylässä järjestetään myös aktiivisesti kuntoutustoimintaa.

Varaa rauhallinen kylpyläloma saariston syleilyssä

Kylpyläloma saaristossa

Täyden palvelun kylpylähotelli tarjoaa siis aivan fantastiset puitteet kaikenlaiseen lomailuun. Lähde nauttimaan luonnosta ja kylpylästä Ruissalon saarella yksin, ystävien, tai perheen kesken.

Saatavilla on usein myös kivoja kylpylätarjouksia, sekä erilaisia lomapaketteja. Esimerkiksi Plussa-kortilla saa usein etuja.

Katso täältä Ruissalo Spa:n ajankohtaiset tarjoukset.

Sunborn Club – Hyödynnä jäsenetuja Ruissalon kylpylässä

Sunborn -konsernin oma kanta-asiakasklubi tarjoaa tuntuvia etuja jäsenilleen. Kanta-asiakkaana saa aina vähintään -10 % alennuksen yöpymisestä ja hoidoista. Kylpyläkäynnistä saa lisäksi aina -20 % alennuksen.

Käytössä on vielä etuja esimerkiksi konsernin ravintoloihin. Myös konserttilipuista saa alennusta tiettynä ajankohtana.

Sunborn Club -jäsenyydestä maksetaan vain 45 euron kertamaksu, jonka jälkeen saa edut käyttöönsä. Kanta-asiakkaat saavat sähköpostiin vaihtuvia kausietuja, sekä jäsenkirjeen.

Etuja voi käyttää Ruissalon kylpylän lisäksi myös esimerkiksi Naantalin kylpylässä.

Saapuminen Ruissaloon: Autolla, bussilla, pyörällä tai veneellä

Saarelle pääsee helposti niin autolla, kuin julkisilla. Tiet ovat hyvässä kunnossa, ja matka Turun keskustasta kestää vain 20 minuuttia. Autolla saavuttaessa seurataan Leirintäalueen kylttejä, sillä kylpylä sijaitsee hyvin lähellä Saaronniemen leirintäaluetta. Kylpylän pihalla on kaksi isoa parkkialuetta, jotka ovat maksuttomia.

Linja-autolla pääsee kätevästi Ruissalon kylpylään Turun keskustasta. Bussi numero 8 lähtee Puutorilta, ja kulkee rautatieaseman kautta Ruissaloon. Bussi pysähtyy aivan kylpylän edustalle. Kertamaksu linja-autoon on aikuisilta kolme euroa.

Aktiivilomailijat pääsevät Ruissaloon kätevästi myös omalla polkupyörällä. Pyöräilymaastot saarella ovat aivan erinomaiset. Turusta saavuttaessa pääsee pyöräteitä pitkin hotellille asti.

Ruissalon kylpylä on myös erinomainen kohde veneilijöille. Venesatama Ruissalo Marina on kylpylän välittömässä läheisyydessä. Venepaikka kustantaa 30€/vuorokausi, joka maksetaan kylpylän vastaanottoon.

Lumoudu saaristosta, ja lähde viettämään ikimuistoinen kylpyläloma Ruissaloon!

ScandicScandic

Ruissalon kylpylä kartalla

Ruissalon kylpylä kuvia

Naantalin kylpylä
Sulje