Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä

Pärnun kylpylähotellit – Koe rentouttava kylpyläloma merimaisemissa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Jos olet käynyt tässä Viron rantakaupungissa, olet varmasti törmännyt kylpylähotelliin. Pärnun kylpylähotellit ovat olleet jo pitkään varsinkin suomalaisten suosiossa. Myös kaupungin kauniit rannat houkuttelevat runsaasti turisteja kesäaikana.

Pärnun kylpylät omaavat pitkät perinteet. Juurikin upean hiekkarannan läheisyys on johtanut suureen suosioon kylpyläkaupunkina, myös paikallisten keskuudessa.

Kaikki kylpylähotellit Pärnussa ovat lähellä toisiaan, sillä kaupunki ei ole kovinkaan iso. Loman aikana voi siis helposti käydä testaamassa parikin kylpylää.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Kylpyläkaupunki Pärnu

Lomailu Pärnun kylpylähotelleissa onnistuu ympäri vuoden. Talvella kaupungissa on rauhallista, jolloin on ihana rentoutua kylpylän trooppisessa ilmastossa. Kesäisin taas vilskettä riittää, ja on kiva käydä kylpylöinnin lomassa myös rannalla.

Hemmottelevat Pärnun kylpylät ovat mainio tapa irtautua arjen aikatauluista. Erilaiset kylpylät tarjoavat monenlaisia saunoja, altaita, sekä ihanan virkistäviä hoitoja ja hierontoja.

Suomalaisille mukavaa on myös se, että henkilökunta puhuu yleensä myös ainakin jonkin verran suomea Pärnun kylpylöissä.

Rantakaupungista löytyy yhteensä kahdeksan hyvätasoista kylpylää, joista lisää alempana.


Scandic
Kesän ennakkoale on täällä!

Juuri nyt voit hyödyntää kesän ennakkoalen ja majoittua 3 yötä 2 hinnalla hotelleissa kuudessa maassa!

Varaa lomasi täältä »
Tarjous päättyy:

Pärnun kylpylähotellit – Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa loma

Viehättävä ja pieni rantakaupunki tarjoaa kylpylöiden ystäville paljon valinnanvaraa. Tutustu alta mitä Pärnun kylpylät tarjoavat:

1. Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel

Mahtava spa-kompleksi Hedon Spa & Hotel on varmasti yksi Pärnun parhaista kylpylöistä. Se sijaitsee aivan hiekkarannan tuntumassa, vanhan Mutakylpylän yhteydessä. Tiloista löytyy modernisoitu kylpyläosasto, kauneushoitola, tasokkaita hotellihuoneita, kokoustilat, sekä ravintolat ja baari.

Majoitus on mahdollista spa-hotellin puolella, historiallisessa mutakylpylä rakennuksessa, sekä hotellin uudemmassa osassa. Huoneita on yhteensä 150, joista voi valita omaan makuun sopivimman huoneluokan.

Hotellissa majoittuvat voivat käyttää Hedon Spa hotellin ihanaa allasosastoa maksutta. Allasosasto on auki joka päivä kello 7-21.

Kylpylän tiloista löytyy:

 • Kaksi sisäallasta
 • Lämmitetty ulkoallas
 • Suolavesiallas (lisämaksusta)
 • Höyrysauna
 • Perinteinen sauna
 • Allasbaari

Pärnun kylpylähotellit ovat ainutlaatuisia, ja varsinkin Hedon Spa sopii parhaiten aikuiseen makuun. Kylpylässä on mahdollista nauttia erityisiä kylpylä kokemuksia. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Yökylpylä, tai Aurinkokylpy?

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. Estonia Resort Hotel & Spa

Kylpylähotelli Virossa

Modernisoitu Estonia Resort Hotel & Spa avattiin uudelleen vuonna 2015. Kylpylähotelli löytyy Pärnun Rantapuiston kupeesta läheltä hiekkarantaa. Tasokkaat ja ilmastoidut virolaiseen tyyliin sisustetut huoneet ovat viihtyisiä ja raikkaita. Pärnun kylpylät ovat siis tasokkaita.

Kylpylähotellissa majoittuvien asiakkaiden käytössä ovat kylpylä- ja saunakeskuksen lisäksi ravintola, kuntosali, sekä kauneushoitola. Hoidoista voi valita niin virolaisia hoitomenetelmiä, kuin eksoottisia intialaisia hoitoja kuten intialainen päähieronta.

Kaunis kylpylä- ja saunakeskus allasbaareineen on laaja. Hotellin asiakkaat pääsevät rentoutumaan kello 7-22. Täältä löydät kahdeksan erilaista saunaa, joten valinnanvaraa riittää. Kannattaa kokeilla ainakin ulkoterassin savusaunaa.

Altaita on myös erilaisia:

 • Iso lämminallas
 • Porealtaat
 • Suoallas
 • Kuolleenmeren allas
 • Ulkoporeamme

Näistä erityisin on varmasti Kuolleenmeren allas, jossa korkean suolapitoisuuden ansiosta ihminen kelluu itsestään. Tämä on mahtava keino rentoutua.

Matkapojat – Pärnu

Löydä tarjouksia Pärnun matkoihin!

Etsi lomia tästä

3. Tervise Paradiis Spa Hotel & Waterpark

Tervise Paradiis Spa Hotel

Aivan kaikki kylpylähotellit Pärnussa eivät sovi välttämättä lapsille, mutta Tervise Paradiis kylpylä on juurikin lapsiperheiden suosikki. Nimestäkin voi jo varmasti päätellä, että kylpylästä löytyy vesipuisto. Tämä tekee kylpylähotellista Pärnun monipuolisimman kylpylä kompleksin, ja samalla Viron suurimman vesipuiston. Tämä on loistava kohde, jos tarkoituksena on varata kylpyläloma perheelle.

Vesipuistosta löytyy hurja määrä tekemistä aivan kaikenikäisille vesipedoille. Hurjapäät voivat hyppiä veteen, liukua erilaisissa vesiliukumäissä, sekä polskia erilaisissa altaissa. Rentoa menoa etsivät löytävät itsensä vesipuiston porealtaista, sekä saunan lauteilta. Allasalueen terassi ja baari palvelevat myös vuoden ympäri.

Rauhallista tunnelmaa kaipaavat voivat suunnata Tervise Paradiisin saunakeskukseen, jossa vesipuiston hälinä jää taakse. Täältä löydät todella paljon erilaisia saunoja, esimerkiksi aromisaunan, ja suolasaunan. Saunomisen ohessa voi nauttia saunakeskuksen omista rentouttavista altaista.

Erityismaininta myös Tervise Paradiis hotellin tiloista löytyvälle uimahallille, jossa on 25 metrinen kuntouima-allas.

4. Tervis Medical Spa

Tervis Medical Spa

Tämä Pärnun kylpylähotelli kuuluu yllämainitun Tervise Paradiis hotellin kanssa samaan ketjuun. Tervis on suuri hotelli, josta löytyy mukavan valoisia huoneita kolmesta erillisestä siivestä. Hotelli sijaitsee hieman sisar-hotellistaan kauempana, lähempää keskustaa.

Nimestä voikin päätellä, että tämä kylpylä keskittyy enemmän terveyshoitoihin, sekä erilaisten vaivojen hoitoon. Tervisissä valittavana on jopa 50 erilaista hoitoa.

Kylpylän puolelta löytyy erilaisia lämpimiä altaita, kuntouima-allas, lastenallas, hierova suihku, sekä viisi erilaista saunaa.

ScandicScandic

5. Wasa Resort

Wasa Resort kylpylä Pärnussa

Monet kylpylät Pärnussa ovat lähellä rantaa, niin myös Wasa Resort. Se on Pärnun uusin kylpylähotelli, jonka valoisissa ja tilavissa huoneissa viihtyy varmasti. Löydät myös isompia huoneistoja omalla sisäänkäynnillä ja terassilla.

Hotellin palveluihin kuuluvat spa-osasto, kauneushoitola, sekä ravintola. Viihtyisä allas- ja saunaosasto on auki päivittäin kello 8-22, ja palvelee ainoastaan hotellivieraita.

Spa:n puolelta löytyy:

 • Suomalainen sauna
 • Höyrysauna
 • Sanarium
 • Iso lämmitetty allas
 • Poreallas
 • Allasbaari

Kaunista allasosastoa kehystävät lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joten täällä tunnet olevasi osa luontoa samalla kun rentoudut lämpimissä altaissa.

6. Viiking Spa Hotel

Viiking Spa Hotel

Oikeastaan kaikki kylpylähotellit Pärnussa ovat ihan mahtavalla sijainnilla, sillä kaupunki on melko pieni. Myös Viiking Spa Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä rannasta, sekä keskustan palveluista. Viiking Spa hotel on avattu Pärnuun jo vuonna 1993, jonka jälkeen sitä on modernisoitu ja laajennettu.

Hotellista löytyy 154 nykyaikaisesti sisustettua huonetta, kuntosali, kylpyläosasto, kauneushoitola, sekä ravintolat. Hotellissa järjestetään myös erilaista ohjelmaa, kuten tanssi-iltoja ja karaokea.

Viiking Saaga vesikeskuksessa viihtyy helpolla koko perhe. Valittavana on muun muassa erilaisia uima-altaita, vastavirtajoki, saunoja, sekä porealtaita. Uutuutena Viiking Saagassa on ainutlaatuinen lumisauna.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

7. Estonia Medical Spa & Hotel

Estonia Medical Spa & Hotel kylpylähotelli

Tämä kylpylähotelli Pärnussa on yksi Viron suurimmista terveyskylpylöistä. Hotelli sijaitsee lähellä keskustaa ja rantaa.

Täällä keskitytään nimenomaan kehon hoitoon, terveyteen ja rentoutumiseen. Hoidoissa keskitytään erityisesti lihas- ja nivelsairauksien hoitoon, joita esiintyy pohjoismaisessa ilmastossa asuvilla ihmisillä. Hoitoja löytyy jopa yli 100.

Kylpyläosastolla on erilaisia altaita rentoutumiseen, sekä kolme erilaista saunaa.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

8. Strand Spa

Pärnun kylpylähotelli Strand Spa

Strand Spa omaa pitkän historian, sillä se rakennettiin jo vuonna 1985. Tämän jälkeen kylpylähotellia on laajennettu ja modernisoitu 2000-luvun lopulla. Suuresta hotellista löytyy rauhallinen kylpyläosasto, 187 huonetta, ravintola, kauneushoitola, sekä minigolfrata. Viihtyisistä huoneista lähes jokaisesta on merinäköala Pärnun lahdelle.

Strandin kylpyläosaston saunat ja altaat on uudistettu, ja se on auki joka päivä. Kylpylässä voi käydä myös majoittumatta hotellissa.

Spa-osastolla nautitaan erilaisista saunoista ja altaista:

 • Suomalainen sauna
 • Sanarium
 • Höyrysauna
 • Perinteinen löylysauna
 • Hieronta-allas
 • Poreallas
 • Lastenallas
 • Kylmävesiallas
 • Kuntouima-allas

Valitse mieluisin kylpylähotelli Pärnusta ja lähde nauttimaan

Kaikki Pärnun kylpylähotellit ovat siis omanlaisiaan, joten joukosta on varmasti helppo löytää mieleinen vaihtoehto lomaan. Kylpylät Pärnussa henkivät laatua ja rentoutumista, joten lomalla saa varmasti akut ladattua.

Monet Pärnun kylpylät ovat uusineet tilojaan, joten myös vaativaan makuun löytyy sopivia kylpylähotelleja. Lisäksi palveluihin panostetaan paljon, ja saatavilla onkin yleensä runsaasti rentouttavia hoitoja kylpylässä oleilun lisäksi.

Kylpyläloma Pärnussa on myös helppo toteuttaa, sillä Viroon pääsee helposti laivalla Helsingistä. Oman auton voi ottaa myös kätevästi mukaan, jolloin kohteeseen pääsee nopeiten. Jos et ole omatoimimatkailija, kannattaa hankkia kylpyläpaketti Pärnuun. Monilta tarjoajilta löytyy erilaisia kylpylälomaan sopivia matkapaketteja.

Pärnu sopii mainiosti lomakohteeksi niin perheille, kuin kaveriporukalle. Kasaa siis hyvä porukka, ja lähde rentoutumaan kauniisiin merimaisemiin.

Tutustu myös näihin: Viron kylpylähotellit & Tallinnan kylpylähotellit

ApolloApollo

Pärnun kylpylähotellit kartalla

Scandic
Sulje