Holiday ClubHoliday Club

Gdanskin kylpylähotellit TOP 13: Koe rentouttava kaupunkiloma

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Hemmotteleva kylpyläloma onnistuu myös Puolassa, jossa esimerkiksi Gdanskin kylpylähotellit tarjoavat runsaasti kivoja kohteita lomanviettoon. Gdanskissa yhdistät mukavasti siis kaupunkiloman, sekä kylpylässä rentoutumisen samaan pakettiin.

Gdanskin kylpylät ovat pääosin aina hotellien yhteydessä. Joistakin hotelleista löytyy isompi kylpyläosasto, mutta osa kylpylähotellien spa-alueista on hieman pienempiä. Kaikissa Gdanskin kylpyläkohteissa pääsee kuitenkin nauttimaan rennosta tunnelmasta.

Lue lisää alta, ja tutustu tarkemmin Gdanskin kylpylähotellitarjontaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Gdanskin kylpylähotellit

Gdansk tarjoaa mukavan kirjon erilaisia kylpylähotelleja, joissa pääsee kylpylätunnelmaan. Ulkomaiden kylpylätarjontaan tutustuessa on välillä haastava löytää suomalaiseen makuun kylpylää, jossa olisi allasosaston lisäksi sauna. Esimerkiksi jotkin Gdanskin kylpylät tarjoavat vain saunan, tai ainoastaan hoitola tyylisen spa:n.

Pyrimme kuitenkin keräämään tänne vain ne hotellit, joissa on edes pieni allasosasto saunan kera. Spa:n lisäksi Gdanskin kylpylähotellit tarjoavat yleensä oman ravintolan, sekä keskeisen sijainnin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Löydät artikkelin lopusta myös kartan, johon nämä alla esitellyt kylpylähotellit Gdanskissa sijoittuvat.

Katso alta parhaat kylpylähotellit Gdanskissa:

1. Hotel Almond Business & SPA – Neljän tähden kylpylähotelli Gdanskissa

Hotel Almond Business & Spa

Historiallisen kaupungin sydämessä sijaitseva Hotel Almond on suosittu kylpylähotelli Gdanskin keskustassa. Hotellilta kävelee vain noin seitsemässä minuutissa vanhaan kaupunkiin.

Hotellista löytyy modernit huoneet ja maukas ravintola, jonka elämyksen kruunaa kauniit jokimaisemat.

Hotel Almondin oma Spa-osasto tarjoaa majoittujille:

 • Suomalaisen saunan
 • Höyrysaunan
 • Porealtaan
 • Kauneushoitolan palvelut
Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. Radisson Hotel & Suites Gdansk – Kaunis joenranta hotelli

Radisson Hotel & Suites Gdansk

Siisti ja huoliteltu Radisson hotelli on suosittu kylpylähotelli Gdanskissa, aivan joen rannassa. Hotellista löytyy yli 300 huonetta, sekä ravintola, jossa tarjoillaan niin kansainvälistä kuin puolalaista ruokaa.

Radisson Hotel & Suites tarjoaa ihanan allasalueen, josta löytyy:

 • Vastavirta-allas hieronta elementtien kera
 • Poreallas
 • Lastenallas
 • Suomalainen sauna
 • Höyrysauna
 • Aromaattinen sauna
 • Lumisauna
 • Suolasauna

Näiden lisäksi Prana Spa Premium tarjoaa ihania vartalohoitoja.

Tämä kylpylä Gdanskissa sijaitsee aivan pääkadun, nähtävyyksien ja ravintoloiden ytimessä. Jos sijainti on itsellesi kaikki kaikessa, niin tämä on todella hyvä vaihtoehto hotelliksi.

3. Hotel Sadova – Kylpylähotelli Gdanskin ytimessä

Kylpylähotelli Gdanskissa

Hotel Sadova on neljän tähden kylpylähotelli, joka sijaitsee keskellä kaikkea. Hotellista löytyy mukavat huoneet, allasalue, baari, ja kuntosali. Aktiiviset matkailijat voivat myös lainata hotellilta polkupyöriä kaupungilla kiertelyä varten.

Sadova hotellin spa-osastolta löytyy infrapunasauna, sekä iso uima-allas. Altaassa voi niin uida, kuin rentoutua. Altaan reunalla on myös mukavia lepotuoleja rentoutumiseen.

Apollo – Gdansk

Löydä tarjouksia Gdanskin kaupunkilomiin!

Etsi lomia tästä

4. Mercure Gdansk Posejdon – Kylpylähotelli meren rannassa

Mercure Gdansk Posejdon

Gdanskin kylpylähotellit ovat hyvällä sijainnilla, mukaan lukien Mercure Gdansk Posejdon. Hotelli sijaitsee Jelitkowon alueella, vain 100 metrin päässä rannalta. Myös Sopotiin on lyhyt matka. Luonnon läheisyys, hotellin oma viiniravintola, sekä spa-osasto tarjoavat mukavat puitteet lomailuun.

Hotellin kylpyläosastolla on uima-allas, sauna, turkkilainen höyrysauna, sekä kauneushoitolan palvelut. Liikunnallisille matkailijoille löytyy kuntosali, ja lähellä on myös kivat lenkkimaastot.

5. Novotel Gdansk Marina – Kylpylät Gdanskissa löytyvät myös rannikolta

Novotel Gdansk Marina

Novotel hotelli tarjoaa mukavia huoneita yöpymiseen, ravintolan, baarin, sekä pienen wellness-osaston. Myös tämä hotelli sijaitsee Jelitkowon alueella, lähellä rantaa.

Majoittujien käytössä on uima-allas, höyrysauna, kuntosali, sekä hieronta-palvelut. Tämä on hyvä vaihtoehto, kun et halua majoittua aivan Gdanskin keskustan hälinässä.

Holiday ClubHoliday Club

6. Hotel Number One by Grano Gdansk

Hotel Number One by Grano Gdansk

Kun haluat rentoutua päivän päätteeksi, sopivat Gdanskin kylpylähotellit mukavaan kaupunkilomaan. Hotel Number One sijaitsee vanhankaupungin sydämessä, tarjoten herkullisen ravintolan ja mukavan kylpyläosaston.

Grano Spa:sta löytyy uima-allas, poreallas, höyrysauna, sekä tavallinen sauna hemmottelevaa lomakokemusta varten. Alueella on lisäksi hoitola, jossa voi ottaa vaikka hieronnan tai rentouttavan kasvohoidon.

7. Golden Tulip Gdansk Residence – Kiva huoneistohotelli

Golden Tulip Gdansk Residence

Golden Tulip tarjoaa majoitusta kodikkaissa huoneistoissa, joissa on kaikissa oma pieni keittiö. Huoneistot sijoittuvat kymmeneen eri rakennukseen, joista hotellialue koostuu. Golden Tulip sijaitsee Jelitkowon rauhallisella ranta-alueella.

Hotellin oma Wellness Zone tarjoaa mukavan paikan liikuntaan ja rentoutumiseen.

Majoittujien käytössä on kaikki tämä:

 • Uima-allas
 • Poreallas
 • Lastenallas
 • Tavallinen sauna
 • Höyrysauna
 • Kuntosali

8. Prawdzic Resort & Conference Jelitkowon sydämessä

Prawdzic Resort & Conference

Myös tämä Gdanskin kylpylähotelli sijaitsee Jelitkowon rannikkoalueella, jossa majoitutaan mukavan rauhallisesti lähellä luontoa. Koko perheelle sopivasta hotellista löytyy allasalueen lisäksi myös iso lasten leikkipaikka, sekä kaikenikäisille soveltuva ravintola.

Allasosastolla nautitaan uima-altaasta, porealtaasta, sekä suomalaisen saunan ja höyrysaunan lämmöstä.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

9. Hotel Galion – Rauhallinen kylpylähotelli

Hotel Galion

Hotel Galion sijaitsee vain 20 minuutin päässä keskustasta, tarjoten rauhallisen sijainnin rannikolla. Hotelli tarjoaa majoittujille oman sataman, ulkoilualueen, ravintolan, kuntosalin, sekä kylpylän.

Hotel Galion kylpylä pitää sisällään:

 • Porealtaat
 • Lämmitetyt sohvat
 • Höyrysaunan
 • Infrapunasaunan
 • Suomalaisen saunan

Hotellin läheltä löytyy lisäksi lasten leikkialue, tenniskenttä, lentopallokenttä, sekä ranta.

10. Hotel Bartan Gdansk Seaside Sobieszewskan saaressa

Hotel Bartan Gdansk Seaside

Gdanskin vehreimmällä alueella sijaitseva Hotel Bartan on ihanan rauhallinen kohde, kun etsit rentouttavaa lomaa. Hotellista on kuitenkin vain noin vartin ajomatka keskustaan.

Hotellin spa-osasto on kokenut uudistuksen remontin myötä.

Ainoastaan majoittujien käytössä olevasta kylpylästä löytyy:

 • Suomalainen sauna
 • Infrapunasauna
 • Höyrysauna
 • Poreallas

11. Hotel Orle – Kylpylähotelli Gdańsk-Sobieszewossa

Kylpylä Gdanskissa

Merenrannalla saaressa sijaitseva hotelli tarjoaa täydellisen paikan rentoon kylpylälomaan Gdanskissa. Ympäröivä luonto on käsin kosketeltavissa, ja rantaan on vain noin 150 metriä hotellilta.

Hotellivieraiden käytössä on rentouttava kylpyläosasto, josta löytyy poreallas ja suomalainen sauna. Tämän lisäksi hotellissa on kuntosali, rentoutumishuone, sekä aurinkoinen terassi. Voit myös vuokrata polkupyöriä hotellilta, joiden kanssa voi tutustua ympäröivään luontoon.

12. Waterlane Island Hostel & Island Spa

Waterlane Island Hostel

Waterlane Island Hostelli on keskeisellä sijainnilla, vain seitsemän minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Kodikkaiden huoneiden lisäksi majoittujien käytössä on yhteiskeittiö, oleskelutila, sekä mukava allasalue.

Hostellin allasalueella on iso uima-allas, poreallas, sekä sauna.

13. Dwór Oliwski – Viiden tähden luksushotelli

Dwor Oliwski

Vanhaan kartanoon rakennettu luksushotelli sijaitsee rauhallisella Oliwan alueella, kuitenkin lyhyen matkan päässä Gdanskin keskustasta. Hotellin ympäriltä löytyy kaunis puutarha. Majoittujien kannattaa myös vierailla Wine Lounge:ssa, joka löytyy kartanon upeasta viinikellarista.

Dwór Oliwskin kylpylässä nautitaan suomalaisen ja turkkilaisen saunan lämmöistä, sekä uima- ja porealtaasta. Tämä luksusta henkivä kylpylähotelli Gdanskissa on oikea rentoutujan paratiisi.

Kylpylät Gdanskissa ovat siis toinen toistaan erilaisempia.

ScandicScandic

Kylpylähotellit Gdanskissa tarjoavat kaikenlaisia elämyksiä

Kaikki Gdanskin kylpylähotellit ovat omanlaisiaan, joista voi valita omaan makuun sopivan hotellin tulevaa lomaa varten. Ylläolevat kylpylähotellit Gdanskissa ovat saaneet hyviä arvioita majoittujilta, joten rentouttava loma on taattu.

Näiden lisäksi kaupungista löytyy myös spa-hotelleja, joissa ei ole allasosastoa. Tällöin palveluista löytyy yleensä sauna ja kauneushoitola.

Jos et siis kaipaa allasosastoa, katso vielä esimerkiksi nämä hotellit:

 • Hotel Gdansk Boutique
 • PURO Gdansk Stare Miasto
 • Hotel Hanza
 • Radisson Blu Hotel Gdansk

Lähde siis hemmottelulomalle, ja valitse Gdanskin kylpylätarjonnasta oma suosikkisi.

Tutustu myös mitä muut Puolan kylpylät tarjoavat.

Gdanskin kylpylähotellit kartalla

Naantalin kylpylä
Sulje