Holiday ClubHoliday Club

Puolan kylpylähotellit: 12 kivaa kohdetta kylpylälomaan

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Puola ei ehkä ole monelle vielä kovinkaan tuttu kylpyläkohde, mutta Puolan kylpylähotellit tarjoavat todella kattavasti tasokkaita vaihtoehtoja. Maan kylpyläkulttuurilla on pitkät perinteet, joten kohteita löytyy ihan laidasta laitaan.

Suomesta pääsee helposti ja nopeasti lentämällä Puolaan, tai esimerkiksi maata pitkin matkustaen muiden Baltian maiden kautta. Hintataso maassa on myös melko huokea verraten kotimaahan, joka houkuttelee matkailijoita ympäri Euroopan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Puolan kylpylät – Pitkät perinteet ja mineraaliveden hoitava vaikutus

Kun tarkastellaan Puolan kylpyläkulttuuria, johtaa maan perinteet hyvin kauas. Puola tunnetaan myös mineraalipitoisista vesistään, ja siellä onkin paljon erilaisia lähdevesiä, ja esimerkiksi niitä myyviä niin kutsuttuja vesi-baareja.

Maan mineraalivedet ovat peräisin luonnollisista lähteistä, ja ovat sellaisenaan juotavia. Esimerkiksi jotkin Puolan kylpylät tarjoavat myös nimenomaan juotavaksi mineraalivesiä, joilla on terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Useimmat kylpylähotellit Puolassa on rakennettu ihaniin luontokohteisiin, mutta hotelleja on tietysti myös isoimmissa kaupungeissa. Esittelemme erikseen Gdanskin kylpylähotellit täällä. Tästä artikkelista taas löydät Puolan kylpylähotellit maan muista kaupungeista.

Esittelemme alla ne kohteet, jotka ovat saaneet hyvää palautetta matkailijoilta.

Tässä Top 12 kylpylähotellit Puolassa:

1. Blue Mountain Resort & Aquapark – Erinomainen kohde perheille

Blue Mountain Resort & Aquapark

Kun tarkastellaan Puolan kylpylähotellitarjontaa, löytyy kohteiden joukosta kivoja koko perheen lomakohteita. Blue Mountain Resort sijaitsee Szklarska Porebassa, Karkonosze ja Jizera vuorten maisemissa. Kohde sopii matkailuun vuoden ympäri, sillä esimerkiksi talvella voi harrastaa laskettelua, ja muina vuodenaikana patikointia.

Blue Mountain Resort on hyvä kohde perheille, siellä sieltä löytyy muun muassa vesipuisto, sekä leikki- ja pelihuone. Lomakohteesta löytyvä Aquapark -vesipuisto on täynnä tekemistä. Viihdykettä tarjoavat muun muassa:

 • Suuri uima-allas
 • Porealtaat
 • Lastenaltaat
 • Erilaiset vesiliukumäet
 • Suomalainen sauna
 • Biosauna
 • Höyrysauna
 • Medi Care -hoitola
Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. InterContinental Warsaw an IHG Hotel – Kylpylähotelli Puolan pääkaupungissa

Kylpylähotelli Puolassa

Varsovan sydämessä sijaitseva viiden tähden kylpylähotelli kutsuu viihtymään Puolan pääkaupunkiin. Yli 400 tilavaa huonetta ja sviittiä tarjoavat mahtavat maisemat kaupunkiin. InterContinental on yksi kaupungin korkeimmista rakennuksista, ja kuuluu täten tärkeimpiin maamerkkeihin Varsovassa.

Hotellin RiverView Wellness -osasto löytyy hotellin ylimmistä kerroksista (43. ja 44. kerroksessa). Miltä kuulostaisi uida kuntouima-altaassa upeissa maisemissa? Tämän lisäksi käytössä ovat kuntosali, poreallas, sauna, ja höyrysauna.

3. Bachleda Hotel Kasprowy –  Majoitu Tatras vuorten juurella

Bachleda Hotel Kasprowy

Majoitus modernin romanttisessa kylpylähotellissa, josta on henkeäsalpaavat maisemat Tatras vuoristoon. Zakopanessa sijaitseva hotelli on aivan laskettelurinteen, sekä geotermisten altaiden vieressä, tarjoten uniikin majoituselämyksen.

Puolan kylpylähotellit ovat yleisesti todella tasokkaita, ja esimerkiksi tämä hotelli on voittanut tittelin parhaana laskettelu & kylpylä -hotellina. Uima-allas alueelta on myös näkymä vuorille.

Rentouttavan kokemuksen takaavat kylpylän palvelut:

 • Ulkoporealtaat x3
 • Uima-allas näköalalla
 • Suomalainen sauna
 • Zakopane -sauna
 • Höyrysauna
 • Infrapunasauna
 • Tepidarium
 • Erilaiset spa-hoidot
 • Moderni kuntosali
Apollo – Puola

Löydä tarjouksia Puolan kaupunkilomiin!

Etsi lomia tästä

4. Radisson Blu Resort Swinoujscie – Infinity uima-allas

Radisson Blu kylpylähotelli Puolassa

Tämä Radissonin hotelli sijaitsee Swinoujscien kaupungissa, vain 50 metrin päässä hiekkarannalta. Maisemat hotellista ovat varmasti alueen parhaimpia, ja sijainti tarjoaa myös mahtavat puitteet alueeseen tutustumiseen.

Elegantti hotelli tarjoaa erinomaiset ravintolapalvelut, ja aivan mahtavan kylpyläosaston. Wellness & Spa alueelta löytyy kattoterassilla oleva infinity uima-allas, sekä upea panorama-sauna. Hotellista pääsee myös helposti maanalaisesta yhdystunnelista Baltic Park Molo Aquaparkiin, jossa voi harjoitella esimerkiksi surffaamista sisätiloissa.

Radissonin asiakkaat saavat hyvän alennuksen koko perheelle soveltuvasta vesipuistosta.

5. DoubleTree by Hilton Krakow Hotel & Convention Center

DoubleTree by Hilton

Viehättävässä Krakovassa sijaitseva DoubleTree hotelli tarjoaa erinomaisen sijainnin lisäksi mukavat hotellihuoneet, kuntosalin, baarin, ravintolan, ja kylpyläosaston.

Hotellin Moonlight Spa on elegantti ja rauhallinen, jossa voi nauttia porealtaan ja saunan lämmöstä. Lisäksi varattavissa on erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja. Kylpylä on vain aikuisten käytössä iltaisin kello 20-22 (K16).

6. Aquapark Health Resort & Medical Spa Panorama Morska

Vesipuisto Puolassa

Suuri meren rannalla sijaitseva kylpylähotelli Puolan Jarosalewiecissä tarjoaa 430 hotellihuonetta majoittumiseen, sekä ison vesipuiston asiakkaidensa käyttöön.

Meren äärellä oleva Aquapark on auki vuoden ympäri, tarjoten paljon erilaisia aktiviteetteja kaikenikäisille kävijöille. Kohde sopii hyvin perheille, joissa on aikuisia ja eri-ikäisiä lapsia.

Aquaparkista löytyy muun muassa:

 • Erilaisia uima-altaita
 • 5 poreallasta
 • Villivirta
 • Vesiliukumäkiä x10
 • Erilaisia saunoja
 • Kauneushoitola

Puolan kylpylähotellit soveltuvat siis kaikenlaisten lomailijoiden tarpeisiin.

Holiday ClubHoliday Club

7. Dolina Charlotty Resort & Spa

Dolina Charlotty Resort & Spa

Dolina Charlotty Resort sijaitsee muutaman kilometrin päässä Baltian rannoilta, ja alueen luonto tarjoaa ihanat puitteet ulkoiluun. Alueen ympäriltä löytyy järvi, metsää ja esimerkiksi eläintarha. Kodikkaasti sisustetut huoneet tarjoavat mukavan kokemuksen.

Allasalueelta löytyy lastenaltaita, iso uima-allas, poreallas, sekä erilaisia saunoja moneen makuun. Spa hoitolasta saa lisäksi varata indonesialaisiin traditioihin perustuvia hoitoja.

8. Wisla Hotel Golebiewski sijaitsee Bukowa vuoren kupeessa

Wisla Hotel Golebiewski

Kauniissa vuoristo- ja jokimaisemissa sijaitseva Wisla Hotel Golebiewski on suuri kylpylähotelli Puolan eteläosassa. Yli 500 huonetta tarjoaa majoitusta niin perus hotellihuoneissa, kuin isommissa studio -huoneistoissa.

Hotellista löytyy kivat allas- ja saunaosastot, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluisa paikka viettää aikaa. Käytössä on esimerkiksi kuntouintiin soveltuva 5-ratainen allas, jonka lisäksi rentoutumaan pääsee moniin erilaisiin porealtaisiin ja saunoihin. Myös ulkoa löytyy kesäaikaan käytössä olevat kolme poreallasta.

Lapsille on omat altaat, ja esimerkiksi vesiliukumäkiä.

9. Primavera Jastrebia Gora – Hotelli ja vesipuisto merenrannassa

Primavera Jastrebia Gora

Monet isommat kylpylähotellit Puolassa ovat matkailijoiden suosiossa, mukaan lukien Primavera Jastrebia Gora. Rannikolla sijaitseva hotelli on vain vähän päälle 70 kilometrin päässä Gdanskista. Hotellista löytyy 216 huonetta, jotka sijaitsevat kahdessa rakennuksessa.

Meren äärellä sijaitsevasta vesipuistosta löytyy paljon kaikkea:

 • Vesiliukumäkiä
 • Villivirta
 • Vastavirta-allas
 • Iso virkistysallas
 • Poreallas
 • Vesiliikunta-allas
 • Kylmävesiallas
 • Lastenallas
 • Tavallinen sauna
 • Höyrysauna
 • Infrapunasauna

Isommat vesipuistot tarjoavat paljon tekemistä eri-ikäisille lapsille, joten useimmat Puolan kylpylät soveltuvat nimenomaan perheille.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

10. Marine Hotel & Ultra Marine by Zdrojowa – Viiden tähden kylpylähotelli

Marine Hotel

Rannikolla Kolobrzegissä sijaitseva viiden tähden kylpylähotelli tarjoaa ihanat puitteet rentouttavaan kylpylälomaan Puolassa. Elegantti ravintola, mukavat huoneet, meren läheisyys ja kylpylä kutsuvat matkailijoita viihtymään.

Spa-osastolta löytyy ulkoporeallas, kaksi erilaista saunaa, ja esimerkiksi lumiluola.

11. Grand Lubicz Hotel – Uzdrowisko Ustka

Grand Lubicz Hotel Puolassa

Tyylikäs viiden tähden hotelli rannikolla on uniikki paikka lomanviettoon. Kauniisti sisustetut huoneet, sekä laaja spa- ja wellness-osasto pitävät huolen rennosta lomatunnelmasta.

Laaja vesipuisto -tyyppinen kylpylä on täynnä hauskaa tekemistä. Alueelta löytyy iso uima-allas, jossa on erilaisia osioita. Löydät lisäksi kuntouima-altaan, vesiliukumäen, porealtaita ja lastenaltaan. Rentoutumisen kruunaavat erilaiset saunat ja hoitolan palvelut.

Aktiiviselle matkailijalle löytyy kuntosali ja ryhmäliikunta tunteja.

12. Czarny Potok Resort Spa & Conference

Czarny Potok Resort Spa & Conference

Vuoristoresortti sijaitsee aivan Jaworzyna Krynicka vuoren juurella, tarjoten uniikin lomakohteen. Kohteessa yhdistyvät rauhallisuus, mukavuus ja luksus.

Kylpyläosastolla rentoudutaan lämpimissä uima-altaassa, porealtaassa, lastenaltaassa, sekä erilaisissa saunoissa.

ScandicScandic

Kylpylät Puolassa tarjoavat uniikkeja elämyksiä

Kaikki yllämainitut kylpylähotellit Puolassa ovat aivan mahtavia kohteita lähteä lomailemaan hyvässä seurassa. Kohteissa viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin ystäväporukat.

Näiden lisäksi kohteita on hurja määrä lisää, joten esittelyssä tällä kertaa vain suosituimmat kohteet.

Hyviä arvioita ovat saaneet osakseen myös nämä kylpylähotellit Puolassa:

 • Hotel Belvedere Resort & SPA
 • Sopot Marriott Resort & Spa
 • Hotel Bacowka Radawa & SPA
 • Villa Buki Pokoje & SPA
 • Hotel SPA Dr Irena Eris Krynica Zdrój

Puolan kylpylät -listausta voisi jatkaa melkeinpä loputtomiin, joten valinnanvaraa löytyy huimasti.

Puolan kylpylähotellit kartalla

Naantalin kylpylä
Sulje