Saksan kylpylähotellit tarjoavat erityisiä elämyksiä upeissa kohteissa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Saksan kylpylähotellit löytyvät aivan ympäri maata, ja kohdetta etsiessä voi tullakin valinnan vaikeus eteen, sillä tasokkaita vaihtoehtoja löytyy kymmeniä erilaisia.

Suomalaisille kätevä kylpyläkohde Saksassa on esimerkiksi Berliini, mutta Saksan kylpylät löydät myös monesta muusta mielenkiintoisesta kaupungista.

Tutustu alta millaisia kohteita Saksan kylpylät tarjoavat, ja lähde toteuttamaan tunnelmallinen loma. Löydät top-listan parhaita arvosteluja saaneista kohteista.

Artikkeli jatkuu...

Saksan kylpylähotellit – Katso nämä 11 erinomaista kylpylää

Mistä sitten löytyvät parhaimmat kylpylähotellit Saksassa?

Listasimme alle hyviä arvosteluja saaneet kohteet, jotka ovat olleet matkailijoiden suosiossa. Näiden lisäksi kohteita on runsaasti lisää.

Nämä ovat Saksan parhaat kylpylät:

1. Schloss Elmau – Luksusta Alpeilla

Schloss Elmau kylpylähotelli Saksassa

Schloss Elmau on viiden tähden kylpylähotelli Saksan Alpeilla, joka kuuluu varmasti maailman upeimpiin hotelleihin.

Kaikki hotellihuoneet on rakennettu 2000-luvulla, ja valikoimassa on runsaasti isompia huoneita ja sviittejä.

Schloss Elmausta löytyy muun muassa kahdella Michelin tähdellä palkittu ravintola, mahtavat konferenssitilat, konserttisali, sekä luksusta henkivä kylpyläosasto. Kohteessa pidetään myös esimerkiksi joogaretriittejä.

Kylpyläkohteena Schloss Elmau soveltuu ihan kenelle vaan, sillä sieltä löytyy erilliset kylpylät aikuisille ja lapsiperheille. Perheille löytyy kolme erillistä kylpylää, niin myös aikuisille, jotka eroavat hieman toisistaan.

Valittavana on niin lämpimiä ulkoaltaita, erilaisia saunoja, sekä sisäuima-altaita.

2. Therme Erding luokitellaan maailman suurimmaksi kylpyläksi

Therme Erding kylpylä

Monet kylpylät Saksassa ovat isoja, mutta varsinkin Therme Erding on valtava. Kylpylä sijaitsee vain noin 40 kilometrin päässä Munchenistä.

Laajasta kylpylä kompleksista löytyy jopa:

 • 35 saunaa
 • 40 erilaista allasta
 • 27 liukumäkeä

Hotel Victory Therme Erding takaa miellyttävän majoituksen. Hotellin ravintolassa pääsee nauttimaan herkullisia annoksia, ja cocktail-baarissa rentoudutaan päivän päätteeksi. Lähistöltä löytyy myös leirintäalue, jos satut olemaan Saksassa asuntoauton kanssa.


Ruissalon kylpylä
-10 % majoituksen päivän hinnasta!

Unohda arki hetkeksi – Ruissalon Kylpylässä voit tuntea kesän joka päivä! Ruissalo Spa:ssa vietät ikimuistoisen kesäloman meren äärellä.
Käytä varatessa koodia: PRODEALS

Varaa lomasi täältä »

3. Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See

Romantik Hotel Jagdhaus kylpylä Saksassa

Tämä Saksan kylpylähotelli on siitä erityinen, että kylpyläosastosta pääsee nauttimaan aivan omassa rauhassa. Erikseen varattavan ajan kylpyläosastolla voi viettää vaikka kumppanin, tai ystävän kanssa. Käytössä on altaat, saunat, sekä rentoutumisalue.

Kylpylähotelli sijiaitsee järven rannalla Bad Zwischenahnin kaupungissa, noin 70 kilometrin päässä Bremenistä. Erilaiset hotellihuoneet ja lomahuoneistot takaavat mukavan yöpymisen.

4. Weissenhaus Grand Village Resort und Spa am Meer

Weissenhaus Grand Village

Tämä Pohjois-Saksan kylpylä sijaitsee upealla paikalla meren rannassa. Luksusta henkivät hotellihuoneet ja sviitit ovat varmasti viihtyisiä.

Majoittua voi lisäksi isommissa huoneistoissa ja villoissa.

Kylpylä on suunniteltu oikeaksi rentoutumiskeitaaksi. Lämmitetyt sisä- ja ulkouima-altaat, sekä kuusi erilaista saunaa kruunaavat loman.

5. Hotel Esplanade Resort & Spa – Aikuisten hotelli

Hotel Esplanade Resort kylpylähotelli

Hotel Esplanade sijaitsee Bad Saroown kaupungissa, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Berliinistä. Jos etsit kylpylähotellia lähempää kaupunkia, niin katso Berliinin kylpylät -listamme.

Kylpylähotellit Saksassa ovat yleisesti tasokkaita ja tämä vaihtoehto ei tee siihen poikkeusta.

Aikuisten hotelli Esplanade on neljän tähden kylpylähotelli, joka on saanut erinomaista palautetta. Hotellin viihtyisät huoneet, ravintolat, ja kylpyläosasto luovat onnistuneet kokemuksen.

Allasosastolta löytyy lämmitetty ulkouima-allas, kuntouintiin sopiva allas, poreallas, sekä erilaisia saunoja.

6. Vabali Spa – Berliini, Düsseldorf ja Hampuri

Vabali Spa Saksassa
Kuva: Vabali Spa Hampuri

Saksan kylpylähotellit tarjoavat laajan kirjon kohteita, ja esimerkiksi suosittu Vabali Spa löytyy kolmesta eri kaupungista. Uusin Vabali Spa sijaitsee Hampurissa, jonka hotellihuoneet on sisustettu kauniiseen indonesialaiseen tyyliin.

Berliinin ja Dusseldorfin kylpylöiden yhteydessä ei ole hotellia.

Uniikki Vabali kylpylä on ottanut paljon vaikutteita Balilta, ja tarjoaa ihanan harmonisen elämyksen kävijöilleen kaikissa kohteissaan. Laaja sauna-alue tarjoaa 10 erilaista saunaa, sekä rentouttavan lämpimiä altaita.

7. Vital Hotel Therme & Wellnessresort Frankfurt

Vital Hotel Therme, Saksa

Neljän tähden kylpylähotelli Frankfurtissa tarjoaa mahtavan kylpyläloman lähellä kaupungin keskustaa. Rhein-Main-Therme kylpylään on suora käynti hotellista.

Laaja allasalue soveltuu hyvin myös perheille, mistä löydät muun muassa:

 • Sisä- ja ulkoaltaita
 • Vesiliukumäkiä
 • Porealtaita
 • Saunoja
Apollo – Saksa

Löydä tarjouksia Saksan kaupunkilomiin!

Etsi lomia tästä

8. Brenners Park-Hotel & Spa

Brenners Park-Hotel & Spa

Ylellinen kylpylähotelli Brenners Park-Hotel & Spa sijaitsee Baden Badenissa, joka onkin yksi maailman tunnetuimpia kylpyläkaupunkeja. Tämän hotellin historia ulottuu jopa 150 vuoden taa.

Erilaiset huoneluokat varmistavat mukavan oleskelun, ja hotellin ravintoloissa nautitaan herkulliset ateriat.

Viihtyisältä kylpyläosastolta löytyy:

 • Uima-altaat
 • 3 erilaista saunaa
 • Rentoutumisalue
 • Hemmotteleva hoitola
DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

9. Aalernhus Hotel & Spa

Saksan kylpylähotellit Aalernhus

Meren rannassa sijaitseva Aalernhus on upea viiden tähden kylpylähotelli Saksan pohjoisosassa.

Majoittujien vapaassa käytössä oleva kylpyläosasto pitää sisällään sisä- ja ulkouima-altaat, porealtaan, sekä kolme saunaa.

10. Tropical Islands – Sisävesipuisto Berliinin lähellä

Tropical Islands, Saksa

Tämä valtava Saksan kylpylä sijaitsee 60 kilometrin päästä Berliinistä. Kylpylässä on seitsemän erilaista aluetta, joista löytyy laaja kirjo erilaisia altaita ja saunoja. Sauna-alueella on yleisesti uimapukukielto.

Altailla kuitenkin käytetään uima-asuja. Kylpylän lisäksi voi myös käydä kuntosalilla, tai varata vaikka rentouttavan hieronnan.

Majoittuminen Tropical Islandissa onnistuu mukavissa lomahuoneistoissa, sekä viihtyisissä teltoissa. Alueella on myös leirintäalue, johon voi saapua esimerkiksi omalla matkailuautolla.

11. BollAnts Spa Im Park Bad Sobernheim

BollAnts Spa kylpylä Saksassa

Mukava hotelli tarjoaa majoitusta eri kokoisissa huoneissa, sekä lomahuoneistoissa. Lisäksi ravintolat tarjoavat paljon vaihtoehtoja ruokailuun. Ympäröivä luonto soveltuu myös loistavasti aktiiviselle lomailijalle, varsinkin patikointiin ja pyöräilyyn.

BollAntsin kylpylässä on erilaisia altaita ja saunoja, jonka lisäksi ulkoa löytyy ympäri vuoden lämmitettävä kuntouima-allas. Rentoudu myös ihanassa hieronnassa, tai virkisty joogatunnilla.

Kylpyläloma Saksassa on helppo toteuttaa

Saksa tarjoaa aivan valtavan määrän kylpylähotelleja, joten jokaiselle löytyy ihan varmasti omanlainen kohde. Matkustaminen Saksaan on helppoa, sillä suoria lentoja menee päivittäin Helsingistä.

Majoitus Saksan tasokkaissa kylpylähotelleissa ei ole aina edullisimmasta päästä, mutta halpojakin kohteita löytyy. Yö kylpylähotellissa voi kustantaa aika lailla mitä vaan noin 90 euron, ja 400 euron väliltä, riippuen hotellin tasosta.

Jokaiselle lompakolle löytyy siis varmasti sopiva lomakohde ja moneen kylpylään pääsee rentoutumaan myös ilman majoitusta, jos haluat majoittua muualla.

Alasti kylpylässä – Monet Saksan kylpylät ovat naturistien keitaita

Saksassa ei ole lainkaan omituista, että kaikki ovat täysin alasti yhteisissä saunoissa sekä myös kylpylän puolella. Vaikka Suomessa onkin totuttu käymään saunassa ilman rihman kiertämää, voi kuitenkin uima-altaissa pulikointi alastomana tuntua erikoiselta.

Tämä on kuitenkin täysin normaalia Saksan kylpylä kulttuurissa.

Jos alastomana hengailu ei tunnu omalta, niin osa paikoista kuitenkin sallii uimapuvun käytön allasosastolla. Saunoissa on kuitenkin yleensä uimapukukielto.

Kylpylät Saksassa tarjoavat ihania lomakohteita

Kylpyläloma Saksassa

Kaikki yllämainitut Saksan kylpylät ovat saaneet erityisen hyvää palautetta kävijöiltään. Näiden kohteiden lisäksi on valtava määrä muitakin erinomaisia kylpylähotelleja. Esimerkiksi Alppien ja isojen kaupunkien lähettyviltä löytyy paljon kylpylöitä.

Saksan kylpylähotellit tarjoavat usein erittäin ylellisen kokemuksen, ja monissa viihtyvät myös koko perhe. Kannattaa kuitenkin tarkistaa ikärajat ennen reissua, sillä osa kylpylöistä saattaa olla ainoastaan aikuisille.

Rentouttava kylpyläloma Saksassa on varmasti mieleenpainuva elämys, ja moni palaakin yhä uudestaan Saksan kylpylöihin.

Miksi kylpylälomalle Saksaan?

Monelle suomalaiselle kylpyläloma toteutuu usein kotimaassa tai Virossa. Kannattaa kuitenkin välillä kokea jotain uutta. Saksan kylpylät ovat upea kokemus, ja niissä on varmasti erilainen tunnelma kuin Suomessa.

Perille pääsee lisäksi helposti lentäen, tai vaikka autolautalla Helsingistä.

Aikuisten oma loma on myös helposti toteutettavissa, sillä moni Saksan kylpylä on suunnattu aikuiseen makuun.

Erityistä on myös alastomuus kylpylöissä, joka voi olla suomalaisillekin erikoinen kokemus.

Lähde siis toteuttamaan unelmaloma, ja valitse suosikki kylpylähotelli Saksasta.

Katso parhaat kylpylätarjoukset!

Saksan kylpylähotellit kartalla