Strawberry KesäStrawberry Kesä

Härmän kylpylä on monipuolinen lomakohde – Rentoudu, tanssi ja herkuttele

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Härmän Kylpylä on osalle ehkä hieman tuntemattomampi kylpyläkohde Suomessa. Tämä ihastuttava kylpylä sijaitsee Kauhavan kaupungissa, Ylihärmässä. Kohteeseen on lyhyt matka esimerkiksi Seinäjoelta ja Vaasasta.

Pitkän historian omaava Härmän kylpylähotelli on toiminut aiemmin pelkästään Härmän kuntokeskuksena. Alunperin Härmän kuntokeskus avattiin jo vuonna 1984. Viimeisin laajennus tehtiin vuonna 2011, jolloin aloitettiin myös Härmän kylpylätoiminta.

Täyden palvelun kylpylähotelli takaa varmasti mahtavan loman. Kohde sopii hyvin sekä rentouttavaa lomaa kaipaaville, tai aktiivilomailijoille. Lapsille löytyy paljon tekemistä, ja aikuisille on hyvät palvelut ja viihdetarjonta.

Lue lisää, ja tutustu mitä kaikkea Härmän Kylpylä Ylihärmässä tarjoaa.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Härmän kylpylään!
Artikkeli jatkuu...

Härmän Kylpylä majoitus: Härmän kylpylähotellissa viihdytään varmasti

Härmän kylpylä majoitus

Kylpylähotelli Härmä tarjoaa hyvät puitteet kaikenlaiseen lomailuun. Härmän kylpylään tullaan usein viikonloppulomalle, mutta kohde tarjoaa hyvät puitteet pidempäänkin majoitukseen.

Laaja Härmän kylpylähotelli pitää sisällään 155 hotellihuonetta, jotka kaikki sijaitsevat samassa rakennuksessa. Kaikista huoneista on siis helppo käynti niin kylpylään, kuin muihinkin tiloihin. Härmän kylpylähotellissa on pyritty käyttämään mahdollisimman allergiaystävällisiä materiaaleja huoneiden sisustuksessa.

Huonevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja yksin, kaksin, tai perheen kanssa matkustaville. Esimerkiksi minisviitit sopivat tilan puolesta erinomaisesti perheille, sillä niistä löytyy erillinen makuuhuone. Romanttista kylpylälomaa etsiville löytyy upeita kauniisti sisustettuja sviittejä.

Majoitus Härmän kylpylähotellissa sisältää:

 • Aamupalan
 • Kylpylän käytön
 • Kuntosalin käytön
 • Nippe Norsun vekaraviidakon lapsille

Härmän Kylpylään on myös saatavilla erilaisia majoituspaketteja.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Rentouttava Härmän kylpyläosasto takaa ihanan lomafiiliksen

Härmän kylpyläosasto

Allasosasto on mitä mainioin paikka rentoutua päivän päätteeksi, tai miksei jo heti aamusta. Kylpylä Härmässä viihtyvät niin aikuiset, kuin lapsetkin.

Kylpyläosasto avattiin 2011, kun Härmän kuntokeskusta laajennettiin. Viihtyisä kylpylä on ihana lisä kuntokeskuksen palveluiden rinnalle.

Härmän kylpyläosastolta löytyy kaikki tämä:

 • 25 metrinen kuntouima-allas
 • 17 metrinen uima-allas
 • Kylmäallas
 • Rentouttava keidasallas
 • 2 lastenallasta
 • Suomalainen sauna
 • Turkkilainen sauna
 • Höyrysauna

Strawberry
Varaa kaksi peräkkäistä hotelliyötä ja saat -20 %!

Nyt saat 20 %:n alennuksen hotelliöistä koko kesän ajan varatessasi vähintään kaksi peräkkäistä yötä.

Varaa lomasi täältä »

Keidasallas on tarkoitettu varsinkin rentoutumiseen. Sieltä löytyy niin vesiputous, poreita, sekä hierovat elementit. Lisäksi pienempi 17 metrinen uima-allas tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa omaa vesijumppaa altaan reunalla olevan ruudun kautta.

Lapsille Härmän kylpylä on erinomainen, sillä lämpimiä lastenaltaita on yhteensä kaksi. Toisessa lastenaltaassa on jopa kiva liukumäki perheen pienimmille vesipedoille.

Arkisin Härmän kylpylä on avoinna kello 7-21, lauantaisin 8-21, ja sunnuntaisin 8-18.

Härmän Kylpylä hinnasto

Jos majoitut Härmän kylpylässä, kuuluu kylpylän käyttö yöpymisen hintaan.

Päiväkävijöille Härmän kylpylä hinnat ovat seuraavat:

 • Aikuiset 14 €
 • Lapset 8 € (alle 4v. veloituksetta)
 • Perhelippu 34 € (2 aikuista + max. 3 lasta)
 • Eläkeläiset ja opiskelijat 12 €

Härmän kylpylä hinnat ovat halvempia, kun ostaa sarja-, tai kausikortin. Kylpylään voi ostaa myös Härmäläisen kylpyläpäivä -lipun, joka sisältää kylpylän lisäksi buffetpöydän antimet. Härmäläinen Kylpyläpäivä kustantaa aikuisilta 34 euroa, ja lapsilta 14-19 euroa iän mukaan.

ScandicScandic

Hemmotteluhoidot kruunaavat loman Härmän Kylpylässä

Kun etsit lomalta kunnon rentoutumista, kannattaa suunnata kylpylän hoitolaan. Tarjolla on niin hierontoja, kylpyjä, kuin kosmetologisia hoitoja. Ihanan hoidon jälkeen mieli ja keho on varmasti täysin rentoutunut.

Varaa esimerkiksi ihana aromahieronta, tai virkistävä kasvohoito. Pariskunnat voivat myös varata vaikka romanttisen kylpyhetken pariporealtaassa.

Monipuolinen liikuntapaikka Härmän kuntokeskus

Härmän kuntokeskus

Kuntokeskus Härmä (Anssin Jussin Areena) tarjoaa huikean kattavat kuntoilu mahdollisuudet. Areenalla on tarjolla paljon erilaista toimintaa. Sieltä löytyy muun muassa kuntosali, ryhmäliikuntaa, sekä erilaisia joukkuelajeja.

Kuntosaliin ja ryhmäliikuntatunneille pääsee seitsemän euron kertamaksulla. Tarjolla on myös esimerkiksi vesijumppaa.

Kylpylähotellin kupeesta löytyy myös Härmä Golf, jossa niin aloittelijat, kuin edistyneetkin pelaajat pääsevät golfaamaan. Lisäksi Härmän luonto tarjoaa erinomaiset reitit niin patikointiin, lenkkeilyyn, kuin pyöräilyyn.

Härmän kylpylän tontilla on myös oma ulkoilureitti, joka on vähän päälle kolme kilometriä pitkä. Talvella reitin voi hiihtää sään salliessa. Areenasta voi vuokrata muun muassa sauvakävelysauvoja, suksia, pyöriä, sekä lumikenkiä.

Perheille löytyy myös hotellin piha-alueen oma leikkipaikka, sekä ulkoilureitin varrelta luontorasteja. Tarjolla on lisäksi frisbeegolfia, ja multi golfrata.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Viihdetarjonta Härmän Kylpylässä ja Anssin Jussin Areenalla

Voiko yhden katon alta löytyä kaikkea? Kyllä voi, sillä Härmän Kylpylä tarjoaa myös kattavan viihdeohjelman. Saman katon alla voi nauttia niin karaokesta, kuin lavatansseista. Härmän Kylpylän tanssit ovat todella suositut, ja ne järjestetään maanantaisin, sekä viikonloppuisin.

Anssin Jussin areena soveltuu myös isojen konserttien, sekä messujen järjestämiseen. Suuri kylpylähotelli ja areena soveltuvat juhliin, ja kokoustamiseen. Laajat tilat takaavat erinomaiset puitteet kaikenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Härmän Kylpylässä onnistuvat niin häät, syntymäpäivät, kuin pikkujoulutkin.

Ravintolat Härmän Kylpylässä takaavat helpon loman

Härmän kylpylä ravintolat

Mikä onkaan mukavampaa lomalla, kuin se ettei tarvitse lähteä etsimään ravintolaa majoituskohdetta pidemmältä! Monipuolinen ravintolatarjonta kylpylä Härmässä takaa onnistuneen loman, varsinkin isomman perheen kanssa.

Tutustu alta Härmän kylpylähotellin ravintolapalveluihin:

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

Buffet -ravintolassa nautitaan aamupalaa, lounasta ja päivällistä

Kaikista näppärin vaihtoehto perheen kanssa on hotellin buffet -ravintola. Maukkaasta noutopöydästä voi kasata juuri omanlaisen annoksen, joten kaikille löytyy varmasti jotakin mieleistä.

Buffet on katettuna joka aamu. Arkipäivisin tarjolla on myös buffetlounas, ja buffet päivällistä nautitaan joka päivä.

RIIHI – a la carte listalta nautitaan maukkaita annoksia

Ravintola RIIHI tarjoaa maukasta ruokaa, joka valmistetaan lähialueen tuottajien tuoreista raaka-aineista. Viihtyisä ravintola sopii rentoon illanviettoon yhdessä tai yksin.

Perheiden kannattaa ehdottomasti tutustua myös RIIHI -ravintolaan, sillä lapsille listan herkut saa 50 prosentin alennuksella.

Junki Cafe & Bar toimii kahvilana ja hotellin aulabaarina

Kahvila Junki sopii niin rentoon kahvitteluun, kuin yömyssyyn ennen huoneeseen vetäytymistä.

Junkista löytyy pientä suolaista purtavaa, makeita herkkuja, sekä erilaisia juomia. Kahvilan yhteydessä toimii lisäksi matkamuistomyymälä.

Tekeekö mieli Kotipizzaa tai Rolls:in hampurilaisia?

Pizzan ystävät voivat tilata Härmän Kylpylän aulabaarista Kotipizzan pizzoja. Hampurilaisnälän yllättäessä voi tilata myös Rolls:in hampparit.

Molempien ravintoloiden herkut on mahdollista nauttia halutessaan omassa huoneessa, hotellin kahvilassa, baarissa, taikka ravintoloissa.

ApolloApollo

Kylpyläloma yhdessä perheen kanssa

Härmän Kylpylä lapsille

Monipuolinen kylpylä Härmä sopii lomakohteeksi ihan kenelle vain. Perheet viihtyvät Härmässä erityisen hyvin, sillä kylpylästä löytyy hyvät puitteet perheen pienille. Lämpimissä lastenaltaissa on miellyttävä pulikoida vaikka tuntikaupalla.

Hotellin ulkoleikkialueelta löytyy aktiivisille lapsille erilaisia keinuja ja kiipeilytelineitä. Pienimmille löytyy lisäksi hiekkalaatikko. Härmän Vekaraviidakko on lasten oma leikkipaikka, jossa puuhaa riittää. Leikkipaikka on täysin ilmainen, ja se on avoinna aamusta iltaan. Lapsille löytyy leikkipaikalta muun muassa:

 • Palapelejä ja leluja
 • Liukumäki
 • Seikkailusilta
 • Satukirjoja

Hotellissa on myös koulujen loma-aikoina tarjolla kivaa päiväohjelmaa perheen pienille. Päiväkerhossa leikitään ohjatusti, ja tavataan uusia ystäviä. Härmän Kylpylästä löytyy myös hotellin maskotti Nippe-Norsu, joka lomailee kylpylässä tarjoten lapsille hauskaa tekemistä. Nippe-Norsun saattaa nähdä varsinkin lomasesonkina hotellin aamiaissalissa.

Kaikenlaista puuhaa riittää siis varmasti niin hotellissa, kuin sen lähialueilla, lasten iästä riippumatta.

Härmän Kylpylä sopii siis lomailuun porukan kokoonpanosta riippumatta kenelle vain. Tutustu ja lähde viihtymään Härmään!

Härmän Kylpylä kartalla

Kuvia Härmän Kylpylästä

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä