Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä

Hotel Kakola – Kakola Spa on elämyksellinen kylpylä Turussa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Ylellinen kylpyläkokemus aikuiseen makuun onnistuu Turussa, vuonna 2022 valmistuneessa Kakola Spa kylpylässä. Upea Kakola Spa on rakennettu Turun Kakolanmäelle kallion uumeniin Hotel Kakolan tiloihin.

Kakolanmäki tunnetaan mielenkiintoisesta historiastaan entisenä vankilana. Vankilatoiminta päättyi Kakolanmäellä vuonna 2007, jonka jälkeen alue on kehittynyt moderniksi asuinalueeksi. Asuinrakennusten ja Kakola Spa:n lisäksi mäen päälle on rakentunut muun muassa Hotel Kakola, sekä suosittu ravintola Kakolanruusu.

Kerromme alla tarkemmin Kakola Spa:n palveluista, sekä Hotel Kakolasta. Hotellissa voi majoittua esimerkiksi hauskaan Selli-huoneeseen, jossa entisen vankilan tunnelma on käsin kosketeltavissa.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Hotel Kakolaan!
Hotel Kakola huoneet
Artikkeli jatkuu...

Tutustu Kakola Spa:n tyylikkääseen allasosastoon

Kakola Spa altaat

Rentouttavan tunnelman kylpylässä takaa seesteinen allasosasto. Kakola Spa sopii hemmottelukohteeksi niin yksin, kuin porukassa. Neljä erilaista allasta on suunniteltu nimenomaan rentoutumiseen ja virkistymiseen.

Isoin allas sopii rentoon oleskeluun, ja sen reunoilta löytyy hierovia poreistuimia. Allasta reunustaa baaritiski, josta voi tilata virkistäviä juomia suoraan altaaseen. Tämä on yksi elementti, minkä vuoksi Kakola Spa on kylpylä aikuisille. Ikäraja kylpylään onkin pääasiassa 18-vuotta, toki poikkeuksiakin on josta lisää alempana.

Ison altaan lisäksi löytyy suola-allas, joka tekee hyvää iholle, aineenvaihdunnalle ja hengitysteille. Virkistymään pääsee myös kylmävesi- ja lämminvesialtaisiin. Mikä olisikaan parempaa, kuin lasi kuplivaa lämpimän altaan syleilyssä?

Kakolan kylpylä on kokonaan anniskelualuetta, joten juomien kanssa voi kulkea vapaasti altaiden ja saunojen välillä. Allasalueelle voi tilata lisäksi ravintola Kakolanruusun herkkuja.

Tiesitkö, että Kakolan kivestä pulppuaa lähde? Tästä pääsivät nauttimaan aikoinaan myös Kakolan vangit, jolloin uimapaikkaa kutsuttiin Rivieraksi. Tästä Kakolan lähteestä sai alkunsa myös nykyisen kylpylän inspiraatio.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Koe Kakolan saunat ja elämyssuihkut

Altaiden lisäksi pääsee tietysti saunaan, joita löytyy kolme erilaista:

 • Kuusen tuoksuinen Havusauna 45-50 °C
 • Suhiseva höyryntäyteinen Kivisauna 40-60 °C
 • Perinteinen kelosauna, Kakolan sauna 80-90 °C

Käytössä ovat myös kaksi tilaussaunaa, joita voi varata maksusta yksityiskäyttöön. Kappeli ja Temppeli -saunat toimivat myös hoito- ja seremoniahuoneina.

Hauskan elämyksen mahdollistavat Kakola Spa:n elämyssuihkut ja lumisuihku. Lumisuihkussa niskaan tulee siis lumipyry, joka on intensiivinen kokemus saunomisen lomassa. Elämyssuihkuissa koetaan vuoroin trooppisen lämmintä ja kylmää sadetta, mielenkiintoisen äänimaailman siivittämänä.


Scandic
Kesän ennakkoale on täällä!

Juuri nyt voit hyödyntää kesän ennakkoalen ja majoittua 3 yötä 2 hinnalla hotelleissa kuudessa maassa!

Varaa lomasi täältä »
Tarjous päättyy:

Kakolan kylpylähinnasto ja aukioloajat

Kakola Spa kylpyläosasto

Kylpyläkäyntiä suunnitellessa kannattaa huomioida, että Kakola Span allas- ja saunaosastolla vierailuun kannattaa varata aika. Kakolan kylpylä on todella suosittu, joten jos haluaa tiettyyn aikaan kylpylään, kannattaa tehdä ajanvaraus.

Kylpylä on avoinna seuraavasti:

 • Ma-To klo 14-21
 • Pe klo 14-22
 • La klo 12-22
 • Su klo 12-21

Kakola Spa hinnat:

 • Arkisin 39 €
 • Viikonloppuisin 44 €
 • Opiskelija- ja eläkeläishinta 30 € (vain arkipäivinä)
 • Alle 14-vuotiaat lapset 25 € (tätä vanhemmat normaalihinnan mukaan)

Lapsia saa tuoda kylpylään ainoastaan aikuisen valvonnassa su-pe ennen klo 17. Lasten tulee olla uimataitoisia, ja turvallisuussyistä yli 120 cm pitkiä.

Kylpylämaksu sisältää 3 tunnin vierailun allas- ja saunaosastolla, sekä kuntosalin käytön. Halutessaan voi ostaa lisäaikaa, joka kustantaa 10€/2h. Pyyhkeen saa lainaan vierailun ajaksi ilman erillisveloitusta. Pienestä lisämaksusta käyttöön saa kylpytakin ja pefletin.

ScandicScandic

Vierailun kruunaa rentouttavat ja virkistävät Kakola Spa hoidot

Autuaan olon saa lunastettua Kakola Spa:n omassa hoitolassa. Kauneushoidot suositellaan varaamaan ennakkoon, jotta saa juuri haluamansa hoidon.

Valikoimasta löytyy muun muassa:

 • Virkistäviä ja rentouttavia Parihoitoja
 • Kokovartalohoitoja
 • Kasvohoitoja
 • Hierontoja

Näiden lisäksi Kakola Spa:ssa voi kokea esimerkiksi Rasul-seremonian, joka toteutetaan höyrysaunassa. Puhdistusrituaaliin kuuluu miellyttävä höyrysauna kokemus. Hoidossa käytetään luonnollista savea, joka puhdistaa ja kuorii hellästi ihoa, poistaen samalla kuona-aineita.

Tutustu lisäksi itsehoitoon Temppeli höyrysaunassa, sekä valovoimaiseen Hiekkahuoneeseen.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Varaa yöpyminen Hotel Kakolaan kylpyläkäynnin yhteyteen

Hotel Kakola yöpyminen

Kaunis hotelli Turun Kakolanmäellä kruunaa ihanan kylpyläloman. Hotel Kakolasta on kylpylään vain 300 metriä. Kotimainen ja yksityisomisteinen boutique-hotelli Kakola on panostanut yhteistyöhön varsinkin paikallisten ja kotimaisten yrittäjien kanssa.

Toiminta keskittyy vastuullisuuteen, ja tekemisen perusta on vankka ammattitaito. Kakolan hotellissa palvelu on lämmintä ja henkilökohtaista. Uniikki ympäristö tarjoaa luonnollisesti erityisen hotellikokemuksen, jollaista ei löydy muualta Turusta.

Valitse omaan tyyliin sopiva huone

Viisikerroksinen hotelli Kakolanmäellä kätkee sisäänsä 146 huonetta. Ainutlaatuisen yöpymisen saa kokea varmasti ainakin Kakolan Selli -huoneessa. Entinen vankiselli on muunnettu hotellihuoneeksi, josta löytyy kerrossänky, lavuaari ja wc-pönttö. Sellissä on kalteroitu ikkuna, joka muistuttaa vankila-ajoista. Suihkutilat jaetaan muiden “selliasukkien” kanssa.

Jos Sellissä yöpyminen ei houkuta, löytyy Hotel Kakolasta tavallisia Standard hotellihuoneita. Huoneissa on laadukkaat Svane-sängyt, ja kaikki tarvittava mukavaan lomailuun. Osassa standard huoneita on oma kylpyamme ja parveke.

Kaveriporukan tai perheen majoitukseen sopii hotelli Kakolan Family-huoneet, joissa mahtuu majoittumaan neljä henkeä. Parivuoteen lisäksi huoneissa on joko vuodesohva, tai hauska kaltereilla varustettu kerrossänky. Isommalle porukalle (6 hlö) löytyy myös Kakola Suite.

Luksuksesta haaveileva löytää itsensä hotelli Kakolan tilavista Superior, tai Junior Suite -huoneista. Näistä vielä astetta hienompi kokemus saadaan Kakolan Venesviitissä. Venesviitissä majoituksen hintaan kuuluu Kakola Span sisäänkäynti kahdelle.

Etsitkö vielä isomman porukan majoitusta? Eipä hätää, sillä Hotel Kakolan upea ullakkokerros kätkee sisäänsä hienoja sviittejä, joihin majoittuu yhteensä 14 henkeä. Lisäksi käyttöön voi varata lounge-tilan ja oman baarimikon. Ullakkosviittien hintaan sisältyy Kakola Spa vierailu kahdelle.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

Hotel Kakolan ravintolat – Koe herkullisia elämyksiä

Kakolanmäen ravintolat ovat tulleet varmasti tutuksi ainakin paikallisille kulinaristeille. Hotellivieraat voivat myös huokaista helpotuksesta, sillä mäeltä ei tarvitse lähteä sen pidemmälle etsimään maittavaa ravintolaruokaa.

Hotellivieraat löytävät Hotel Kakolan tiloista ravintola Rubenin, jossa voi fiilistellä entisen vankilaruokalan tunnelmaa. Keittiön menut vaihtelevat sesongin mukaan, ja raaka-aineissa panostetaan lähituottajiin. Tässä ravintolassa tarjoillaan myös hotelliaamiainen.

Hyviä drinkkejä ja viinejä pääsee sen sijaan maistelemaan Hilariuksessa, joka on auki päivittäin keskiyön tunneille saakka. Kesällä hotellin Riviera-terassi sopii viileiden juomien nautiskeluun. Tarjolla on myös herkullinen pizza-menu.

Näiden lisäksi Kakolanmäeltä löytyy ravintola Kakolanruusu, joka toimii viihtyisänä lounas- ja illallisravintolana. A la carte ravintolassa on tarjolla maukkaita menuja, sekä herkullisia drinkkejä.

Ravintola Kakolanruusu on varmasti yksi Turun tasokkaimpia ravintoloita.

Kakolan ravintolat panostavat hyvin kaikkiin erityisruokavalioihin.

Muut palvelut Turun Kakolanmäellä

Uniikin hotellin ja Kakola Spa:n ympäristö tarjoaa paljon muutakin. Esimerkiksi kesäaikaan voi osallistua mielenkiintoisille opastetuille kierroksille, joissa tutustutaan Kakolan historiaan vankilana.

Lisäksi Kakolanmäellä palvelee:

 • Kakola Brewing Company – Kakolan oma panimo
 • Panimon Taproom ja kauppa
 • Bageri Å juurileipomo
 • Vankila- ja matkamuistomyymälä
 • Kampaamo
ApolloApollo

Saapuminen Hotel Kakolaan & Kakola Spa:han

Perille on helppo löytää niin jalan, julkisilla, kuin autolla. Kakolaan pääsee autolla parhaiten Port Arthurin kaupunginosan puolelta. Paikoitusta löytyy Hotel Kakolan edustalta, sekä hotellin muurien sisäpuolelta.

Jos saavut Turkuun junalla, on asemalta vain noin 1,5 kilometriä. Linja-autoasemalta matkaa kertyy noin pari kilometriä. Matka taittuu kätevästi taksilla tai kävellen. Turun keskustasta pääsee helpoiten joko kävellen jokirantaa pitkin, tai bussi numero 1 kyydissä funikulaarille saakka. Tästä matka jatkuu funikulaarin kyydissä Kakolanmäelle. Laivalla saapuville matkaa kertyy satamasta parisen kilometriä.

Pakkaa siis mukaan uikkarit ja yöpymiskamppeet, ja lähde elämysmatkalle Turun Kakolanmäelle.

Löydät sivuiltamme myös muut Turun kylpylät.

Kakola Spa sijainti

Hotel Kakola & Spa kuvia

Scandic
Sulje