Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä

Haapsalun kylpylät: Koe ihanat Haapsalun kylpylähotellit Viron länsirannikolla

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Haapsalun kylpylähotellit löytyvät Viron länsirannikon puolelta, jonne on Tallinnasta vain alle kahden tunnin matka. Haapsalu on ihanan rauhallinen pikkukaupunki, joka sopii rentoa kylpylälomaa etsiville matkailijoille.

Kaupungilla on melkoisen pitkä historia kylpyläkaupunkina. Ensimmäinen mutakylpylä Haapsalussa avattiin jo vuonna 1825, josta alkaen se on ollut suosittu kylpyläkohde. Haapsalussa vietät varmasti mukavan loman perheen, tai kumppanin kanssa.

Katso alta lisätietoa, ja tutustu paremmin mitä kylpylähotellit Haapsalussa tarjoavat.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Haapsalun kylpylät – Tunnettu kylpyläkohde Länsi-Virossa

Haapsalunlahden etelärannalla sijaitseva pikkukaupunki on mitä ihanin lomakohde. Kaupunki on täynnä mielenkiintoista historiaa, kulttuuria, sekä kaunista arkkitehtuuria. Haapsalussa nautitaan meren läheisyydestä, ja sitä ympäröivästä kauniista luonnosta.

Kaupungin suosio matkakohteena alkoi kunnolla, kun ensimmäinen mutakylpylä avattiin. Mutakylpylän perusti Carl Abraham Hannius jo 1820-luvulla. Tästä lähtien Haapsalusta kehkeytyi erittäin suosittu kesälomakohde, varsinkin venäläisten keskuudessa. Myöhemmin se alkoi houkutella kylpylälomailjoita ympäri maailman.

Haapsalussa toimi vielä kaksi mutahoitolaitosta vuodesta 1948 eteenpäin. Ne olivat molemmat C.A. Hunniuksen perustamia, ja toiminnassa useita vuosia hänen kuolemansa jälkeen. Nykypäivän lomakeskukset ovat jatkaneet satoja vuosia pitkää Haapsalun kylpylähistoriaa.

Viehättävä kaupunki on täynnä ihanaa tunnelmaa. Vaikka Haapsalu on rauhallinen kohde, löytyy sieltä kuitenkin paljon tapahtumia. Kauniit puutalot, kapeat kujat ja erinomaiset ravintolat luovat mahtavan lomatunnelman.

Matkapojat – Haapsalu

Löydä tarjouksia Haapsalun matkoihin!

Etsi lomia tästä

Haapsalun kylpylät kutsuvat rentoutumaan

Kylpylät Haapsalussa houkuttelevat niin paikallisia, kuin ulkomaisia matkailijoita. Erinomaiset Haapsalun kylpylähotellit sijaitsevat myös aivan meren läheisyydessä, joten kesällä on lyhyt matka upealle hiekkarannalle.

Keräsimme kattavan tietopaketin kahdesta Haapsalun kylpylähotellista, josta voi valita mieluisimman lomakohteen seuraavalle Viron reissulle.


Scandic
Kesän ennakkoale on täällä!

Juuri nyt voit hyödyntää kesän ennakkoalen ja majoittua 3 yötä 2 hinnalla hotelleissa kuudessa maassa!

Varaa lomasi täältä »
Tarjous päättyy:

1. Fra Mare Thalasso Spa

Fra Mare Thalasso Spa

Tämä upea Haapsalun kylpylä sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Hotelli on kaiken lisäksi meren rannalla kauniin luonnon ympäröimänä.

Haapsalun kylpylähotellit ovat toimineet jo pitkään, Fra Mare on valmistunut vuonna 1997. Hotellin Thalasso-osa avattiin vuonna 2006, josta löytyy hotellin allas-, ja saunaosasto. Haapsalu Spa Fra Mare on myös saanut paljon erittäin hyvää palautetta asiakkailta. Se on ollut vuodesta toiseen hyvin suosittu kohde.

Hotellista löytyy 95 hotellihuonetta, sekä 20 tilavampaa huonetta parvekkeella.

Fra Mare huoneet jakautuvat seuraaviin luokkiin:

 • Standard 1-2 hengen huone 17 m²
 • Kolmen hengen huone 26 m²
 • Deluxe -huone 35 m²
 • Thalasso -huone 21 m²

Kaikki huoneet ovat hyvin viihtyisiä ja moderneja. Niistä löytyy kaikki tarvittava miellyttävään lomaan. Osa huoneista on varustettu merinäköalalla, ja Deluxe -huoneissa on oma kylpyamme.

Kun maijoitut Fra Mare Thalasson kylpylähotellissa, kuuluu majoitukseen hintaan aina:

 • Maukas aamupala noutopöydästä
 • Aamutakin käyttö
 • Aamu-uinti merivesialtaassa
 • Thalasso Day Spa sauna- ja allasosaston käyttö

Majoittujien käytössä on tietysti myös hotellin viihtyisä ravintola. Hotellirakennuksessa on lisäksi pieni kauppa, josta voi ostaa purtavaa, juomia, sekä matkamuistoja.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Thalasso Day Spa:ssa nautitaan

Ihana spa-osasto on majoittujien käytössä veloituksetta kolmen tunnin ajan per päivä. Aamu-uinti merivesialtaassa kuuluu yöpymisen hintaan maanantaista lauantaihin. Jos ei majoitu hotellissa, pääsee kylpylään kertalipulla (10 € arkena, 15 € viikonloppuna). Viikonloppuisin kylpylään tulee tehdä ennakkovaraus.

Tästä Haapsalun kylpylästä löytyy:

 • Lämmin merivesiallas
 • Lämmin ulkoallas
 • Poreallas
 • Suomalainen sauna (valittavana 70ºC tai 110ºC)
 • Höyrysauna max. 60ºC
 • Suolasauna max. 60ºC
 • Sanarium max. 60ºC
 • Infrapunasauna 40-60ºC

Tämän lisäksi voi käydä Helioterapia -huoneessa, jossa rentoudutaan auringonvalo -hoidossa. Merivesialtaan kanssa samassa tilassa on myös Kneipp terapia-allas (jaloille).

Fra Mare kylpylä Haapsalussa on avoinna maanantaista torstaihin kello 15-21, perjantaina ja lauantaina kello 13-22, sekä sunnuntaina kello 8-21.

Kylpyläpäivän päätteeksi voi nauttia erilaisia hoitoja

Fra Mare Thalasso Spa:n hoitolassa on Medi Spa-, sekä Thalasso-hoitoja. Medi Spa -hoidoissa nautitaan esimerkiksi mutakäärehoidosta, tai erilaisista kylvyistä.

Thalasso -hoidoissa on yleensä vahvasti mukana muta, merivesi, ja meren tuoksu. Thalasso -hoidoissa koetaan mukavan rentouttavia hoitoja, esimerkiksi hierontoja.

Kylpylähoidot kannattaa varata ennen hotellille saapumista. Erilaisten hoitojen lisäksi löytyy myös kampaamopalvelut.

ScandicScandic

2. Hestia Hotel Haapsalu Spa

Hestia Hotel Haapsalu Spa

Hestian kylpylähotelli Haapsalussa on erinomainen lomakohde. Hotellissa nautitaan välittömästä meren läheisyydestä, sekä ensiluokkaisesta palvelusta. Täyden palvelun kylpylähotelli Haapsalussa mahdollistaa rentouttavan lomailun. Hestia hotellista löytyy muun muassa herkullinen ravintola, mahtava kylpylä- ja saunaosasto, kuntosali, sekä rentouttava hoitola.

Alueen kaunis luonto kutsuu myös aktiivilomailijoita ulkoilemaan. Hotellista voi vuokrata esimerkiksi polkupyöriä ja sauvakävelysauvoja.

Hestia Hotel Haapsalun kylpylähotellissa on 94 viihtyisää huonetta. Standard -huoneiden lisäksi saatavilla on mukavia perhehuoneita, sekä sviittejä, ja superior -huoneita. Kaikki huoneet soveltuvat allergikoille.

Kaikkiin huonehintoihin sisältyy aamupala, ja kylpylän rajaton käyttö.

Rentoudu kylpylähotellin allas- ja saunaosastolla

Hestia Spa on auki maanantaista perjantaihin kello 10-22, sekä viikonloppuisin kello 9-22. Kylpemään ja saunomaan pääsee siis aamusta iltaan.

Majoittujille kylpylän käyttö kuulu yöpymisen hintaan ilman aikarajaa. Muutoin kylpylään pääsee kertamaksulla kolmeksi tunniksi (15 € arkena, 25 € viikonloppuna)

Kylpylä tarjoaa viisi erilaista allasta:

 • 20 metrinen uima-allas
 • Kylmäallas
 • Poreallas
 • Japanilainen kuumavesiallas
 • Lastenallas

Saunoja löytyy myös moneen makuun:

 • Rentouttava sauna 60ºC
 • Suomalainen sauna 75ºC
 • Kuuma sauna 95ºC
 • Suola & mutasauna 45ºC
 • Höyrysauna 50ºC

Sauna- ja allasosastoa on myös mahdollista varata yksityistilaisuuksiin.

Hoitolassa rentoutetaan keho ja mieli

Hestia hotellin hoitolassa pääsee esimerkiksi erityiseen mutahierontaan. Mudalla on paljon tunnettuja terveysvaikutuksia, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Tarjolla on paljon erityyppisiä mutahoitoja, ja esimerkiksi merilevähoitoja. Näiden lisäksi löytyy myös perinteisiä hierontoja, ja kauneushoitoja.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Lähde kokemaan Haapsalun kylpylähotellit

Haapsalun kylpylät kutsuvat lomaileen vuoden ympäri. Kesällä on eniten matkailijoita liikkeellä. Jos kaipaa hiljaisuutta, kannattaa kylpyläloma suunnitella esimerkiksi talvikauteen. Tällöin saa varmasti kylpeä ja saunoa omassa rauhassa. Kannattaa myös suosia viikonloppujen sijaan arkipäiviä.

Kylpyläloma on helppo toteuttaa omatoimilomana. Jos kuitenkin haluat helpomman vaihtoehdon, voi hankkia kylpyläloman pakettina joltakin matkantarjoajalta. Tällöin pakettiin kuuluu yleensä majoitus kylpylähotellissa, laivamatkat, sekä bussikuljetukset satamasta hotellille.

Kylpylähotellit Haapsalussa tarjoavat siis aivan mahtavat kohteet lomailuun. Reissuun voi lähteä yksin, kaksin, tai vaikka koko perheen kera. Ihastuttava kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä kylpylöiden ohella.

Jos et kaipaa allasosastoa, majoitus Haapsalun Hotel Promenaadissa on myös hyvä vaihtoehto. Viihtyisästä hotellista löytyy suomalainen sauna.

Saapuminen Haapsalun kylpyläkohteisiin

Jos lähdet reissuun Helsingistä, saavut todennäköisesti laivalla Tallinnaan. Oman auton kanssa matkustavat pääsevät helposti autolla perille. Haapsaluun on vain noin 100 kilometrin matka Tallinnasta, eli automatka kestää noin puolitoista tuntia.

Länsirannikon kohteeseen pääsee lisäksi julkisilla. Tallinnasta on hyvät bussiyhteydet Haapsaluun, ja matka kestää yleensä noin pari tuntia.

Koe siis Haapsalun kylpylät, ja ihastu viehättävään kaupunkiin rannikolla.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

Mudan terveysvaikutukset on tunnettu jo kauan

Molemmat Haapsalun kylpylät tarjoavat vierailijoille mutahoitoja. Tämä onkin ollut perinteenä Haapsalussa jo vuosisadat. Kun vierailet Haapsalun kylpylähotelleissa, kannattaa siis ehdottomasti tutustua näihin hoitoihin.

Mudalla on tutkitusti paljon hoitavia terveysvaikutuksia. Kylpylöissä käytetäänkin juuri paikallista Haapsalun mutaa. Voit valita esimerkiksi muta -kasvohoidon, tai vaikkapa jonkin muta -hieronnan.

Terveysvaikutukset hierontahoidoissa, joissa käytetään mutaa:

 • Kuorii ja hoitaa ihoa
 • Auttaa kroonisissa tulehduksissa
 • Rentouttaa ihoa ja kroppaa
 • Vilkastuttaa ruuansulatusta
 • Vähentää turvotusta
 • Poistaa ylimääräisiä nesteitä kropasta

Löydät sivuiltamme myös muut Viron kylpylät:

ApolloApollo

Haapsalun kylpylät kartalla

Scandic
Sulje