Holiday ClubHoliday Club

Tervise Paradiis on koko perheen kylpylähotelli & vesipuisto Pärnussa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Virossa, Pärnun rannalla, sijaitseva neljän tähden kylpylähotelli Tervise Paradiis on monipuolinen lomakohde. Samasta rakennuksesta löytyy muun muassa kylpylä, iso vesipuisto, keilahalli ja ravintoloita.

Tervise Paradiis sopii erityisen hyvin perheille, sillä vesipuisto houkuttelee kaikenikäisiä vesipetoja viihtymään. Kohde ja sen ympäröivä luonto tarjoavat myös paljon muita aktiviteetteja.

Toki kylpylässä viihtyvät myös aikuiset, sillä palveluihin kuuluvat esimerkiksi ihanan rentouttavat hieronnat ja erillinen saunakeskus. Hotellista löytyy myös kauniita sviittejä, jotka sopivat hyvin romanttiseen lomailuun.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Tervise Paradiis kylpylähotelliin!
Artikkeli jatkuu...

Tervise Paradiis kylpylässä viihtyy jokainen

Tervise Paradiis kylpyläosasto

Viron suurimmaksi luokiteltu vesipuisto Tervise Paradiis tarjoaa aktiviteetteja ikään katsomatta. Kylpylässä viihtyvät niin vesipedot, kuin rentoutumista hakevat lomailijat.

Katso alta Tervise Paradiis vesipuiston varustelu:

 • Paljon erilaisia uima-altaita
 • Porealtaita
 • Jokia ja koskia
 • Lämmitetty ulkoallas
 • Hyppyallas
 • 4 vesiliukumäkeä
 • Rengasliukumäki
 • Lastenallas
 • Kiipeilyseinä
 • Tavallinen sauna
 • Höyrysauna

Tämän lisäksi Tervise Paradiis vesipuistosta löytyy Aqua-baari, josta voi ostaa virvokkeita suoraan altaaseen. Kesällä asiakkaita palvelee myös aurinkoinen terassi.

Löydät myös uimahallin Tervise Paradiisin ensimmäisestä kerroksesta, josta löytyy 25 metrinen kuntouima-allas neljällä radalla. Tämän yhteydessä on myös erilliset miesten ja naisten saunat. Kalenterissa on lisäksi ohjattua vesijuoksua ja aerobicia.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Saunakeskus on suunnattu aikuisille lomailijoille

Tervise Paradiis saunakeskus

Saunaosasto on erityisen kattava, tarjoten eri kulttuurien saunaelämyksiä. Monipuolinen saunakeskus on ihanan rentouttava keidas, johon ei vesipuiston vilske kuulu. Tervise Paradiis saunakeskukseen on pääsy vain erillisellä rannekkeella.

Saunakeskuksesta löytyy kahdeksan erilaista elämystä:

 • Aromisauna
 • Höyrysauna
 • Suolasauna
 • Sanarium
 • Löylysauna
 • Kylmävesiallas
 • Japanilainen kuuma kylpy
 • Vesiallas hierovilla suihkuilla

Rauhallisen seesteinen elämys onnistuu aivan varmasti täällä.

Tervise Paradiis Hinnasto ja Aukioloajat

Kun on varannut majoituksen Tervise Paradiis kylpylähotellista, kuuluu kylpylän ja saunakeskuksen käyttö yöpymisen hintaan.

Jos et majoitu hotellissa, riippuu lipun hinta siitä haluaako käydä vain vesipuistossa, tai liittää siihen myös saunakeskuksen. Lisäksi hinta vaihtelee hieman arkena ja viikonloppuna, sekä juhlapyhinä. Aikuisten lippujen hinnat vaihtelevat noin 20-35 euron väliltä. Lasten kanssa kannattaa aina ostaa perhelippu, jolloin pääsee hieman halvemmalla.

Muutamalla eurolla voi lunastaa itselleen myös turvalokeron kylpyläkäynnin ajaksi, sekä vuokrata kylpytakin ja pyyhkeen. Jos kuitenkin majoitut hotellissa, löytyy kylpytakit ja pyyhkeet yleensä jo huoneista.

Tervise Paradiisin kylpylä ja saunakeskus ovat avoinna arkisin kello 12-21 ja viikonloppuisin kello 11-21. Loma-ajat ja huoltotyöt saattavat vaikuttaa kylpylän aukioloaikoihin.

Holiday ClubHoliday Club

Aktiviteetit Tervise Paradiis Spa Hotel & Waterparkissa

Tervise Paradiis aktiviteetit

Aktiivista lomaa etsivä löytää varmasti monenlaista puuhaa joko hotellin ovien sisältä, tai ympäröivästä alueesta. Hotellin kuntosali on auki joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Ohjattuja aerobic-tunteja on myös tarjolla. Lisäksi löydät 6-rataisen keilahallin biljardipöytineen, johon pääsee päivittäin pelailemaan.

Hotellilta on vain lyhyt kävelymatka Pärnun hiekkarannalle, jossa voi harrastaa kaikenlaista urheilua. Voit lähteä vaikka lenkkeilemään pitkää rantaa pitkin, tai kokeilemaan erilaisia vesiurheilulajeja. Pärnussa on lisäksi paljon pyöräreittejä, joita pitkin voi jatkaa esimerkiksi Kihnun saarelle.

Tervise Paradiis on hyvä kohde myös talvella, jolloin Pärnussa on paljon rauhallisempaa lomailla. Kaupungissa voi muun muassa luistella, kelkkailla ja hiihtää. Parhaimmillaan voi päästä meren jäälle luistelemaan. Kulttuurin ystäville kaupunki tarjoaa myös paljon mielenkiintoista tekemistä.

Hemmottele itseäsi erilaisilla spa-hoidoilla

Oli loman tarkoitus rentoutua tai urheilla, niin päivän päätteeksi on ihana ottaa omaa aikaa Tervise Paradiisin hoitolassa. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan juuri itselle sopivan hoidon.

Voit valita esimerkiksi hemmottelevan hieronnan tai puhdistavan kasvohoidon. Näiden lisäksi voit tutustua esimerkiksi erilaisiin vesi- ja parafiinihoitoihin. Myös lapsille on tarjolla lyhyempiä hoitoja.

Majoitu meren rannalla – Tervise Paradiis huoneet

Tervise Paradiis huoneet

Kun etsit hyvää kylpylähotellia Pärnusta, on Tervise Paradiis todella kiva vaihtoehto lomaan. Tervise Paradiis hotellista löytyy kattava valikoima erilaisia huoneita, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Voit valita niin kahden hengen huoneita, kuin isompia perhehuoneita.

Näiden lisäksi löytyy ylellisiä sviittejä, joissa on muun muassa:

 • Erillinen makuuhuone
 • Olohuone
 • Parveke merinäköalalla
 • Oma sauna
 • Aamutakit & tossut

Lähes kaikista muistakin huoneista avautuu ihana merimaisema Pärnun lahteen.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Ravintolat Tervise Paradiis Spa Hotel & Waterparkissa

Rento loma on helppo viettää Tervise Paradiis kylpylähotellissa, sillä löydät hotellista useita ravintoloita ja baareja. Maukas ravintolakokemus kruunaa loman kuin loman.

Tervise Paradiisin buffet-ravintolassa tarjoillaan maittava ja monipuolinen hotelliaamiainen. Tämän lisäksi hotellista löytyy niin lounas- kuin illallisravintolat. Voit valita niin pikaruokaravintolan, kuin tasokkaan a la carte elämyksen. Esimerkiksi kumppanin kanssa voi käydä illan päätteeksi romanttisessa baarissa drinksuilla, josta avautuu vaikuttava merinäköala.

Laadukas a la carte ravintola on esimerkiksi Purpur, jossa on hyvä viinivalikoima ja herkullista ruokaa. Purpurissa ruokailun kruunaa tietysti kaunis merinäköala. Tämän jälkeen on kiva suunnata vielä Tervise Paradiisin 8. kerroksen Romantic-baariin.

Näiden lisäksi majoittujia palvelee tietysti Tervise Paradiis kylpylässä allasbaari, jonka antimia voi tilata suoraan altaaseen.

Nauti lomasta Tervise Paradiis kylpylässä koko perheen kanssa

Majoituskohde sopii erityisen hyvin lapsiperheille, sillä jokaiselle löytyy varmasti tekemistä kylpylän puolelta. Hotellin keilahalli on myös kiva paikka kisailla koko perheen voimin, ja ympäröivä luonto tarjoaa hurjasti tekemistä.

Tervise Paradiis hotellin toisesta kerroksesta löytyy myös lapsille oma leikkihuone. Leikkihuoneesta löytyy esimerkiksi pieni pallomeri. Majoittuvat asiakkaat voivat käyttää leikkihuonetta täysin vapaasti.

Pärnun ranta on tietysti kesällä mahtava paikka viettää aikaa lasten kanssa. Ranta sopii hyvin uimiseen, ja sieltä löytyy erilaisia vesiurheiluvälineitä joita voi vuokrata.

MatkapojatMatkapojat

Terveyslomalle Pärnun isoimpaan kylpylähotelliin

Tervise Paradiis kylpylähotelli

Kylpylä- ja rantakaupunkina tunnettu Pärnu on ihana paikka lähteä hoitamaan omaa terveyttään. TervisKylpylä -konserni onkin panostanut henkilökohtaisesti suunniteltuihin terveyslomiin jo vuosikymmeniä.

Virossa kylpylät ovat tulleet tutuiksi jo 1820-luvulla, jolloin hoitavaa mutaa alettiin käyttämään terveyshoidoissa. Ensimmäinen kylpylähotellikin avasi ovensa Pärnussa jo vuonna 1838, josta lähtien kylpylöistä on kehittynyt osa virolaista terveydenhoitoa.

Nykyaikana terveyslomissa yhdistyvät teknologian tarjoamat ratkaisut yhdistettynä luonnollisiin hoitokeinoihin. Kylpyläloma siis sisältää yleensä sekä luonnonmukaisia, että lääketieteellisiä ja fysikaalisia hoitoja.

Terveyslomalle Terviseen lähdetään yleensä lievittämään esimerkiksi:

 • Ihotauteja
 • Hengitystiesairauksia
 • Liikkuvuus ongelmia
 • Sydän- ja verisuonisairauksia
 • Ääreishermoston sairauksia

Kylpyläloma voi siis olla paljon muutakin kuin altaissa polskimista ja saunomista. Moni hoitaa kokonaisvaltaisesti omaa terveyttä juuri kylpylähotelleissa. Erilaisten kylpylähoitojen on tarkoitus esimerkiksi ennaltaehkäistä sairauksia, ja parantaa työ- ja toimintakykyä.

Saapuminen Tervise Paradiis kylpylähotelliin

Kaikkein helpoin vaihtoehto isolla porukalla on varmasti lähteä liikkeelle omalla autolla. Varsinkin Etelä-Suomesta on helppo lähteä Helsingin kautta Viroon laivalla. Tallinnasta on Pärnuun matkaa noin 130 kilometriä, joten ajomatka kestää vain parisen tuntia. Tiet ovat yleensä hyväkuntoisia, joten myös auton vuokraaminen on kätevää, jos ei omista omaa autoa. Tervise Paradiis hotellilta löytyy ilmainen pysäköinti majoittuville asiakkaille.

Julkisilla on myös mahdollista saapua Tervise Paradiis kylpylään, sillä Tallinnasta pääsee suoraan linja-autolla Pärnuun. Linja-autot lähtevät Tallinnasta Pärnuun yleensä puolen tunnin, tai tunnin välein. Jos haluaa nopeasti perille, kulkee Helsingistä kesällä myös reittilentoja Pärnuun.

Pärnusta löytyy myös toinen upea kylpyläkohde Wasa Resort.

Omalla veneellä on toki myös mahdollista lähteä liikenteeseen, sillä Pärnussa on iso vierasvenesatama.

Pakkaa kaverit ja uikkarit mukaan, ja lähde viihtymään Viron suurimpaan kylpyläkompleksiin. Tutustu myös muihin Viron kylpylöihin ja katso mitä esim. Tallinnan kylpylät tarjoavat.

Sivuiltamme löytyy myös esittelyt: Tarton kylpylät ja Haapsalun kylpylät

ScandicScandic

Tervise Paradiis kartalla

Tervise Paradiis kuvia

Naantalin kylpylä
Sulje