Holiday ClubHoliday Club

Tsekin kylpylähotellit: 12 kylpylää nautinnolliseen lomaan

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Useimmat Tsekin kylpylähotellit ovat varsin upeita kohteita vanhoissa linnoissa ja moderneissa kaupunkikohteissa. Yksi maan kuuluisimpia kylpyläkaupunkeja on Karlovy Vary, jonka lisäksi Tsekin kylpylät löytyvät myös muualta ympäri maan.

Perinteisiä kylpylähotelli kohteita löytyy paljon, jonka lisäksi laajaa valikoimaa täydentävät uudet wellness-hotellit. Tsekin kylpylätarjonta on monipuolista, joten omaan makuun sopiva kohde löytyy varmasti.

Alta löydät esittelyssä Tsekin kylpylähotellit, jotka ovat saaneet hyviä arvioita matkailijoilta. Esittelemme erikseen Prahan kylpylät, joten tässä kirjoituksessa paneudumme Tsekin muihin kohteisiin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

TOP 12 kylpylähotellit Tsekissä

Kun lähdet viettämään kylpylälomaa, tarjoavat Tsekin kylpylät paljon hyviä kohteita. Tavanomaisten kylpylöiden lisäksi suosituksi ovat tulleet myös erityiset olut-kylvyt, jolloin siis kylvetään nimensä mukaisesti oluessa.

Tunnettuna olut-maana tämä sopii erinomaisesti Tsekin kylpyläkulttuuriin.

Maasta löytyy pitkät perinteet kylpylässä käymiseen, joten vaihtoehtoja on runsaasti.

Alla esittelemme suosituimmat kylpylähotellit Tsekissä:

1. Grandhotel Pupp – Karlovy Varyn helmi

Grandhotel Pupp

Erittäin ikonen kylpylähotelli Tsekissä on Grandhotel Pupp. Hotelli on ollut toiminnassa vuosikausia, ja siellä ovat majoittuneet monet maailmankuulut näyttelijät. Lisäksi hotellissa on kuvattu James Bond: Casino Royale -elokuvaa.

Hotellin nykyinen kylpylä rakennettiin vasta 2000-luvulla, mutta perinteet ovat eläneet jo yli 200 vuotta. Grandhotel Pupp:in kylpylässä on iso uima-allas, poreallas ja sauna. Tarjolla on myös rentouttavia Ayurvedic -hierontoja.

Omaan käyttöön on myös mahdollista varata privaatti spa-alue, josta löytyy poreallas ja aromaattinen sauna.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. Hotel Chateau Valec on rauhallinen kylpylähotelli Vysocinassa

Tsekin kylpylä

Hotel Chateau Valec on upea, linnamaiseen kartanoon rakennettu kylpylähotelli. Vanhan ajan tunnelmaa henkivä hotelli yhdistää hienosti modernit puitteet saman katon alle. Yhteensä 150 huonetta tarjoavat erityyppisiä vaihtoehtoja majoittumiseen.

Hotellin ulkotiloissa oleva ympärivuotinen allasalue ja saunat tarjoavat ihanat puitteet rentoon lomaan. Uima-allas, poreallas ja erilaiset saunat ovat avain hemmottelulomaan. Päivän päätteeksi voi nauttia vielä kauneussalongin hoidoista.

Apollo – Tsekki

Löydä tarjouksia Tsekin kaupunkilomiin!

Etsi lomia tästä

3. Wellness Hotel Jezerka on neljän tähden hotelli keskellä luontoa

Wellness Hotel Jezerka

Keskellä Iron Mountains -vuoria kauniin luonnon ympäröimänä, sijaitsee kiva neljän tähden kylpylähotelli. Huoneista voi valita niin standard-, comfort-, kuin superior- huoneita. Näiden lisäksi löytyy isompia huoneistoja, ja neljän hengen mökkejä.

Hotel Jezerkan kylpylä sopii erityisesti rentoutumiseen. Löydät sieltä kaiken tämän:

 • Suomalaiset saunat
 • Biosauna
 • Tropical sauna
 • Suolasauna
 • Höyrysauna
 • Tepidarium
 • Poreallas
 • Kneipp terapia-allas
 • Kylmäallas

4. Hotel Imperial Karlovy Vary – 100 vuotta vanha upea hotelli

Kylpylä Tsekissä

Monet Tsekin kylpylähotellit ovat erittäin näyttäviä, niin myös Hotel Imperial. Samalla paikalla seisoi ennen linna, jossa tämä hotelli on seissyt nyt jo 100 vuoden ajan. Kauniiden puistojen ympäröimä hotelli tarjoaa erittäin hyvät puitteet viiden tähden lomaan. Kaikista hotellihuoneista on näkymä joko kaupunkiin, tai metsään.

Hotellin moderni urheilukeskus tarjoaa paljon vaihtoehtoja aktiivisille lomailijoille. Käytössä on muun muassa tenniskentät ja kuntosali. Kylpylän puolella palvelevat uima-allas, poreallas ja sauna.

5. Spa Resort Tree of Life on moderni kylpylähotelli Lazne Belohradissa

Spa Resort Tree of Life

Suositussa kylpyläkaupungissa sijaitseva Tree of Life on ihana oasis keskellä puhdasta luontoa. Huoneista voi valita kahden hengen huoneen, taikka isomman sviitin. Kaikissa huoneissa on oma parveke. Maaseudun rauhassa sielu lepää takuuvarmasti.

Tree of Life kätkee sisäänsä tyylikkään kylpylän, jossa on sauna, kneipp terapia-allas, sanarium ja höyrysauna. Tämän lisäksi ulkona oleva Garden Spa tarjoaa porealtaan, kneipp-altaan, kylmäaltaan ja saunan.

Holiday ClubHoliday Club

6. Hotel Esplanade Spa & Golf Resort tarjoaa luksusta

Hotel Esplanade Spa & Golf Resort

Marianske Laznessa sijaitseva hotelli on oiva kohde, kun haluat yhdistää golfaamisen ja kylpyläloman. Tämä on luksustason hotelli, josta löytyy hienoja huoneistoja ja kahden hengen huoneita.

Kylpylän palvelut sisältävät:

 • Iso uima-allas
 • Höyrysauna
 • Kylmäallas
 • Thai-hierontaa
 • Erilaisia hoitoja

7. Volcano Spa Hotel – Rauhallinen hotelli luonnossa

Volcano Spa Hotel

Volcano Spa on putiikkihotelli, jossa yhdistyvät moderni ja kodikas ympäristö. Prokopske udoli kansallispuisto on aivan hotellin vieressä, tarjoten erinomaiset puitteet ulkona liikkumiseen.

Volcano Spa:n kylpyläosasto on suunnattu ainoastaan aikuisille asiakkaille (K18). Tämä mahdollistaa erittäin rauhallisen elämyksen. Spa:sta löytyy suomalainen sauna, höyrysauna, poreallas, tepidarium, sekä ulkoterassi. Lisäksi voi varata esimerkiksi thai-hieronnan tai kuumakivihieronnan.

8. Wellness Hotel V Nebi on ainoastaan aikuisten hotelli

Wellness Hotel V Nebi

Romanttinen kylpylähotelli V Nebi tarjoaa aikuisten oman kohteen, jossa saa kokea ihanan tunnelman. Moni hotellihuone pitää sisällään oman näyttävän kylpyammeen, ja joissakin huoneistoissa on oma sauna ja terassi.

Täydellinen rentoutuminen on taattu hotellin kylpylässä. Tiloista löytyy hyvät puitteet niin sisältä, kuin ulkotiloista:

 • Panorama uima-allas
 • Kylmäallas
 • Poreallas
 • Suomalainen sauna

9. Hotel Spa Resort Sanssouci – Neljän tähden hotelli kylpyläkaupungissa

Hotel Spa Resort Sanssouci

Karlovy Varyn suositussa kylpyläkaupungissa sijaitseva Spa Resort Sanssouci on lähellä kaupunkia, kuitenkin vehreässä ympäristössä. Hotellista löytyy huoneita kaikenkokoisille seurueille.

Kylpylän puolelta löytyy iso uima-allas, poreallas, suomalainen sauna, sekä höyrysauna. Iltaisin kylpyläosasto on K15.

10. Falkensteiner Spa Resort Marienbad

Falkensteiner Spa Resort Marienbad

Marianske Laznen kaupungissa sijaitseva hotelli on uniikki kohde viettää mukava spa-loma. Viiden tähden hotelli tarjoaa muun muassa 162 kaunista huonetta, ja uudistetun spa-osaston.

Acquapura Spa tarjoaa majoittujien käyttöön neljä erilaista uima-allasta, sekä Marianske Laznen alueen ainoan lämmitetyn ulkoaltaan. Saunojille löytyy neljä erilaista saunaa. Näiden lisäksi saatavilla on erilaisia hoitoja.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

11. Ensana Nové Lázně Health Spa Hotel

Ensana Nové Lázně Health Spa Hotel

Useammat Tsekin kylpylähotellit sijaitsevat Marianske Laznen alueella, mukaan lukien Nove Lazne hotelli. Arkkitehtuurisesti upea hotelli on ollut suosittu myös esimerkiksi kuninkaallisten keskuudessa. Tämä on todellakin loistokas viiden tähden luksushotelli.

Laadukas kylpyläosasto tarjoaa ihanan elämyksen. Allasosastolla tuntuu kuin sukeltaisi takaisin menneeseen aikaan.

Kylpyläosasto pitää sisällään:

 • Roomalaisen altaan x2
 • Rentoutumis altaan
 • Suomalaisen saunan
 • Höyrysaunan
 • Sanariumin
 • Kylmäaltaan
 • Hoitolan
 • Kuntohuoneen

12. Chateau Mcely Spa Hotel & Forest Retreat

Chateau Mcely Spa Hotel & Forest Retreat

Tsekin kylpylät sopivat hyvin rauhalliseen lomailuun, ja osa kohteista onkin kaukana kaupunkien vilinästä. Chateau Mcely Spa hotelli sijaitsee kuvankauniissa Mcelyn kylässä, kuitenkin vain noin tunnin päässä Prahasta. Kohde sopii erinomaisesti esimerkiksi romanttiseksi lomakohteeksi. Pienhotelli huokuu tunnelmaa ja harmonista tasapainoa. Kaikki 24 huonetta on sisustettu eri tyyliin, joista voi valikoida itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Chateau Mcely Bouquet Spa:ssa keskitytään luontoon ja paikallisuuteen. Kylpylä on suunniteltu vain ja ainoastaan rentoutumiseen ja akkujen lataukseen. Ulkotiloissa käytössä on poreallas ja sauna, jonka lisäksi sisältä löytyy höyrysauna. Rohkeimmat voivat pulahtaa myös alueelta löytyvään järveen, jossa pääsee uimaan luonnonvesissä. Kylpylän ulko-osaston voi varata myös omaan käyttöön, jolloin tunnelmasta saa kaiken ilon irti.

ScandicScandic

Kylpylät Tsekissä tarjoavat taianomaisia kohteita lomailuun

Kaikki yllämainitut kylpylät Tsekissä sopivat hemmotteluloma kohteiksi. Näiden lisäksi kohteita on paljon lisää.

Katso vielä esimerkiksi nämä kylpylähotellit Tsekissä:

 • Savoy Westend Hotel Karlovy Vary
 • Retro Riverside Wellness Resort Karlovy Vary
 • Château Heralec Boutique Hotel & Spa by L’occitane
 • Spa Resort Lazne Lednice
 • Luxury Spa Hotel Olympic Palace
 • Boutique Spa Hotel Aqua Marina
 • Spa Hotel VITA

Oluen ystävien kannattaa toki kokeilla Olut-kylpyjä, joita tarjoavat monet kohteet esimerkiksi Prahassa ja Karlovy Varyssa. Olut-kylvyssä pääsee kylpemään oluessa, ja yleensä samalla saa nauttia rajattomasti paikallista olutta.

Kylpylät Tsekissä tarjoavat uniikkeja elämyksiä. Ota siis lista talteen, ja suunnittele mukava kylpyläloma Tsekkeihin.

Tsekin kylpylät kartalla

Naantalin kylpylä
Sulje