Strawberry KesäStrawberry Kesä

Itävallan kylpylähotellit – Tutustu kohteisiin ja varaa hemmotteleva loma

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Itävallan kylpylät ovat suosittuja lomakohteita, joihin lähdetään rentoutumaan. Useat Itävallan kylpylähotellit löytyvät Alpeilta, ja moni yhdistääkin kylpylälomaan myös laskettelun tai vaelluksen.

Alppien lisäksi Itävallan kylpylähotellit löytyvät myös isoimmista kaupungeista, ja esimerkiksi hyvien patikointireittien läheisyydestä.

Kohteita löytyy todella runsaasti, joten valikoimme tänne parhaita arvioita saaneet kylpylähotellit Itävallassa. Valitsimme kohteita suosituista laskettelukohteista, sekä muilta alueilta ympäri Itävaltaa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Itävallan kylpylähotellit – Katso nämä 11 kohdetta

Monet kylpylähotellit Itävallassa ovat erittäin kivoja kohteita lomailuun. Valikoimme tänne 11 Itävallan kylpylää, jotka ovat saaneet hyvää palautetta matkailijoilta.

1. Spa & Vitalresort Eggerwirt

Kylpylä Itävallassa

Tämä Itävallan kylpylähotelli sijaitsee Salzburg-Lungaun alueella, josta löytyy lukuisia upeita järviä vuoristomaisemissa. Eggerwirt resortin oma luonnollinen järvi on kylpylän kohokohta kesällä.

Eggerwirtin kylpylästä löytyy kolme eri osiota. Yksi on suunnattu perheille, toinen aikuisille, ja kolmas pelkästään naisille. Tämä mahdollistaa onnistuneen elämyksen kaikille.

Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin:

 • Lämmin ulkouima-allas hieronta elementtien kera
 • Kuntouima-allas ulkona (lämmitetty)
 • Kylmäallas
 • Sisäuima-allas
 • Suolavesiallas
 • Poreallas
 • Lasten altaat
 • 11 saunaa
 • Oma järvi

Eggerwirtistä löytyy 80 hotellihuonetta, jotka on sisustettu luonnollisin materiaalein. Lumisista maisemista haaveilevan kannattaa suunnata tänne talvella, sillä lunta on takuuvarmasti.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. Romantik & Spa Alpen-Herz

Romanttinen kylpylä Itävallassa

Nimestä voi jo päätellä, että kyseinen Itävallan kylpylähotelli sijaitsee Alppien kupeessa. Hotelli on saanut erittäin hyvät arvostelut, ja sieltä löytyy upea panoraama kylpylä. Majoittumiseen löytyy 47 hotellihuonetta, sekä 6 romanttista sviittiä.

Allasosastolla on suuri yli 30 asteinen uima-allas, joka yhdistyy lämpimään ulkoaltaaseen. Altaasta löytyy erillinen poreallas osio.

Romantik Spa on panostanut myös erilaisiin sauna elämyksiin. Kylpylästä löytyy 4 erilaista saunaa, sekä ihana rentoutumisalue kauniissa vuoristomaisemissa.

Spa:n kauneushoitolasta voi varata rentouttavia hoitoja kruunaamaan onnistuneen kylpyläloman.

3. Anthony’s Life & Style Hotel

Anthony’s Life & Style Hotel

Tämä kylpylä Itävallan St. Anton am Arlbergissa sopii hyvin talviurheilun ystäville. Majoittumiseen löytyy yhden ja kahden hengen huoneita, perhehuoneita, sekä kylpyammeella varusteltuja sviittejä. Herkuttelijoille hotellista löytyy pizzeria, ja pihviravintola baareineen.

Anthony’s Life & Style hotellin spa-osastolla on lämmitetty 11 metrinen infinity kattouima-allas, joka on auki ympäri vuoden.

Rentoutumiseen löytyy lisäksi:

 • Relax-alue & tee-baari
 • Ulkoporeallas
 • Suomalainen sauna
 • Aromaattinen höyrysauna
 • 2 elämyssuihkua
 • Kauneushoitola
Apollo – Itävalta

Löydä tarjouksia Itävallan kaupunkilomiin!

Etsi lomia tästä


Strawberry
Varaa kaksi peräkkäistä hotelliyötä ja saat -20 %!

Nyt saat 20 %:n alennuksen hotelliöistä koko kesän ajan varatessasi vähintään kaksi peräkkäistä yötä.

Varaa lomasi täältä »

4. Seepark Wörthersee Resort

Seepark Wörthersee Resort

Itävallan eteläpuolella oleva kylpylähotelli sijaitsee maan korkeimman vuoren lähellä. Kauniit hotellihuoneet, ravintolat, sekä kylpylä takaavat onnistuneen loman. Täällä viihtyvät niin yksin matkustavat, pariskunnat, kuin perheet.

Hotellin alueella ja lähettyvillä on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Kohde sopii hyvin siis aktiivi lomaa kaipaaville matkailijoille, ja jokaiselle löytyy varmasti mieluisaa puuhaa.

Allasosasto tarjoaa lämmitetyn rentoutumisaltaan, sekä 25 metrisen ulkouima-altaan. Lisäksi kylpylässä on suomalainen sauna, höyrysauna, infrapunasauna, sekä tepidarium. Tarjolla on myös hoitolan palvelut, josta voi varata esimerkiksi erilaisia hierontoja.

5. St. Martins Therme & Lodge

St. Martins Therme & Lodge
St. Martins Therme & Lodge – Rudy Dellinger

Frauenkirchenissä sijaitseva neljän tähden kylpylähotelli upeissa maisemissa. Hotelli on aivan Neusiedler See-Seewinkelin kansallispuiston kupeessa.

Kylpylään tuleva vesi pulppuaa luonnon lähteestä, ja on ihanan lämmintä (43°C). Altaissa lämpötila on noin 35 astetta. Allasalue käsittää 4 sisäuima-allasta, 7 ulkoallasta, sekä 6 erilaista saunaa.

Lisäksi uimaan pääsee hotellin omaan kahdeksan hehtaarin järveen.

St. Martins Lodgesta löytyy luksus sviittejä, sekä superior hotellihuoneita. Kaikissa huoneissa on oma parveke, josta on kaunis näkymä järvelle.

ScandicScandic

6. Spa Resort Styria Bad Waltersdorf

Spa Resort Styria

Tämä Itävallan kylpylähotelli on varattu vain aikuisille. Hotelli sopii hyvin niin sinkuille, ystäville, kuin pariskunnille. Kylpylähotelli sijaitsee pienessä kaupungissa, Bad Waltersdorfissa.

Spa Resort Styrian majoituksen voi valita viidestä eri huoneluokasta, tai varata isomman huoneiston. Hotellista löytyy tietysti myös oma ravintola.

Laaja allasosasto käsittää kaiken tämän:

 • Lämmitetty ulkoallas
 • Rentoutumisallas poreineen
 • 15 metrinen kuntouima-allas
 • Poreallas puutarhassa
 • Kylmäallas
 • Saunamaailma (5 erilaista saunaa)

Lämmitetyn ulkoaltaan, rentoutumisaltaan, ja porealtaan vesi tulee luonnon kuumista lähteistä.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

7. Spa Hotel Erzherzog Johann

Spa Hotel Erzherzog Johann

Hotel Erzherzog Johann sijaitsee Bad Ausseen kylässä. Alue on tunnettu muun muassa upeista järvistään. Lähes kaikista viihtyisistä huoneista on henkeäsalpaava näkymä vuorille.

Upea Sky Spa on nimensä mukaan hotellin ylimmässä kerroksessa katolla. Sky Spa:sta löytyy rentouttava sisäuima-allas, lämmin ulkoallas, sekä kattoterassin aromaattinen sauna. Kauniit vuoristomaisemat tuovat erityisen lisämausteen kylpyläpäivään.

Muutama kerrosta alempaa löytyy kauneushoitolan palvelut, sekä kuntoilualue. Kuntoilualueella on myös sauna ja höyrysaunat.

8. Das Falkenstein Wellness & Sport Hotel

Das Falkenstein Wellness & Sport Hotel

Itävallan kylpylähotellit ovat mahtavia kohteita lomailuun. Falkenstein on neljän tähden perheomisteinen hotelli, jossa majoitut tyylikkäissä huoneissa. Kylpylän lisäksi hotellissa on ravintola ja kauneushoitola.

Das Falkensteinin Flying Spa -kylpylä on rakennettu luonnollisin materiaalein. Spa:sta löytyy muun muassa saunamaailma, luonnon uima-allas, sisäuima-allas, poreallas ja aurinkoterassi.

Kesällä on mukava rentoutua ulkona olevissa riippumatoissa, sekä kelluvilla aurinkopedeillä. Rohkeimmat pääsevät talvella myös avantoon.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

9. Aigo Familienhotel – Neljän tähden perhehotelli

Aigo Familienhotel

Itävallan kylpylät soveltuvat usein myös perheille, mutta Aigo hotelli on vienyt perheystävällisyyden uudelle tasolle. Hotellin sisustuksessa on otettu lapset hyvin huomioon, ja koko perheelle löytyy paljon mukavaa puuhaa hotellista, ja sitä ympäröivästä luonnosta.

Aigo perhehotellin laaja spa-osasto pitää sisällään kaiken tämän:

 • Perheille sopiva uima-allas
 • Lastenallas
 • Vauvojen allas
 • Lämmitetty ulkoallas poreineen
 • Toinen ulkoallas (käytössä kesäaikaan)
 • 5 erilaista saunaa
 • Rentoutumisalue
 • Elämyssuihkut

Kaikissa altaissa on otettu huomioon lapset, joten ne eivät ole kovin syviä. Perheen pienimmille sopii erillinen vauvojen allas, joka on vain 20 senttiä syvä.

10. Therme Laa Hotel

Therme Laa Hotel

Tämä neljän tähden superior kylpylähotelli sijaitsee Weinviertelissä, joka on Itävallan tunnetuin viinialue. Therma Laa hotelli tarjoaa elegantteja sviittejä, sekä erityisen kylpyläelämyksen.

Therma Laa hotellin kylpylä on Silent Spa, eli vierailijoiden tulee olla kylpylässä mahdollisimman hiljaa. Kylpylään on lisäksi 16 vuoden ikäraja, joka takaa rauhoittavan kokemuksen.

Silent Spa:sta löytyy muun muassa erilaisia altaita, suolahuone, suomalainen sauna, sekä höyrysauna. Kauneushoitolasta voi varata muun muassa hierontoja.

11. Val Blu Resort Spa & Sports

Val Blu Resort, Itävalta

Val Blu sijaitsee vuoristomaisemissa Vorarlbergin alueella. Hotellin lähistöltä löytyy hyvät mahdollisuudet lasketteluun, sekä esimerkiksi patikointiin.

Val Blu resortin kylpylästä löytyy:

 • Suuri rentoutumisallas
 • Luonnonvesi uima-allas
 • 25 metrinen kuntouima-allas
 • Lastenallas
 • Vesiliukumäki
 • Rentoutumisalue
 • Saunamaailma

Suurin osa kylpylän altaista ja saunoista on ulkoalueella. Tarjolla on myös ohjattua vesiliikuntaa, sekä muita aktiviteetteja.

ApolloApollo

Kylpylät Itävallassa tarjoavat monipuolisia lomakohteita

Kun etsit mukavaa kylpylää Euroopasta, pitävät Itävallan kylpylähotellit sisällään monta kivaa vaihtoehtoa. Kaikki yllä mainitut kohteet ovat saaneet osakseen positiivista palautetta. Näiden lisäksi maasta löytyy runsaasti muitakin kylpylähotelleja lomailuun.

Monet kylpylähotellit Itävallassa ovat lähellä upeaa luontoa, joka takaa ihanat maisemat. Harrastusmahdollisuudet ovat myös hyvin monipuolisia vuodenajasta riippumatta.

Itävaltaan pääsee Suomesta kätevästi lentämällä. Esimerkiksi Finnair lentää Wieniin ympäri vuoden. Sen lisäksi lentoja on talvikaudella Innsbruckiin ja Salzburgiin. Maata pitkin matkustavat voivat suunnata kohteeseen myös omalla autolla, tai esimerkiksi junalla.

Pakkaa siis mukaan iloinen reissuporukka, uikkarit, ja lähden katsastamaan Itävallan kylpylät.

Tutustu myös mitä Wienin kylpylät pitävät sisällään.

Itävallan kylpylät kartalla

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä