Holiday ClubHoliday Club

Berliinin kylpylähotellit: Kylpylät Berliinissä ovat ensiluokkaisia

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Berliinin kylpylähotellit ovat aivan mahtavia kohteita lähteä esimerkiksi pidennetylle viikonloppulomalle. Lisäksi kylpylähotellit Berliinissä tarjoavat usein mahdollisuuden käyntiin kylpylässä ilman majoitusta itse hotellissa.

Kaikki Berliinin kylpylät ovat hyvin suosittuja, ja ne ovat saaneet osakseen erityisen hyvää asiakaspalautetta. Kerromme alla lisää Berliinin kylpylä kulttuurista, sekä esittelemme parhaat kylpylät Berliinissä.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Löydä parhaat kylpylähotellit Berliinissä: Katso nämä 14 kohdetta

Etsitkö sopivaa kohdetta Berliinistä kylpylälomaa varten? Listasimme tänne parhaita asiakasarvioita saaneet kylpylähotellit Berliinissä.

1. Waldorf Astoria Berlin – Hilton

Waldorf Astoria Berlin - Hilton

Monet Berliinin kylpylähotellit saavat hyvää palautetta, mutta varsinkin Waldorf Astoria on erityisen suosittu. Hotellin kylpylä on palkittu useamman kerran maailman parhaana luksus kylpylänä. Vuonna 2022 se voitti myös Saksan parhaan kylpylähotellin tittelin.

Viidennen kerroksen kylpyläosasto pitää sisällään:

 • Upean pilven muotoisen uima-altaan
 • Höyrysaunan ja tavallisen saunan
 • 5 hoitohuonetta
 • Spa- putiikin
 • Kuntosalin

Hotellihuoneista on upeat kaupunkinäkymät, ja ne on sisustettu elegantisti. Waldorf Astoriasta löytyy myös Berliinin isoin sviitti, jossa on majoittunut muun muassa presidenttejä, ja tunnettuja julkisuuden henkilöitä.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. InterContinental Berlin

Kylpylähotelli Berliinissä

Tämä upea luksus kylpylähotelli Berliinissä sijaitsee suositun Tiergarten puiston laidalla. Valoisat ja modernisti sisustetut hotellihuoneet sopivat vaativampaankin makuun. Päivän päätteeksi voi nauttia drinkkejä 14. kerroksen baarissa upeita kaupunkimaisemia ihaillen.

Hotellin laaja wellness-alue käsittää:

 • Kuntoilu alueen
 • Uima-altaan
 • Porealtaan
 • Saunan

3. Hotel Adlon Kempinski Berlin

Hotel Adlon Berlin

Viiden tähden kylpylähotelli Berliinin ytimessä on legendaarinen majoituskohde. Kauniit hotellihuoneet, palkitut ravintolat, baarit, sekä spa-alue pitävät huolen majoittujien viihtyvyydestä.

Allasalueelta löytyy lämmitetty uima-allas, kylmäallas, poreallas, saunat, sekä allasbaari. Kylpylät Berliinissä tarjoavat siis erinomaisia vaihtoehtoja hemmottelulomaan.

4. Schlosshotel Berlin by Patrick Hellmann

Schlosshotel Berlin

Urbaani viiden tähden kylpylähotelli sijaitsee tasokkaan asuinalue Grunewaldin sydämessä. Sijaintinsa ansiosta hotellissa voi nauttia rauhallisesta tunnelmasta. Tyylikkään hotellin on sisustanut suunnittelija Patrick Hellmann, yhdistyen rakennuksen upeaan sata vuotiseen historiaan.

Majoittujat pääsevät virkistäytymään hieronnassa ja hoidoissa, saunassa, sekä lämmitetyssä uima-altaassa.

Holiday ClubHoliday Club

5. Grand Hyatt Berlin

Grand Hyatt Berlin

Kaupungin vilskeen jälkeen Grand Hyatt tarjoaa kaikille aisteille rentouttavan elämyksen. Hotellin upeat taideteoksia, ja tyylikkäästi sisustetut huoneet luovat viihtyisän tunnelman. Viiden tähden hotellista löytyy kaikki tarvittava täydelliseen lomaan.

Kattoterassin kylpyläalue henkii luksusta. Nauti upeista maisemista modernissa kuntosalissa, uima-altaissa, sekä erilaisissa saunoissa.

Apollo – Berliini

Löydä tarjouksia Berliinin kaupunkilomiin!

Etsi lomia tästä

6. Tropical Islands – Uniikki sisävesipuisto Berliinin lähellä

Tropical Islands, Saksa

Vain tunnin matkan päässä Berliinin ytimestä sijaitsee erityinen sisävesipuisto. Täällä tunnet olevasi tropiikissa vuodenajasta riippumatta. Majoitus onnistuu niin hotellihuoneissa, teltoissa, kuin leirintäalueella. Vaihtoehtoja löytyy siis jokaiseen budjettiin.

Uskomattoman laaja kylpyläosasto jakautuu moneen eri osioon, josta löytyy laaja kirjo altaita, saunoja, ja vesiliukumäkiä. Ajanvarauksella pääsee myös esimerkiksi hierontaan. Tarjolla on useampia aktiviteetteja, jotka soveltuvat erinomaisesti koko perheelle.

7. Hotel Palace Berlin

Hotel Palace Berlin

Erinomaisen sijainnin omaava Hotel Palace Berlin kätkee sisäänsä elegantit hotellihuoneet, rentouttavan kylpyläalueen, ravintolan, sekä tyylikkään Gin-baarin.

Kylpylän puolella pääsee rentoutumaan kunnolla. Sieltä löytyy muun muassa kauneushoitola, uima-allas, poreallas, sekä kaksi erilaista saunaa. Aktiiviset lomailijat voivat käyttää myös hotellin monipuolista kuntosalia.

8. Vienna House Andel’s Berlin

Vienna House Andel’s Berlin

Vienna House on neljän tähden kylpylähotelli Berliinin keskustan tuntumassa. Tyylikkäät huoneet, ravintola SkyKitchen, sekä lasitettu Loft 14 -baari takaavat viihtymisen.

Tämän lisäksi majoittujat voivat rentoutua kylpylän porealtaassa, sekä saunoissa.

9. Centrovital Hotel Spa & Sportclub

Centrovital Hotel Spa & Sportclub

Neljän tähden hotellissa rentoudutaan kodikkaissa huoneissa, nautitaan hyvää ruokaa, ja hemmotellaan aisteja kylpylän puolella.

Vierailijoiden käytössä on muun muassa:

 • 6 saunaa
 • Suuri uima-allas
 • Moderni kuntosali
 • Kattoterassibaari
Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

10. Titanic Chaussee Berlin

Titanic Chaussee Berlin

Aivan kaupungin sydämessä sijaitsee Titanic Chaussee kylpylähotelli. Mukavat huoneet, ravintolat, kuntosali, sekä kylpylä takaavat onnistuneen lomatunnelman.

Kylpylän puolelta löytyy muun muassa hamam, sauna, uima-allas, sekä kauneushoitola.

11. JW Marriot Hotel Berlin

Hotel Berlin Central District Marriott

Marriott-ketjun tyylikäs kylpylähotelli Berliinin ytimessä on hyvä tukikohta kaupunkilomaan. Monet tärkeät nähtävyydet löytyvät vain kävelymatkan päästä.

Kylpylä on mukava keidas rentoutumiseen. Spa-alueelta löytyy 10 metriä pitkä oleva uima-allas, sauna, sekä höyrysauna.

12. Maritim proArte Hotel Berlin

Maritim proArte

Useimmat kylpylähotellit Berliinissä ovat aivan loistavalla sijainnilla. Myös Maritim proArte sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Täällä koet upean designin ympärilläsi niin hotellihuoneissa, kuin yleisissä tiloissa.

Maritim hotellin wellness-alue on suunniteltu hemmottelua varten. Löydät sieltä kauneushoitolan, uima-altaan, sekä höyrysaunan, ja tavallisen saunan.

13. SO/Berlin Das Stue

SO/Berlin Das Stue

Aivan Berliinin eläintarhan vieressä oleva kylpylähotelli tarjoaa suoran pääsyn eläintarhaan.

Hotellihuoneet on sisustettu elegantisti, ja spa-alueen puolella huuhdotaan päivän pölyt pois. Lämpimässä altaassa, ja suomalaisessa saunassa pääsee rauhoittamaan kehon ja mielen.

14. Hotel Aspria Berlin Ku’damm

Kylpylä Berliinissä

Mukava kylpyläosasto, kattoterassi, kuntosali, ja ideaali lokaatio tarjoavat erinomaisen majoituskohteen kaupungin keskustassa. Kylpylästä löytyy saunat, 25-metrinen uima-allas, sekä iso poreallas.

Kylpylä on lapsiperheiden käytettävissä erillisenä ajankohtana. Tarjolla on myös kauneushoitolan palvelut.

Koe Berliinin kylpylähotellit – Vapautuneen rentoa tunnelmaa

Naiset kylpylässä Berliinissä

Onko suunnitelmissa lähteä lomalle Berliiniin? Saksan pääkaupunki on mitä mahtavin matkakohde vuodenajasta riippumatta, ja varsinkin Berliinin kylpylät on ihana kokea esimerkiksi hyisenä talvipäivänä.

Kylpylät Berliinissä ovat tunnettuja hyvin vapautuneesta tunnelmasta. Kylpylöissä ollaan siis lähes aina ilman uimapukuja. Yleinen tunnelma kylpylöissä on rento ja miellyttävä.

Saksan kylpylät tunnetaankin varsinkin naturismista, eli kylpylöissä ollaan usein alasti. Myös monet Berliinin kylpylähotellit suosivat alastomuutta kylpylän tiloissa, vähintään saunoissa.

Alastomuus on Saksassa hyvin luonnollista, mutta se voi tuntua silti erikoiselta, jos sitä ei ole kokenut muualla kuin suomalaisessa saunassa.

Viihtyisä kylpylä Berliinissä on myös erittäin helppo löytää. Lähes kaikki Berliinin kylpylähotellit sijaitsevat joko keskustassa, tai hieman sen ulkopuolella. Saavutat ne siis kätevästi joko julkisilla, tai taksilla. Lisäksi Berliinin kylpylätarjonta on hyvin monipuolinen, sillä kohteita on paljon.

Katso myös: Saksan kylpylät

ScandicScandic

Voiko budjettimatkailija kokea Berliinin kylpylät?

Mukavaa on myös se, että Berliinin kylpylät eivät ole ylihinnoiteltuja. Kylpyläloma on siis täysin mahdollista toteuttaa pienelläkin budjetilla. Jos esimerkiksi ei ole tarpeen majoittua hotellissa, voi käydä päiväkäynnillä jossakin kaupungin kylpylöistä. Majoittua voi tällöin esimerkiksi edulliseen hostelliin. Pari tuntia Berliinin kylpylässä kustantaa yleensä noin 20 euroa per henkilö.

Kaikkien kylpylöiden yhteydessä ei myöskään aina ole hotellia.

Tässä esimerkiksi kaksi erinomaista kylpylää Berliinissä:

 • Vabali Spa
 • Liquidrom

Berliinin kylpylähotellit eivät kuitenkaan ole aivan halvimmasta päästä maailmalla. Edullisimmillaan yön kylpylähotellista saa vähän alle satasella, mutta hyviä kylpylätarjouksia löytyy kuitenkin usein. Yleisesti ottaen Berliinin kylpylähotellit kustantavat noin 100-250 euron väliltä. Hintaan vaikuttaa yleensä valittu huoneluokka, matkan ajankohta, sekä hotellin tähtiluokitus.

Kylpylähotellit Berliinissä tarjoavat siis erinomaiset puitteet kaupunkilomaan

Suomesta pääsee Berliinin suorin lennoin päivittäin, joten kylpyläloma tässä upeassa kulttuurikaupungissa on hyvin helppo toteuttaa. Lisäksi lähes kaikki Berliinin kylpylät ovat keskeisellä sijainnilla, joten kaupungissa kiertely on helppoa kylpyläloman ohessa.

Iso kaupunki pitää sisällään runsaasti hyviä kylpylöitä, joten mainitsemiemme kohteiden lisäksi löytyy muitakin kylpylöitä. Kaikista spa-hotelleista ei kuitenkaan löydy yhtä hyviä puitteita.

Jos et kuitenkaan kaipaa esimerkiksi muuta kuin hyviä sauna fasiliteetteja, niin tässä kaksi erinomaista kohdetta siihen:

 • Steigenberger am Kanzleramt
 • Titanic Gendarmenmarkt

Toivottavasti sopiva kylpylä Berliinistä löytyi kauttamme, ja pääset viettämään unelmiesi kylpylälomaa!

Berliinin kylpylähotellit kartalla

Naantalin kylpylä
Sulje