Kylpylähoidot – Mitä ovat suosituimmat Spa-hoidot kylpylöissä?

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Moni on varmasti joskus käynyt hieronnassa, mutta entäs sitten kaikki muut kylpylähoidot? Suomestakin löytyy laaja kirjo kylpylöitä, joissa monessa on myös oma kauneushoitola.

Kylpylähoidot ovat hyvin rentouttavia, ja ne varataan usein kylpylässä käymisen yhteyteen, mutta voit tietysti käydä myös pelkästään kylpylän kauneushoitolassa. Hoitoihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekoa, jotta tiedät mitä on odotettavissa.

Erilaisia spa-hoitoja on tarjolla kymmenittäin, joten listasimme tänne suosituimpia hoitoja. Spa-hoitolasta saa myös aina apua sopivan hoidon valintaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Erilaiset hoitomuodot Spa-hoitoloissa

Kylpylöiden hoitolat pursuavat erilaisia hoitomuotoja.

Suosituimpia kylpylähoitoja ovat:

  • Hieronta
  • Vartalohoidot
  • Kasvohoidot
  • Pedikyyrit
  • Manikyyrit
  • Jalka- ja käsihoidot
  • Karvanpoisto

Kerromme alla hieman tarkemmin näistä kaikista hoidoista. Tutustu näihin, ja varaa ihanan rentouttava hoito seuraavaa kylpylälomaa varten.

Hieronta spa-hoitolassa on rentouttava elämys

Hieronta kylpylässä

Hierontoja on paljon erilaisia, mutta kylpylöiden spa-hoitoloissa on yleensä kaikissa tarjolla samantapaisia hierontoja. Hieronnassa käytetään yleensä joko öljyjä tai voiteita.

Hieronnalla on paljon hyviä terveysvaikutuksia elimistöön, joita ovat muun muassa lihasten rentoutuminen, ja aineenvaihdunnan vilkastuminen. Rentouttava hieronta tukee niin mielen, kuin kehon hyvinvointia.

Yleisimpiä rentouttavia spa-hierontoja ovat:

Osa spa-hoitoloista tarjoaa lisäksi urheiluhierontaa, joka sopii paremmin aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Spa-hieronta hoidon jälkeen tulee muistaa juoda runsaasti vettä.

Artikkeli jatkuu alla
Muista hemmotella itseäsi myös kotona - Löydä tarjouksia kauneus- ja hyvinvointituotteisiin!
Kotispa
Artikkeli jatkuu...

Nauti erilaisista vartalohoidoista

Vartalohoidot

Hierontojen lisäksi moni hoitola tarjoaa kokonaisvaltaisia vartalohoitoja. Vartalohoidossa hoidetaan kerralla koko keho kuntoon.

Yleensä tehdään koko vartalon kuorinta, jonka jälkeen tehdään usein vartalonaamio. Tähän yhdistetään yleensä myös syvärentouttava kokovartalohieronta, jossa käytetään öljyjä tai voiteita.

Vartalohoitoon voidaan yhdistää myös erilaisia ihanan rentouttavia spa-kylpyjä.

Kasvohoidot – Kuorivia ja kirkastavia hoitoja kasvoille

Kasvohoidot

Kasvojen hoidossa on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Suosituinta on yleensä tehdä ainakin kasvojen kuorinta, jonka jälkeen kasvot hierotaan kevyesti.

Yleensä kasvohoidon kruunaa hieronnan lisäksi esimerkiksi kirkastava naamio. Lopuksi levitetään virkistävä ja suojaava kasvovoide. Kasvohoidossa käytettävät tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan.

Kasvojen hoidosta kannattaa pitää hyvää huolta myös kotona.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

Käsi- ja jalkahoidot & Mani- ja pedikyyrit

Käsi- ja jalkahoidot

Käsi- ja jalkahoidoissa keskitytään nimenomaan hoitamaan vain kyseinen kehon alue. Aluksi tehdään yleensä kuorinta, jonka jälkeen tehdään kevyt hieronta käyttäen voiteita tai öljyjä. Käsi- ja jalkahoitoihin yhdistetään usein kevyt mani- tai pedikyyri.

Mani- ja pedikyyrejä on paljon erilaisia ja tasoisia. Tähän on suoraan kytköksissä yleensä hoidon hinta. Halvemmat mani- ja pedikyyrit saattavat käsittää vain kynsien viilauksen, huolittelun ja lakkaamisen. Hieman tyyrimmissä hoidoissa tehdään kokonaisvaltaisempi hoito.

Parihoidot ovat suosittuja

Parihoidot kylpylässä

Romanttinen kylpyläelämys on varmasti taattu, kun käyt kumppanin kanssa samaan aikaan kylpylähoidossa.

Parihoitoja ovat yleensä erilaiset hieronnat, vartalohoidot ja kylvyt.

Löydät sivuiltamme myös parhaat kylpylät aikuisille sekä romanttiset kylpylät.


Ruissalon kylpylä
-10 % majoituksen päivän hinnasta!

Unohda arki hetkeksi – Ruissalon Kylpylässä voit tuntea kesän joka päivä! Ruissalo Spa:ssa vietät ikimuistoisen kesäloman meren äärellä.
Käytä varatessa koodia: PRODEALS

Varaa lomasi täältä »

Vahaukset ja sokerointi

Vahaukset ja sokerointi

Kylpylähoidot käsittävät monesti myös vahaus ja/tai sokerointi palvelut.

Vahauksessa käytetään usein lämmitettyä vahaa, jonka avulla karvat poistetaan juurineen. Vahauksessa vaha levitetään lastalla myötäkarvaan, ja karvat repäistään vastakarvaan. Vahaus voi tuntua kivuliaalta herkillä ihoalueilla.

Sokerointi on vahaukseen verrattuna hieman hellävaraisempi karvanpoistomenetelmä. Sokeroinnissa karva poistetaan sen luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karva ei katkea helposti. Sokerointi on yleensä erittäin tehokas karvanpoistomenetelmä, ja se on myös luonnonmukainen ja hygieeninen.

Kylpylähoidot on erinomainen tapa hemmotella itseään

Monesti arjen kiireet saa kehon ja mielen jännitykseen, jolloin kannattaa ehdottomasti ottaa pieni irtiotto. Erilaiset kylpylähoidot saavat varmasti mielen rauhoittumaan, ja jännittyneet lihakset rentoutumaan.

Spa-hoito on myös ihana lahjaidea läheiselle. Tai mikset varaisi esimerkiksi rentouttavaa parihoitoa yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa? Yhteinen hemmotteleva elämys jää varmasti pitkäksi ajaksi lämmittämään mieltä.

Löydät sivuiltamme myös kylpylälahjakortit.

Varaa siis ihana spa-hoito kahdelle tai itsellesi, ja lähde rentoutumaan.

Katso parhaat kylpylätarjoukset!

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan