Holiday ClubHoliday Club

Kasnäsin kylpylä on monipuolinen lomakeskus saariston upeissa maisemissa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kemiönsaaressa sijaitseva Kasnäsin kylpylä on ihana lomanviettopaikka saaristossa. Kasnäsin kylpylä on auki ympärivuotisesti, ja myös ihaniin ulkoaltaisiin pääsee kaikkina vuodenaikoina.

Etsit sitten kohdetta yksin, ystävien, perheen tai kumppanin kanssa, sopii Kasnäsin kylpylähotelli ihan jokaiselle. Kesällä kohteessa on enemmän vipinää, kun taas talvella Kasnäsin kylpylä on melko rauhallinen ja idyllinen lomakohde.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Kasnäsin kylpylään!
Kasnäsin kylpylä ulkoallas
Artikkeli jatkuu...

Kasnäsin kylpylässä nautitaan erilaisissa altaissa ja saunoissa

Kasnäsin kylpylän altaat

Hemmotteleva loma onnistuu saaristokylpylä Kasnäsissa helposti. Allasosasto levittäytyy sisä- ja ulkotiloihin, joissa pääsee pulikoimaan joka päivä. Kasnäsin kylpylästä löytyy perinteiset suomalaiset saunat miehille ja naisille, sekä yhteiskäytössä olevat höyrysauna ja infrapunasauna.

Kasnäsin spa-osasto koostuu erilaisista altaista.

Sisätiloista löytyy seuraavat altaat:

 • 25 metrinen kuntouima-allas
 • Terapia-allas
 • Poreallas
 • Kylmäallas
 • Lastenallas

Sisäuima-altaiden lisäksi ulkotiloissa on iso uima-allas, kaksi poreallasta, lastenallas, sekä ihana aurinkoterassi. Lämpimissä ulkoaltaissa viihtyy niin kesällä, kuin muinakin vuodenaikoina. Kasnäsin kylpylässä vierailleet ovat pitäneet erityisesti juuri tasokkaasta ulkoallasosastosta.

Jokaiselle löytyy siis varmasti mieluisa allas, jonka jälkeen on ihana rentoutua saunoissa. Kävijöiden on mahdollista lainata myös hydrohex -laitteita, jonka avulla voi harrastaa itsenäisesti vesijumppaa. Syyskaudella kalenterissa on myös ohjattuja hydrospinning -tunteja.

Kylpylän puolella palvelee kahvila, josta voi ostaa muun muassa virvokkeita ja kahvia. Kylpylä on avoinna arkisin ja lauantaisin kello 7.30-21, sekä sunnuntaisin kello 8-18.

Majoittuville spa:n käyttö kuuluu huonehintaan, jonka lisäksi kylpemään pääsee kertamaksulla edullisesti.

Tällä hetkellä Kasnäsin kylpylä hinnat ovat seuraavanlaiset:

 • Aikuiset 10 €
 • Lapset 5 €
 • Alle 5 v. lapset 0 €
 • Eläkeläiset/Opiskelijat 5 €

Jos siis etsit edullista kylpyläkohdetta saaristossa, niin Kasnäsin kylpylä voisi olla juuri sopiva vaihtoehto. Hotellissa majoittuminen ei ole mitenkään pakollista, sillä alueelta löytyy myös leirintäalue ja venesatama.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Yksityiskäyttöön vuokrattavat tilat Kasnäsin kylpylähotellissa

Jos haluat oman rauhallisen saunakokemuksen kylpyläkäynnin yhteyteen, voi kylpylästä varata noin 6 hengen yksityissaunan. Saunasta pääsee suoraan allasosastolle.

Kasnäsin kylpyläosaston lisäksi hotellin rannassa on myös ihana rantasauna. Tämän voi vuokrata erikseen omaan käyttöön, jolloin mukaan kuuluu kaksi paljua. Rantasaunan paljuineen voi vuokrata esimerkiksi oman perheen käyttöön, tai vaikka kaveriporukalle. Myös pienimuotoiset kokoukset on mahdollista järjestää rantasaunalla. Saunan ja paljujen vuokraajan käytössä on kaasugrilli, sekä oleskelutila keittiöllä.

Rantasaunan lisäksi Kasnäsin kylpylähotellin rannasta voi vuokrata tynnyrisaunan. Tynnyrisauna on puulämmitteinen, ja siitä pääsee pulahtamaan suoraan mereen.

Kokoustamiseen tai juhliin löytyy tietysti erikokoisia tiloja, jotka löytyvät hotellin toisesta kerroksesta. Tämän lisäksi Kasnäsin venesataman vieressä on erillinen kokoustila.

Muut palvelut ja aktiviteetit Kasnäsin kylpylässä

Kasnäsin kylpylän palvelut

Kemiönsaaren kylpylä tarjoaa lomailijalle paljon muutakin saunomisen ja uimisen lomassa. Jos etsit hemmottelua, niin Kasnäsin kylpylähotelli tarjoaa hieronta- ja kosmetologipalveluita. Kylpylän tiloissa on myös maksuton hierontatuoli, jota voi kokeilla vapaasti.

Kylpylän vastaanoton yhteydessä on pieni kauppa, josta voi hankkia vaikka matkamuistoja. Valikoimassa on esimerkiksi merkki-vaatteita, kosmetiikkaa ja Kasnäs -tuotteita.

Muuta mukavaa puuhaa aktiivisille lomailijoille Kasnäsin kylpylässä:

 • Kuntosali
 • Peilisali joogaan/tanssimiseen
 • Uimaranta
 • Luontopolut
 • Minigolf
 • Padel
 • Tennis
 • Boule

Kylpylähotellin peilisali toimii kätevästi joogastudiona. Kasnäsissa järjestetäänkin säännöllisesti joogaviikonloppuja. Lähistöllä on luontopolkuja (3, 5 tai 8 km), sekä valaistu viiden kilometrin pituinen kuntolenkki. Kuntolenkki lähtee suoraan Kasnäsin kylpylältä.

Näiden lisäksi saaristossa on mahtavia retkikohteita, ja sieltä pääsee mukavasti jatkamaan lomaa esimerkiksi muille lähisaarille. Retkiä järjestetään kesäkaudella varsinkin lähi kohteisiin, esimerkiksi Bengtskärin majakalle ja Örön linnakesaarelle. Kemiön keskustaan ajaa kylpylästä noin 40 minuuttia.

Holiday ClubHoliday Club

Kasnäsin kylpylähotellissa majoitutaan mukavasti

Kasnäsin kylpylän huoneet

Saaristossa kun ollaan, niin hotelli on rakentunut tietysti aivan meren äärelle. Kasnäsin kylpylähotelli koostuu useammasta rakennuksesta, jotka levittäytyvät kylpylän viereiseen kalliorinteeseen. Saariston tunnelma näkyy myös hotellin rakennuksissa, jotka ovat simpukan muotoisia.

Kasnäsin hotellissa voi majoittua eritasoisiin huoneisiin, sekä isompiin asuntoihin tai sviitteihin. Lähes kaikista hotellihuoneista on näyttävä merinäköala. Kaikkiin huonehintoihin kuuluu kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Ihana hemmotteluloma Kasnäsin kylpylähotellissa onnistuu esimerkiksi Kasnäs Suite -huoneessa.

Kyseinen huoneisto tarjoaa kaiken tämän:

 • Oma terassi merinäköalalla
 • Erillinen makuuhuone ja oleskelutila
 • Minikeittiö
 • Sauna ja poreamme
 • Ilmastointi
 • Minibaari
 • Parvi

Sviitissä mahtuu majoittumaan useampikin henkilö, maksimissaan viisi henkeä. Sviitin edustalle on mahdollista ajaa oma auto.

Majoitu Kasnäsin vierasvenesatamassa tai leirintäalueella

Saaristossa on veneilijöille ja karavaanareille mahtavat puitteet. Jos siis haluat kylpylään ja liikut veneellä, voit varata paikan Kasnäsin vierasvenesatamasta.

Satamassa on mahdollista yöpyä alkaen 30 €/yö, joka sisältää kaiken tämän:

 • Sähkö ja vesi
 • Suihkut ja saunat
 • Wc-tilojen käyttö
 • WiFI -yhteys

Veneilijöiden on myös mahdollista tyhjentää septisäiliö, tankata polttoainetta, sekä ostaa ruokaa ja täyttää vesitankit. Venesatamassa yöpyvät pääsevät Kasnäsin kylpylään alennettuun hintaan 8 €/aikuinen ja 4 €/lapsi. Satama on käytössä myös kesäsesongin ulkopuolella.

Venesataman lisäksi Kasnäsin oma caravan-alue tarjoaa matkailuautoilijoille kivan paikan majoittumiseen saaristossa. Myös caravan-alueella majoittuvat pääsevät samaan alennettuun hintaan Kasnäsin kylpylään kuin veneilijät.

Monipuolinen lomakeskus jossa kaikki on lähellä

Saariston lomakohteet ovat siitä ihania, että yleensä ei tarvitse lähteä yhtään kauemmas etsimään palveluita. Kaikki tarvittava löytyy vain lyhyen kävelymatkan päästä. Sen lisäksi että Kasnäsista löytyy kaikki yllämainittu, on sen välittömässä läheisyydessä K-kauppa ja posti, sekä kahvila ja kalatiski.

Kasnäsin kaupan valikoima vaihtelee hieman vuodenaikojen mukaan, sillä kaupassa suositaan lähituottajien tuotteita sesongin mukaisesti. Kauppa haluaa panostaa korkealaatuisiin paikallisiin tuotteisiin.

Kasnäsin ravintolassa nautitaan merimaisemissa

Kasnäsin kylpylän ravintola

Kylpylälomalla saa rentoutua täysin, sillä ravintola löytyy kylpylähotellista. Kasnäs Paviljong tarjoilee vierailijoille niin aamiaista, lounasta, kuin a la carte annoksia. Viikonloppuisin lounas on enemmänkin brunssi tyylinen.

Kasnäsin ravintolassa järjestetään säännöllisesti myös tapahtumia. Tänä vuonna tarjontaan kuuluu vielä esimerkiksi Isänpäivän lounas 12.11.2023, sekä Lipeäkalailta 18.11.2023.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Saapuminen Kasnäs Spa:han on helppoa

Hotelli Kasnäs kylpylöineen sijaitsee luonnonkauniissa Kemiönsaaressa. Perille pääsee erittäin näppärästi omalla henkilö- tai matkailuautolla. Paikan päällä on hotellin asiakkaille runsaasti ilmaista parkkitilaa. Caravan-alue maksaa vähintään 30 €/vrk riippuen vuodenajasta. Sähköautoille Kasnäsin kylpylä tarjoaa yhteensä kahdeksan maksullista latauspistettä. Tankkaus onnistuu vierasvenesataman yhteydessä olevasta polttoaine automaatista 24/7.

Perille pääsee tietysti myös omalla veneellä, sillä kohde on aitiopaikalla saaristossa. Veneilijöille löytyy mukava vierasvenesatama, jossa on noin 100 venepaikkaa. Tämän lisäksi saaristo kutsuu varsinkin kesäaikana retkeilijöitä, joten polkupyörä on oiva kulkupeli kohteeseen saapuessa. Kasnäsin kylpylähotellissa voi säilyttää omaa polkupyörää turvallisesti.

Kesäkautena Kasnäsin kylpylähotelliin voi saapua myös matkahuollon tarjoamilla linja-autovuoroilla. Linja-autoja kulkee esimerkiksi Turusta, Helsingistä ja Salosta. Päätepysäkiltä on vain lyhyt kävelymatka hotellille.

ScandicScandic

Kasnäsin kylpylä kartalla

Katso vielä Kasnäsin kylpylätarjoukset

Tämän hetken Kasnäsin kylpylätarjoukset on kohdistettu päiväkävijöihin. Päivätarjous Kasnäsin kylpylään sisältää kylpylän ja kuntosalin käytön, sekä maittavan buffet-lounaan merimaisemissa.

Kylpyläpäivä arkena kustantaa aikuisilta 21 € ja lapsilta 12 €. Lauantaina hinta on 28 €/14 €, ja sunnuntaina 32 €/14 €.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Kasnäsin kylpylään!
Kasnäsin kylpylä ulkoallas
Artikkeli jatkuu...

Kasnäsin kylpylä kuvia

Naantalin kylpylä
Sulje