Holiday ClubHoliday Club

Yasuragi – Upean uniikki japanilainen kylpylä Tukholmassa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Etsitkö ylellistä kylpylää Tukholmasta, missä ladata akut kauniissa maisemissa? Yasuragi on japanilainen kylpylä Tukholmassa, joka on suunniteltu aikuisille.

Tukholman japanilainen kylpylä sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella meren rannalla, joten sieltä on mahtavat maisemat saaristoon. Yasuragista löytyy runsaasti erilaisia saunoja ja altaita, joissa pääsee nauttimaan rennosta kylpylälomasta.

Rakennuksen on suunnitellut japanilainen arkkitehti Yoji Kaskima. Alunperin tilat kuuluivat Ruotsin keskusammattijärjestölle, ja se muuntui kylpyläksi vuonna 1997.

Tutustu alta lisää Yasuragiin, ja sen mielenkiintoiseen konseptiin.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Yasuragi kylpylähotelliin!
Japanilainen kylpyläosasto
Artikkeli jatkuu...

Yasuragin kylpyläkonsepti on erityinen

Tukholman japanilainen kylpylä

Yasuragi logoKun etsit hieman erilaista kylpylähotellia, Yasuragi on oiva valinta. Japanilainen sana Yasuragi tarkoittaa sisäisen rauhan tuntemusta. Kun astut sisään Yasuragiin, tunnet varmasti jo ensimmäisellä uloshengityksellä rentoutuvasi.

Kylpylän konseptin ydinidea on saada asiakkaiden olo rentoutuneeksi, sekä tehdä kylpylä käynnistä mahdollisimman helppo. Tukholman japanilainen kylpylä pyytääkin asiakkaita pukeutumaan hotellista saataviin vaatteisiin. Näissä vaatteissa vietetään siis koko kylpyläloma, ja uima-asun saa omaksi kylpyläloman jälkeen.

Kylpylähotellin vieraat saavat käyttöönsä:

 • Yukatan eli japanilaisen puuvilla-kylpytakin
 • Mustan uimapuvun
 • Sisäkengät

Hotellin henkilökunta ohjeistaa kylpylävieraita käyttämään heiltä saatuja uima-asuja kylpylän alueella. Yukataniin pukeudutaan kylpylähotellin muissa tiloissa, myös ravintoloissa. Kylpylälomalle ei siis tarvitse turhaan raahata hienoja vaatteita illalliselle, sillä kaikki asiakkaat pukeutuvat samoihin japanilaisiin asuihin koko vierailun ajan.

Tämä tuo kylpylälomaan erilaisen tuntemuksen, kun huomio ei kiinnity niin helposti muihin kävijöihin. Sen sijaan Yasuragin kylpylässä keskitytään ympärilläolevaan rauhaan ja luontoon. Konseptin ideana on siis löytää oma sisäinen rauha, ja lähteä kylpylästä uuden energian siivittämänä takaisin arkeen.

Kylpylähotellin asiakkaiden on myös mahdollista osallistua erilaisille liikunta- ja hyvinvointi tunneille. Ohjelmistosta löytyy yleensä ainakin jooga- ja meditaatioharjoituksia.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Japanilainen kylpyläosasto on harmoninen ja tyylikäs

Japanilainen kylpyläosasto

Jokainen elementti Yasuragin kylpylässä on suunniteltu rauhoittamaan ihmisen mieltä. Minimalistinen japanilainen muotoilu tiloissa saa vieraat keskittymään sisäisen harmonian löytämiseen.

Kylpylään saavuttaessa pukeudutaan hotellilta saatuun uimapukuun, jonka saa vastaanotosta. Kylpylän osastolle on lisäksi kiellettyä tuoda mobiililaitteita, jotta vieraat keskittyvät paremmin hetkeen. Kylpylässä suositellaan myös puhumaan hiljaisella äänellä, ja liikkumaan rauhallisesti, jotta jokainen voi rentoutua omassa rauhassa.

Puhtaus ja kylpemisrituaalit ovat hyvin tärkeitä japanilaisessa kulttuurissa. Ne katsotaan osaksi kehon ja sielun hyvinvointia. Yasuragissa voitkin tehdä itse perinteisen japanilaisen puhdistautumisrituaalin. Näin koet rentouttavan tunnelman japanilaiseen tapaan ennen allasosastolle siirtymistä.

Upea allasosasto on auki päivittäin kello 08-22.30.

Yasuragi kylpylästä löytyy muun muassa:

 • Kuuma- ja kylmäaltaita
 • 39-asteinen ulkoallas
 • Jalkakylpy
 • Luola-allas
 • Poreallas
 • Höyry/suolasauna
 • 40-asteinen rentoutus sauna
 • Tavallinen sauna metsämaisemilla
 • Ulkosauna

Lähes kaikki Yasuragin altaista on lämmitettyjä, ja myös ilmasto kylpylässä on miellyttävän trooppinen.

Varausta tehdessä kannattaa huomioida, että kylpylään on pääasiassa 16-vuoden ikäraja. Kuitenkin poikkeuksia on, kuten kesällä. Tällöin myös lapset ovat tervetulleita aikuisten seurassa.

Holiday ClubHoliday Club

Varaa rentouttavia hoitoja kylpyläkäynnin yhteyteen

Valittavana on runsaasti erilaisia hoitoja. Voit valita erilaisista hieronnoista ja kasvohoidoista itsellesi sopivan vaihtoehdon. Hoidot eivät kuulu majoituksen hintaan, joten niistä pitää tehdä erillinen varaus.

Tarjolla on esimerkiksi Zenshin -hoito, jossa käydään läpi koko vartalo päästä varpaisiin. Hoitoon kuuluu vartalokuorinta, kasvohoito, sekä niska-, pää-, ja jalkahieronta.

Japanilainen kylpylä tarjoaa kattavan valikoiman aktiviteetteja

Yasuragin aktiviteetit

Kun haluat lomalta hieman muutakin kuin kylpylä kokemuksen, on Yasuragi onnistunut tässäkin täyttämään asiakkaiden toiveet. Suurin osa aktiviteeteista on maksuttomia yöpyjille.

Tällä hetkellä Yasuragin aktiviteettitarjonnasta löytyy esimerkiksi yin joogaa ja meditaatiota. Voit myös tutustua paremmin kylmässä uimisen hyötyihin, ja opetella parhaat hengitystekniikat kylmässä uimista ja kylpemistä varten. Voit lisäksi osallistua hengitysharjoitukseen, jossa opitaan erilaisia hengitystekniikoita. Erilaisilla tekniikoilla rauhoitat keskushermostoa, sekä vähennät stressiä ja parannat unenlaatua.

Aktiviteettien lisäksi löydät ulkoalueelta myös upean japanilaisen puutarhan. Puutarhassa voi ulkoilla ja rentoutua, tai istahtaa vaikka teekupposolle tai meditoimaan. Ulkopuutarhan lähistöltä löytyy myös ulkokuntosali, jossa voi treenata luonnon ympäröimänä. Juoksulenkki onnistuu myös lähistön poluilla.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Muut palvelut Yasuragin kylpylähotellissa

Tukholman japanilainen kylpylä on täyden palvelun hotelli, josta löydät varmasti kaiken tarvitsemasi rauhalliseen kylpylälomaan.

Kauniisti sisustetut huoneet henkivät japanilaista estetiikkaa. Erilaisista huone tyypeistä voi valita itselleen sopivimman. Kokeile esimerkiksi Superior -huonetta, jossa nukutaan japanilaiseen tyyliin lattialla olevalla matalalla futonilla. Saatavilla on myös kylpyammeella varusteltuja huoneita, sekä isompia huoneistoja. Kaikista huoneista on upea näköala saaristoon.

Ravintoloista löydät autenttisia japanilaisia makuelämyksiä. Hotellista löytyy useampi ravintola:

 • Saishoku vegaaniravintola
 • Minamo a’la carte ravintola

Täällä nautitaan klassinen japanilainen kolmen ruokalajin illallinen:

 • Teppanyaki Kiri ravintola

Tässä ravintolassa yhdistellään taitavasti japanilaisia ja ruotsalaisia raaka-aineita. Ravintolakokemus on erityinen, sillä jokaisella pöytäseurueella on oma kokki, joka valmistaa 6-ruokalajin maistelumenun asiakkaiden edessä.

 • Nagi ravintola

Ravintoloiden lisäksi Yasuragista löytyy Sake -baari, sekä klassinen cocktail-baari.

Kaikki hotelliyöt pitävät sisällään aamupalan, sekä illallisen ravintolassa. Myös päiväkävijän pakettiin sisältyy lounas, johon voi halutessaan lisätä aamupalan lisämaksusta. Iltakävijän pakettiin sisältyy illallinen.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Yasuragi kylpylähotelliin!
Japanilainen kylpyläosasto
Artikkeli jatkuu...

Yasuragi hinnat

Tukholman japanilainen kylpylähotelli on ainut laatuaan, joten myös hinnasto on sen mukainen. Kylpylään voi tulla myös päiväkäynnille, joten yöpyminen ei ole välttämätöntä.

Saatavilla on erilaisia paketteja, joista suosituin on yöpymispaketti illallisella.

Kun yöpyy Yasuragin kylpylähotellissa, kuuluu hintaan:

 • Kylpyläosaston käyttö
 • Hedelmä- ja tee buffet
 • Päivä aktiviteetit
 • Runsas aamupala buffet
 • Kolmen ruokalajin a la carte illallinen
 • Uimapuku (tämän saa pitää)
 • Yukata ja sisätossut (palautetaan käynnin päätteeksi)

Yhden yön yöpyminen kylpylähotellissa kustantaa yleensä vähintään 170 euroa yöltä. Hintaan saattaa vaikuttaa varauksen ajankohta, esimerkiksi arkisin on yleensä halvempaa. Tällöin pakettiin kuuluu aina kaikki yllämainitut palvelut. Jos haluaa yhdistää yöpymispakettiin esimerkiksi jonkin vartalohoidon, lähtevät hinnat noin 220 eurosta ylöspäin.

Jos ei halua yöpyä, on tarjolla myös erilaisia paketteja päivä- sekä iltakävijöille. Näihin paketteihin kuuluu samat palvelut kuin yöpyjille, lukuunottamatta aamupalaa. Päiväpaketin hintaan kuuluu maukas lounas, kun taas iltapakettiin illallinen. Edullisimman päiväpaketin hinta on noin 100 euroa, ja iltapaketin 110 euroa.

Tarjolla on lisäksi erilaisia teema viikonloppuja, sekä retriittejä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hiljaisuus retriitti?

Japanilainen kylpylä on helppo saavuttaa

Kylpylään saapumista ei voisi enää helpommaksi tehdä. Yasuragiin voi saapua omalla autolla, bussilla, tai jopa veneellä! Kylpylähotellin edustalta löytyy omalla autolla saapuville runsaasti maksutonta parkkitilaa. Myös sähköautoille löytyy latauspistokkeet. Tukholman keskustasta ajaa vain noin 20 minuuttia paikan päälle.

Bussilla saapuvien kannattaa tarkistaa ajankohtaiset aikataulut ennen vierailua. Pysäkiltä on noin 5-10 minuutin kävelymatka hotellille.

Ehdottomasti hauskin tapa on saapua Yasuragiin veneellä. Kesäaikaan vene kulkee useita kertoja päivässä, talvella vain pari kertaa päivän aikana. Matka Strömkajenista Hasseluddenin laituriin kestää noin puoli tuntia, josta hotellille kävelee 10 minuutissa. Tunnelmallinen päällystetty polku kulkee metsän halki.

Japanilainen kylpylä on uniikki kokemus, lähde tutustumaan ja rentoutumaan!

Artikkelin pääkuva: Markus Crépin

Tutustu myös: Ruotsin kylpylät & Tukholman kylpylät

ScandicScandic

Yasuragi kartalla

Naantalin kylpylä
Sulje