Holiday ClubHoliday Club

Islannin kylpylähotellit TOP 12 – Löydä parhaat kylpylät Islannissa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Monet Islannin kylpylähotellit mahdollistavat kylpemisen luonnon omissa kuumissa lähteissä, joka tekee maasta erityisen kylpylälomakohteen. Kaunis luonto on lähes aina läsnä, mutta kohteita löytyy toki myös keskeltä Reykjavikin kaupunkiakin.

Kylpylähotellit Islannissa ovat panostaneet tunnelmaan, luontoon ja kokonaisvaltaisiin palveluihin. Islannissa pääset kokemaan varmasti uskomattomia kokemuksia myös kylpylässä rentoutumisen lisäksi. Kuumien lähteiden lisäksi maan kuuluisiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi upeat vesiputoukset ja tulivuoret.

Alta voit lukea lisää Islannin kylpylätarjonnasta, ja valita mieluisan kohteen tulevaa kylpylälomaa varten.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat kylpylät Islannissa – Tutustu ihaniin kohteisiin

Islannin kylpylähotellit tarjoavat useita kivoja kohteita lomailuun. Vaihtoehtoja löytyy niin perhe-omisteista pienhotelleista isompiin ketjuhotelleihin. Usein kylpylähotellit Islannissa tarjoavat myös retkiä maan muihin nähtävyyksiin.

Kun haluat kylpeä kuumissa lähteissä, ja olla lähellä luontoa, ovat Islannin kylpylät erinomainen vaihtoehto kokea elämyksellinen loma.

Keräsimme tänne suosituimmat kylpylähotellit Islannissa, joihin voit tutustua alta:

1. The Retreat Hotel at Blue Lagoon – Kuuluisin kylpylä Islannissa

Kylpylä Islannissa

Blue Lagoon on varmasti Islannin tunnetuin kuuma lähde, jonka yhteydessä on myös upea luksushotelli. Hotelli avattiin vuonna 2018, jonka jälkeen se on nauttinut suosiostaan matkailijoiden parissa. Hotelli on myös palkittu useamman kerran erinomaisuudestaan.

The Retreat hotellista löytyy 60 upeasti sisustettua sviittiä, joista on kaikista mahtavat maisemat vulkaaniseen luontoon. Makunystyröitä hivelee hotellin Michelin-ravintola. Majoitukseen sisältyy rajoittamaton pääsy Blue Lagoon -kylpylään, Retreat Spa:han, sekä hemmotteluhoitoja, ja esimerkiksi kellunta -terapiaa.

Blue Lagoon on monen matkailijan ykköskohde Islannin matkalla, joten tämä resortti on todellakin erityinen elämys. Ulkona kylvetään upeassa vaaleansinisessä vedessä, jonka lämpötila on noin 38 astetta.

Vesi on yhdiste geotermaalista merivettä ja makeaa vettä, jonka mineraalit hoitavat ihoa ja elimistöä. Ulkoallas on todella laaja alue, ja sieltä löytyy myös esimerkiksi sauna, höyryhuone, sekä allasbaari.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. Midgardur by Center Hotels – Kylpylähotelli Islannin pääkaupungissa

Midgardur by Center Hotels

Reykjavikin keskustassa sijaitseva kylpylähotelli on erinomainen kohde, kun haluat yöpyä kaupungissa. Hotellista löydät esimerkiksi kylpylän, sekä livemusiikista tunnetun ravintolan. Laajasta huonevalikoimasta voi valita omaan makuun sopivan vaihtoehdon.

Midgardur hotellin suosituin vetonaula on varmasti taivasalla oleva kuumavesiallas. Onnekkaimmat voivat nähdä jopa revontulia.

Tämän lisäksi spa:n sisätiloista löytyy:

 • Kuumavesiallas
 • Sauna
 • Kylmävesisuihku
 • Allasbaari
 • Hieronta -palvelut
 • Kuntosali
Apollo – Islanti

Löydä tarjouksia Islannin lomiin!

Etsi lomia tästä

3. Hilton Reykjavík Nordica – Tyylikkään nykyaikainen hotelli

Hilton Reykjavík Nordica

Suosittu Hilton Reykjavik Nordica on hyvä vaihtoehto, kun haluat nauttia hyvästä palvelusta ja laadusta keskellä kaupunkia. Hotellissa on 251 modernia huonetta, palkittu ravintola, kuntokeskus, sekä viihtyisä kylpylä.

Hiltonin kylpyläosastolla nautitaan lämminvesialtaissa niin sisä-, kuin ulkotiloissa, sekä saunan löylyistä. Tavallisen saunan lisäksi spa:sta löytyy aromaattinen höyrysauna.

Tarjolla on myös erilaisia spa-hoitoja ja hierontoja.

4. Hotel Selfoss – Kylpylähotelli Islannin eteläosassa

Hotel Selfoss Islanti

Selfossin kaupungissa sijaitseva hotelli sopii luonnosta nauttiville matkailijoille. Hotellista ja sen ravintolasta on näkymä Ölfusajoelle, sekä kauniiseen maalaismaisemaan. Huoneita on yhteensä 139, joista osa soveltuu myös perheille.

Hotel Selfossin jokikylpylä on sisustettu Islannin luontoa silmällä pitäen. Spa-osasto on suunniteltu rentoutumiseen. Kylpylästä löytyy esimerkiksi kuuma- ja kylmävesialtaat, sekä tavallinen sauna ja höyrysauna.

Näiden lisäksi varattavissa on myös kauneushoitolan palvelut.

5. Northern Light Inn – Sympaattinen perheomisteinen hotelli

Northern Light Inn

Kuuluisan Blue Lagoonin läheisyydestä löytyvät Northern Light Inn, sopii hieman rauhallisempaa kokemusta hakeville matkailijoille. Hotellilta näkyy yleensä revontulet syyskuusta huhtikuulle, joka vaihtelee tietysti sään mukaan.

Valittavana on viihtyisiä standard-, perhe-, superior-, sekä deluxe- huoneita. Hotellissa on lisäksi viihtyisä ravintola.

Northern Light Inn tarjoaa majoittujille ihanan spa-osaston, josta löytyy:

 • Kuntohuone
 • Rentoutumisalue
 • 2 Aurora -kelluntatankkia
 • 3 erilaista saunaa
 • Kylmä- ja kuumavesi suihkut
 • Solarium
Holiday ClubHoliday Club

6. Reykjavik Natura – Berjaya Iceland Hotels

Reykjavik Natura

Lämmin ilmapiiri ja luonnollinen sisustus kutsuvat viihtymään kaupunkihotelli Reykjavik Naturaan. Hotellista löytyy paikallisten taiteilijoiden teoksia, paikallista ruokaa, sekä rentouttava kylpylä. Hotelli sijaitsee Reykjavikin vehreimmällä alueella, josta on vain 20 minuutin kävelymatka keskustaan.

Mukavasta kylpylästä löytyy lämmin uima-allas, poreallas, sekä sauna. Viihtyisä takka-alue tuo lisämukavuutta spa-osastolle.

7. Arnarhvoll by Center Hotels Reykjavikissa

Arnarhvoll by Center Hotels

Monet kylpylähotellit Islannissa ovat viihtyisiä, tähän on panostettu myös Reykjavikissa sijaitsevassa Arnarhvoll hotellissa. Kodikkaat huoneet, kylpylä, sekä upeat maisemat Sky Baarissa pitävät huolen majoittujien viihtyvyydestä.

Nähtävyyksien katselun jälkeen on ihana rentoutua porealtaassa ja saunassa. Spa:n rentoutumisalue ja joogamatot tuovat mukavan lisän rentouttavaan kokemukseen kaupungissa. Arnarhvollin spa-osasto on varattu ainoastaan majoittuville asiakkaille.

Arnarhvoll hotellin lisäksi voit tutustua myös Thingholt hotelliin, joka on saman ketjun omistama. Myös sieltä löytyy pieni allasosasto.

8. Hotel Island Spa & Wellness – Rentoutumista kaupungissa

Hotel Island Spa & Wellness

Iso osa Islannin kylpylähotellitarjonnasta sijaitsee pääkaupungissa, mukaan lukien Island hotelli. Hotellista löydät 128 huonetta, jotka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Hotellin läheisyydestä löytyy kaikki pääkaupungin palvelut. Esimerkiksi Laugardalslaugin kylpylä sijaitsee lähellä hotellia.

Hotel Islandista löytyy myös oma kylpyläosasto, jossa voi nauttia kuuma- ja kylmävesi- altaissa, sekä kellunta-altaassa. Lisäksi löytyy sauna ja kuntosali.

9. Hotel Borg by Keahotels & Borg Spa

Islannin kylpylä

Ikoninen hotelli Reykjavikissa tarjoaa 99 hotellihuonetta, ravintolan, baarin, sekä spa- ja kuntoilu alueen. Hotelli Borg on sisustettu elegantisti, ja sen sijainti on mitä mahtavin, keskellä kaupunkia.

Borg Spa tarjoaa matkailijoille kaiken tämän:

 • Kuumavesiallas
 • Sauna
 • Höyrysauna
 • Rentoutumisalue
 • Kuntoiluhuone
 • Kasvohoidot ja hierontaa
Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

10. Frost and Fire Boutique Hotel Varma joen varrella

Frost and Fire Boutique Hotel

Hveragerdin kaupungissa sijaitseva hotelli tarjoaa majesteettiset näkymät Varma joelle, sekä vuorille. Varma joessa voi itse asiassa jopa uida, sillä toisin kuin muut Islannin joet, se on suhteellisen lämmin (noin 18 astetta). Hotellin huoneistoihin on kaikkiin oma sisäänkäynti, joten ulko -kylpylän käyttö on helppoa milloin vain.

Kylpylähotellin kaikki altaat lämpiävät geotermisesti. Uimaan pääsee 12-metriseen altaaseen, ja rentoutumiseen löytyy porealtaat. Altailla oleskelun jälkeen on kiva istahtaa vielä saunan lauteille.

11. Hvammsvik Nature Resort & Hot Springs – Luontomatkailijan paratiisi

Hvammsvik Nature Resort & Hot Springs

Upea majoituskohde tarjoaa neljä isoa lomahuoneistoa, jotka ovat kaikki upean luonnon ympäröimänä. Ympärillä on niin vuoristoa, maalaismaisemaa, kuin merta ja rantoja. Voit majoittua esimerkiksi The Hill Top House -huoneistoon, josta löytyy oma kuuma lähde kylpemiseen.

Majoittujien käytössä on resortin privaatti geoterminen kuumalähde, joka löytyy aivan meren ääreltä. Luonnon kuumavesialtaita on yhteensä 8, joiden lisäksi löytyy höyrysauna. Asiakkaiden käytössä on myös sup-laudat, joilla voi lähteä merelle. Tontilla on lisäksi pieni järvi, josta löytyy runsaasti kaloja. Tämä kohde on varmasti luonnossa liikkujan paratiisi.

12. Eleven Deplar Farm – Pohjois-Islannin helmi

Eleven Deplar Farm

Tämä kohde soveltuu erityisesti aktiivisen matkailijan majoittumiseen. Jylhät maisemat, ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet kutsuvat matkailijoita viihtymään. Deplar Farm on kaukana kaikesta, joka tekee kohteesta erityisen.

Eleven Deplar Farmin upea spa-osasto on ihana kokemus. Sieltä löytyy:

 • Luonnon kuumavesialtaat
 • Uima-allasbaari
 • Sisäuima-altaat
 • Porealtaat
 • Sauna
 • Höyrysauna
 • Kelluntatankit
 • Kylmävesiallas
 • Kuntosali
 • Joogahuone
ScandicScandic

Islannin kylpylähotellit ovat taianomaisia

Kylpylät Islannissa tarjoavat matkailijoille unohtumattomia kokemuksia. Kohteita on paljon, joten omanlainen majapaikka on helppo löytää. Yllä mainittujen kohteiden lisäksi Islanti tarjoaa muitakin kohteita.

Katso vielä esimerkiksi nämä kivat spa -hotellit:

 • 360 Hotel & Spa
 • Blabjörg Guesthouse

Lähde siis kokemaan erityinen kylpyläloma Islantiin, nauttien samalla maan erityisestä luonnosta.

Islannin kylpylät kartalla

Naantalin kylpylä
Sulje