Strawberry KesäStrawberry Kesä

Badhuset Mariebad – Viihtyisä koko perheen kylpylä Maarianhaminassa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Ahvenanmaan kylpylätarjonnasta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa, joista Mariebad kuuluu suosituimpiin. Mariebad sijaitsee aivan Maarianhaminan keskustan tuntumassa, itäisen rannan puolella.

Mariebadista löytyy erilaisia altaita, saunoja, ja myös lapsille on paljon tekemistä. Vieressä on lisäksi hiekkaranta laitureineen, josta pääsee uimaan vuodenajasta riippumatta.

Kylpylän yhteydessä ei ole hotellia, mutta läheltä löytyy monta hyvää vaihtoehtoa yöpymiseen. Kerromme näistä lisää artikkelin lopussa.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Ahvenanmaan kylpylöihin!
Park Alandia Hotel
Artikkeli jatkuu...

Lähde virkistymään ja rentoutumaan Mariebad kylpylään

Mariebad

Mariebad on kiva kohde ihan jokaiselle seurueesta riippumatta. Kylpylässä viihtyvät niin pariskunnat, ystävät, kuin perheetkin. Mariebadin kahdeksanratainen kuntouima-allas sopii sporttiseen uimiseen, jonka jälkeen on kiva rentoutua kylpylän lämpimissä altaissa.

Mariebadista löytyy jokaiselle jotakin:

 • 25-metrinen kuntouima-allas
 • 65-metrinen vesiliukumäki
 • Terapia-allas
 • Seikkailuallas
 • Poreallas
 • Lastenallas
 • Ulkoallas
 • Sauna
 • Höyrysauna

Seikkailualtaassa viihtyvät varmasti myös lapset, sillä sieltä löytyy muun muassa luola ja erilaisia vesisuihkuja. Lapsille löytyy myös leluja lastenaltaasta.

Ulkoaltaan yhteydessä on kiva terassi, jossa voi paistella päivää kesäkaudella. Ihanasta ulkoaltaasta voi ihailla kaunista merimaisemaa. Lisäksi Mariebadin oma uimaranta sopii uimiseen kesät-talvet, joten tämä on myös kiva kohde avantouimareille.

Kesällä rannassa pääsee pelaamaan myös rantalentopalloa.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Varaa Mariebadin rentoutumisalue yksityiskäyttöön

Mariebadin kylpylän rentoutumisalue

Haluaisitko viettää laatuaikaa oman kumppanin tai perheen kesken? Mariebad kylpylän rentoutumisalueen voi varata omaan käyttöön. Alueelta löytyy ihana poreallas, sauna, sekä höyrysauna.

Lisäksi käytössä on pieni keittiö, lepotuolit, sekä pukutilat ja suihkut. Rentoutumisalueelle voi tilata myös syömistä ja juomista Mariebadin ravintolasta. Rentoutumisalueen vuokraan sisältyy aina pyyhe, sekä pääsy Mariebadin muihin altaisiin ja saunoihin.

Tilan voi varata kahdeksi tunniksi omalle porukalle, ja siellä voi pitää myös juhlia tai kokouksia.

Mariebad Spa-hoidot kruunaavat hemmottelupäivän

Mariebad Spa-hoidot

Haluatko saada täydellisen irtioton arjen kiireiden keskellä? Ihana spa-hoito on hyvä tapa rentouttaa niin keho, kuin kiireinen mieli. Hoitoja voi varata itselle, sekä isommille ryhmille (max. 20 henkeä).

Team MassageNu tarjoaa paljon erilaisia kauneushoitoja, joissa pääsee varmasti lomatunnelmaan. Vankalla ammattitaidolla palveleva hoitola on toiminut Mariebadissa jo vuodesta 2004.

MassageNu:sta voit varata muun muassa seuraavia hoitoja:

Muita erityisempiä hoitoja ovat esimerkiksi kuppaus ja lymfahieronta. Hoitolasta voi myös halutessaan ostaa tuotteita kotiin.

Hoitolan palvelut kannattaa varata ennakkoon netistä, mutta myös paikan päältä voi kysellä aikoja. Hoitola löytyy Mariebadin toisesta kerroksesta.


Strawberry
Varaa kaksi peräkkäistä hotelliyötä ja saat -20 %!

Nyt saat 20 %:n alennuksen hotelliöistä koko kesän ajan varatessasi vähintään kaksi peräkkäistä yötä.

Varaa lomasi täältä »

Thai Orchid Restaurant & Cafe palvelee kylpylän asiakkaita

Thai Orchid

Jos nälkä yllättää kesken kylpyläpäivän, löytyy Mariebadista myös ravintola. Ravintolasta saa muun muassa maukasta thai-ruokaa, sekä pientä purtavaa ja virvoitusjuomia. Tarjolla on myös mietoja alkoholijuomia, jotka voi nauttia kesäisin myös ravintolan terassilla.

Ravintola on avoinna arkisin kello 11-18, sekä viikonloppuisin kello 11-17.

Mariebad aukioloajat – Kylpylään pääsee joka päivä

Mariebad kylpylä on auki joka päivä, joten itselle sopiva ajankohta löytyy varmasti.

Katso alta Mariebadin aukioloajat:

 • Maanantai 12-21
 • Tiistai 10-21
 • Keskiviikko 30-08.30 & 10-21
 • Torstai 10-21
 • Perjantai 30-08.30 & 10-21
 • Lauantai 10-18
 • Sunnuntai 12-16

Aamuvirkuille on siis tarjolla uintiaikaa myös keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Aamu-uinnille ikäraja on 16 vuotta.

Pyhinä voi olla muutoksia aukioloaikoihin. Tarkista aina ajankohtaiset aikataulut Mariebadin nettisivuilta.

ScandicScandic

Mariebad hinnat – Kylpylässä käymisen ei tarvitse olla kallista

Monesti kylpylät maksavat helposti yli parikymppiä, mutta Mariebadiin pääsee edullisesti. Mariebad kylpylän hinnat kertamaksulla ovat vain 10 € aikuiselta, ja lapselta 6 €. Samaan kuuden euron hintaan pääsevät myös opiskelijat ja eläkeläiset.

Kun menee kylpylään arkisin ennen kello 15, pääsee aikuinenkin kuuden euron kertamaksulla. Tämä hinta on voimassa vain syyskuusta toukokuulle. Kesäkaudella voimassa on siis tavalliset hinnat kellonajasta riippumatta.

Maarianhaminassa pidempään oleskelevan kannattaa hankkia 10-kerran kortti. Aikuiselta kymppikortti kustantaa noin 67 €, ja muilta noin 40 €. Tarjolla on myös edullisempia kausikortteja.

Lisäksi pienryhmille tarjotaan alennettuja hintoja. Esimerkiksi 1 aikuinen + 2 lasta kustantaa 16 €.

Huomioi nämä asiat Badhuset Mariebad kylpylässä

Mariebad ulkoallas

Lasten kanssa matkailevien tulee ottaa huomioon ikärajat Mariebadissa. Alle 8-vuotiaat lapset saavat tulla kylpylään vain yli 20-vuotiaan aikuisen seurassa. Lisäksi aamu-uinnin ikäraja on 16 vuotta.

Mariebadiin ei voi myöskään tulla hygieniasyistä uimashortseissa. Saunoissa ei ole sallittua käyttää uima-asua. Höyrysaunassa tulee vierailla pyyhkeessä, sillä se on yhteiskäytössä.

Badhuset Mariebadin pukutilojen kaapeissa ei ole lukkoja, joten kannattaa ottaa oma pieni riippulukko matkaan. Lukon voi kuitenkin lainata paikan päältä pientä maksua vastaan.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

Mariebad hotellitarjoukset – Park Alandia Hotel

Park Alandia Hotel

Kun haluat hankkia majoituksen samaan pakettiin Mariebad kylpylän kanssa, löytyy siihen muutama vaihtoehto. Esittelemme tässä yhteistyöhotelli Park Alandian, joka on saanut paljon hyvää asiakaspalautetta.

Park Alandia Hotelli on perheomisteinen hotelli aivan Maarianhaminan keskustassa. Kaikki keskustan ravintolat ja palvelut ovat kävelymatkan päässä, joten kohde sopii hyvin myös lapsiperheille. Hotellilta on noin 15 minuutin kävelymatkan satamaan, ja Mariebad kylpylään noin 20 minuuttia.

Kaikki Park Alandian 92 huonetta on uudistettu vuosina 2016-2017. Huoneet on sisustettu neutraalein sävyin, ja niissä on kodikas tunnelma. Huoneissa on parkettilattia, ja kaikissa on joko suihku, tai kylpyamme.

Huoneen voi valita oman maun mukaan, joita ovat:

 • Kahden hengen huone
 • Väliovelliset huoneet
 • Perhehuone alkovilla
 • Sviitti erillisellä makuuhuoneella
 • Ville Viking teemahuone
Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Perheille parhaat vaihtoehdot ovat perhehuoneet, väliovelliset huoneet, tai isompi sviitti makuuhuoneella. Myös kahden hengen huoneisiin on saatavilla lisävuode.

Huonehintaan kuuluu aina maukas aamupala, jonka voi nauttia kesäisin myös viihtyisällä ulkoterassilla. Lisäksi hotellin ravintolassa on tarjolla lounasta ja illallista. Baarissa on iltaisin bistro menu, ja siellä kuunnellaan livemusiikkia keskiviikosta lauantaihin.

Park Alandia hotellista löytyy myös oma sauna- ja allasosasto, joka valmistui vuonna 2019. Saunan ja allasosaston voi varata erillistä maksua vastaan omaan käyttöön. Majoituksen hintaan kuuluu vain aamusauna.

Hotelliin voi tuoda lemmikkieläimiä, joista veloitetaan noin parikymppiä. Respasta voi pyytää myös polkupyöriä lainaan, ja autoille löytyy hotellin edustalta maksuton pysäköinti.

Voit varata lomapaketin helposti esimerkiksi Viking Linen kautta, jolloin saat samaan pakettiin majoituksen, kylpylän, sekä laivamatkat.

Mariebadin kanssa yhteistyötä tekevät myös esimerkiksi Adlon, Savoy, ja Pommern hotellit.

Saapuminen Mariebadiin

Maarianhaminan keskustasta on kylpylään vain noin 1,5 kilometrin matka, joten sinne on helppo kulkea kävellen. Satamasta matkaa kertyy vajaa 3 kilometriä.

Omalla autolla on myös helppo saapua, sillä Mariebadin edustalla on runsaasti parkkitilaa. Lyhyet matkat Maarianhaminassa taittuvat kätevästi myös taksilla.

Badhuset Mariebad kartalla

ApolloApollo

Kokemuksia Mariebad kylpylästä

Asiakkailta saatu palaute on hyvin positiivista, ja Mariebad onkin yksi Maarianhaminan pidetyimmistä kylpylöistä. Kävijät ovat olleet tyytyväisiä varsinkin kylpylän hinta-laatu suhteeseen.

Mariebadin allasosastoa on pidetty monipuolisena, ja siellä viihtyvät hyvin niin aikuiset, kuin lapset. Kaikille löytyy tekemistä, sillä altaita on monenlaisia. Kävijät ovat myös pitäneet siitä, että kylpylästä pääsee mereen uimaan.

Kehuja on tullut myös altaiden lämpötilasta, joka on suunnilleen 30 astetta. Kuntouima-allas on toki viileämpi.

Vietä siis kiva kylpyläpäivä Mariebadissa, kun lomasi suuntautuu Ahvenanmaalle.

Tutustu myös mitä muut Ahvenanmaan kylpylät tarjoavat.

Badhuset Mariebad kuvia

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä