Holiday ClubHoliday Club

Kylpylätarjoukset: Mistä löytää paras kylpylätarjous tulevaan lomaan?

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kylpylätarjoukset löytyvät varmasti kaikkein helpoiten netistä. Hyvää kylpylätarjousta voi metsästää esimerkiksi loma-sesonkeina, sekä erilaisten kampanjoiden, kuten Black Fridayn aikana.

Kylpylätarjous voi myös löytyä helposti selaillessa eri kylpylähotellien nettisivuja. Hotellit mainostavat ajankohtaiset kylpylälomatarjoukset yleensä myös sosiaalisen median kanavissa. Kannattaa siis olla aktiivinen parasta kylpylätarjousta metsästäessä.

Alta löydät lisätietoa miten löytää parhaat tarjoukset kylpylään Suomessa, ja ulkomailla.

Artikkeli jatkuu...

Kylpyläloma tarjous on hyvä tapa tutustua uusiin kohteisiin

Kylpyläloma on yleensä varma keino rentouttaa niin keho, kuin mieli. Jos kylpylässä käynti ei kuitenkaan ole ennestään tuttua, kannattaa ehdottomasti etsiä hyvä tarjous kylpylään. Näin pääsee tutustumaan kylpylähotelliin hieman edullisemmin.

Halpa kylpyläloma Suomessa voi onnistua siis kätevästi kylpylätarjouksen kautta. Varsinkin perheet säästävät usein ison pennin tarjousten kautta. Hyvää kylpylätarjousta jahdatessa kannattaa tietysti olla ajoissa liikkeellä. Houkuttelevat tarjoukset viedään nopeasti käsistä, varsinkin suosittuina ajankohtina.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Mitä kylpylätarjous sisältää?

Kylpylätarjous on usein yhden-kahden yön loma jossakin kylpylähotellissa. Henkilömäärissä saattaa olla hotellikohtaisesti vaihteluja, mutta usein tarjous koskee 1-4 henkeä per hotellihuone.

Hyvä tarjous sisältää usein majoituksen, ja kylpylän lisäksi jotain kivaa ekstraa, joten kannattaa vertailla tarjouksia ennen päätöksen tekoa.

Yleisesti kylpylätarjous sisältää aina vähintään:

 • Majoituksen hotellihuoneessa
 • Kylpylän käytön
 • Aamupalan

Joissakin kohteissa kylpylätarjous voi myös pitää sisällään esimerkiksi jonkin hemmotteluhoidon. Sesonkeina kylpylätarjous sisältää usein aamupalan lisäksi muitakin ruokailuja. Esimerkiksi joulun kylpylätarjoukset sisältävät yleensä joko joululounaan, tai -illallisen. Täältä löydät lisää tietoa, jos aikeissa on viettää joulu kylpylässä.

Edullinen kylpylätarjous Virossa saattaa myös sisältää laivamatkat Helsingistä Tallinnaan.

Kylpylätarjousta varattaessa kannattaa tutustua varausehtoihin hyvin. Tarjoukset ovat yleensä käytettävissä vain tiettyinä ajankohtina. Kun kylpylätarjous on varattu tiettyyn ajankohtaan, ei sitä välttämättä voi enää perua tai muuttaa.

Suomen kylpylätarjoukset löytyvät moniin kohteisiin

Edullinen kylpyläloma

Kotimaasta löytyy kattava valikoima ihania kylpyläkohteita rentouttavan loman viettoon lähellä. Kylpylähotellit ovat yleensä täyden palvelun lomakohteita, joissa viihtyvät niin aikuiset kuin perheetkin. Suomessa matkaillessa tuet myös samalla kotimaisia yrityksiä. Täältä löydät Suomen parhaat kylpylät.

Kylpylähotelli tarjous on lisäksi melko helppo löytää, sillä monesta Suomen kylpylähotellista on usein saatavilla edullisia kylpylälomia. Kylpylätarjoukset löytyvät useimmiten ainoastaan hotellien nettisivuilta, sekä somesta. Kannattaa myös tilata hotellien uutiskirjeitä, jolloin saa ensimmäisten joukossa tiedon hyvistä lomatarjouksista.

Lähes kaikissa Suomen kylpylähotelleissa pääsee myös kylpemään ilman yöpymistä. Jos siis asut vaikka lähellä jotakin kylpylää, voit käydä tutustumassa kylpylään kertamaksulla. Toki tällöin ei ehkä saa aivan niin rentouttavaa kylpyläloma kokemusta. Hotellissa majoittuminen on aina kuitenkin erilainen elämys.

Esittelemme alla muutaman kylpylähotellin, joista löytyy hyvät kylpylätarjoukset:

Holiday ClubHoliday Club

1. Holiday Club kylpylätarjoukset varaat kätevästi netistä

Holiday Club kylpylätarjoukset

Holiday Clubin kylpylätarjoukset löytyvät suoraan netistä. Kannattaa myös tilata HC:n uutiskirje, jonka kautta saa samantien kymmenen prosentin alennuksen. Samalla saa myös suoraan kylpylälomatarjoukset omaan sähköpostiin.

Erinomainen tapa tutustua ketjun hotelleihin on varata edullinen tutustumisloma kylpylähotelliin. Hinnat lähtevät yleensä 79 eurosta/2 vuorokautta. Tutustumisloman aikana pääsee kuulemaan myös esittelyn Holiday Clubin viikko-osakkuudesta.

Holiday Club tarjoaa Suomessa kattavan valikoiman täyden palvelun kylpylähotelleja. Hotellit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen lomailuun. Lapsiperheille löytyy kaikista hotelleista sopivat palvelut.

Kylpylähotellit löytyvät ympäri Suomen, aina Etelä-Suomen kohteista Lappiin saakka.

Valitse sopivin kaupunki, ja suuntaa ihanalle kylpylälomalle Holiday Clubin kohteisiin:

 • Turku
 • Tampere
 • Lappeenranta
 • Vuokatti
 • Kuusamo
 • Saariselkä
 • Salla

Kaikista kohteista löytyy monipuolisia aktiviteetteja niin hotellista, kuin sen ympäristöstä. Perheille on saatavilla myös isompia lomahuoneistoja, ja osassa kohteita on mökkejä.

Näiden kohteiden lisäksi myös Holiday Club Vierumäelle on suunnitteilla kylpyläosasto.

2. Naantalin kylpylä ja Ruissalon kylpylä meren äärellä

Naantali spa kylpylätarjoukset

Sunborn -ketjuun kuuluvat Naantalin kylpylä ja Ruissalon kylpylä ovat erinomaisia lomakohteita Varsinais-Suomessa. Molemmissa meri ja luonto ovat läsnä, ja tunnelma on varmasti kohdallaan.

Täyden palvelun kylpylähotelleista löytyy allasosaston lisäksi esimerkiksi kauneushoitola, ravintoloita, sekä kuntosali. Hotelleissa on usein esiintymässä myös mielenkiintoisia artisteja.

Molemmista kylpylähotelleista saa alennusta Sunborn Clubin jäsenet, sekä esimerkiksi Plussa-kortin omistajat. Molempiin hotelleihin on sesonkeina vaihtuvia kylpylätarjouksia.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

3. Scandic hotellien kylpylätarjoukset

Scandic kylpylätarjous

Scandicilta löytyy Suomesta muutama kylpylähotelli, joihin löytyy yleensä hyviä kylpylätarjouksia. Kylpylään pääsee Scandicin hotelleissa Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Imatralla, sekä Nokialla.

Kylpyläloma tarjous löytyy Scandicin kautta myös esimerkiksi näihin kylpylöihin:

 • Tropiclandia Vaasa
 • Flamingo Spa Vantaa

Myös Scandicin jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenä saa varattua kylpyläloman aina edullisempaan hintaan.

Muita kivoja kohteita joista etsiä kylpyläloma tarjous Suomessa

Hyvä kylpyläloma tarjous löytyy yllämainittujen lisäksi monista muistakin Suomen kylpylöistä. Sopivaa kylpylätarjousta kannattaa etsiä tietysti itseään kiinnostavista kohteista.

Esimerkiksi tunnelmallinen kylpyläloma kahdelle tarjous voisi löytyä näistä kylpylähotelleista:

 • Hotel Haikko Manor & Spa
 • Hotel & Spa Resort Järvisydän
 • Valo Hotel & Work

Haikon kartanon kylpylähotelli tarjoukseen kuuluu yleensä lasillinen kuohuviiniä aamupalan yhteydessä. Järvisydämessä sen sijaan tarjouksiin saattaa kuulua esimerkiksi päivän aktiviteetti, tai jokin rentoutushoito. Myös Valo hotelliin on usein hyviä tarjouksia, joiden kautta pääsee nauttimaan ihanasta kattoterassin wellness-alueesta.

Perheille sopivia kylpylöitä ovat Holiday Clubin ja Scandicin kohteiden lisäksi muun muassa Imatran kylpylä, sekä Levi Hotel Spa. Näistä molemmista löytyy esimerkiksi vesiliukumäkiä.

Ulkomaiden kylpylätarjoukset

Kylpyläloma tarjoukset.

Jos kotimaan kylpylät ovat jo tuttuja, kannattaa lähteä etsimään kylpylätarjousta ulkomailta. Varsinkin Viron puolelle pääsee usein hyvinkin huokeaan hintaan, kun on vaan ajoissa varaamassa lomaa. Esimerkiksi laivayhtiöiden kautta voi löytyä kiva kylpyläloma tarjous, johon kuuluu hotellin lisäksi edestakaiset laivamatkat.

Tutustu myös: Viron kylpylät

Muita erinomaisia kylpylä kohteita Suomen lähellä on muun muassa länsinaapurimme. Ruotsista löytyy yllättävän paljon mahtavia kylpylähotelleja. Kannattaa tutustua esimerkiksi Yasuragiin, joka on upea japanilainen kylpylä Tukholman lähellä. Myös Holiday Clubilta löytyy kylpylähotelli Åren laskettelukeskuksen vierestä.

Tutustu myös: Ruotsin kylpylät

Ulkomaiset kylpylätarjoukset näkyvät pääosin suoraan hotellien omilta nettisivuilta. Voit myös tilata kiinnostavien hotellien uutiskirjeitä, jolloin kylpylätarjoukset saa suoraan sähköpostilla. Uutiskirjeiden tilaus ei yleensä maksa mitään.

Kun sopiva kylpylätarjous löytyy ulkomaille, kannattaa varausehtoihin tutustua hyvin tarkasti. Monesti tarjouksilla ei ole muutos- tai peruutusoikeutta. Tämä kannattaa ottaa huomioon varsinkin silloin, jos kohteeseen tarvitsee varata lennot tai laivamatkat.

ScandicScandic

Paras tapa löytää hyvä kylpylätarjous

Kuten yllä jo mainittiin, löytyvät kylpylätarjoukset helpoiten netistä. Jos haluaa löytää kaikkein edullisimman loman, kannattaa vertailla ahkerasti kaikkia kylpylähotelleja ennen varauksen tekoa. Sesonkeina varaus kannattaa myös tehdä mahdollisimman ajoissa.

Ensin kannattaa tietysti tutustua kylpylähotellin palveluihin, sekä kylpylöiden allas- ja saunaosastoihin. Joissakin kylpylöissä saattaa olla hyvinkin simppeli allasosasto, kun taas toiset ovat aivan valtavia. Osassa saattaa olla vain 1-2 saunaa, kun toisissa taas on laaja valikoima erilaisia saunoja.

Tässä vielä kertauksena miten löytää paras ja edullinen kylpylätarjous:

 • Kylpylähotellien palveluiden vertailu
 • Kylpylätarjousten sisältöön tutustuminen
 • Tarkkaile kylpylähotellien nettisivuja ja some-kanavia
 • Eri hotellien kanta-asiakkaaksi liittyminen
 • Uutiskirjeiden tilaaminen sähköpostiin
 • Kylpyläloman varaaminen ajoissa
 • Black Friday kylpylät

Kylpylätarjoukset ovat varsin erinomainen tapa lähteä tutustumaan erilaisiin kylpylähotelleihin Suomessa ja maailmalla. Hyvien tarjousten kautta vietät edullisemman loman vaikka koko perheen kesken.

Vertaile siis parhaita kylpyläloma tarjouksia, ja varaa ihanan rentouttava kylpyläloma itselle, tai läheisille!

Apua kylpyläloman etsintään:

 

Naantalin kylpylä
Sulje