Holiday ClubHoliday Club

Tietoa meistä

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kylpylähotellit.fi on kotimainen nettisivu, mistä löydät erittäin kattavan tietopaketin kylpylähotelleista. Tutustut sivuillamme kätevästi niin kotimaan, kuin ulkomaiden monipuolisiin kylpyläkohteisiin.

Esittelemme runsaasti erilaisia kylpylähotelleja, joista osaan paneudumme myös hieman yksityiskohtaisemmin.

Meiltä löydät varmasti hyvät eväät onnistuneen kylpyläloman suunnitteluun.

Kylpylälomalla rentoudutaan ja virkistäydytään

Moni kaipaa rentouttavaa lomailua arjen keskelle, ja kylpyläloma onkin mitä mainioin tapa ottaa pieni irtiotto kiireen keskellä. Sivustomme idea on auttaa lukijoitamme löytämään parhaimmat kylpylähotellit, ja sitä kautta valikoimaan ne omat lempikohteet monien mahtavien vaihtoehtojen joukosta.

Kylpyläloma on myös ihana lahjaidea läheiselle, esimerkiksi kylpylälahjakortin muodossa!

Rentouttavalle kylpylälomalle on mukava lähteä missä porukassa vain. Kerromme monipuolisesti perheystävällisistä kohteista, sekä ainoastaan aikuisille suunnatuista kylpylöistä.

Joukosta löytyy siis aivan kaikenlaisia kylpylöitä, ihan jokaiselle.

Löydä kauttamme parhaat kohteet

Pyrimme löytämään kaikenlaisia kohteita kylpylälomailuun, joista esittelemme parhaat.

Kylpylähotellit.fi -sivustolta löydät siis:

Esittelemme niin uudet kylpylät, kuin vanhat tututkin. Sivultamme löytyy kohteita aivan laidasta laitaan.

Löydät niin luksusta, kuin simppeliäkin tyyliä edustavia kylpylähotelleja. Tutustut myös valtaviin täyden palvelun kylpylähotelleihin ulkomailla ja Suomessa.

Vinkkejä ja apua kylpyläloman suunnitteluun

Jokaiselle budjetille on mahdollista löytää sopiva kylpylähotelli, oli se sitten Suomessa tai ulkomailla. Edullinenkin kylpyläloma on siis toteutettavissa.

Haluammekin auttaa parhaamme mukaan löytämään sopivan kohteen, sillä aina tiedon etsintä ei ole yksinkertaista.

Haluamme tehdä loman suunnittelusta mahdollisimman helppoa. Tarkistamme puolestasi kylpylähotellien faktat, ja kerromme parhaamme mukaan tärkeimmät seikat esittelyssä olevista kohteista.

Toivomme sivustomme auttavan juuri sen omannäköisen kylpylähotellin löytämisessä. Vinkkaa meistä myös tutuille, jotka pohtivat seuraavaa kohdetta kylpylälomaa varten. Unelmoi ja inspiroidu kanssamme upeista kohteista ympäri maailman!

Naantalin kylpylä
Sulje