Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä

Kylpylälahjakortti: Yllätä läheinen kylpylälahjakortilla

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kylpylälahjakortti on ihana tapa muistaa esimerkiksi rakasta ystävää tai perheenjäsentä. Hemmotteleva kylpyläloma on varmasti erityinen yllätys aivan jokaiselle rentoutumista kaipaavalle läheiselle.

Kylpylälahjakortit voi hankkia kätevästi netistä suoraan haluamansa tarjoajan sivuilta. Saatavilla on esimerkiksi eri kylpylähotellien lahjakortteja, sekä day spa -tyylisten kylpylöiden lahjakortteja hemmotteluhoidoilla.

Tutustu lisää alta erilaisiin kylpylälahjakortti vaihtoehtoihin, ja hanki mieluisa paketti läheiselle, tai vaikkapa itsellesi.

Artikkeli jatkuu...

Tilaa kylpylälahjakortit netistä

Kylpylälahjakortit netistä

Nykyään moni suomalainen kylpylä panostaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Saatavilla on kylpylä- ja saunaosaston lisäksi yleensä liikuntapalveluja, sekä ihanan rentouttavia hoitoja.

Monet eri kylpylähotellit myyvät kylpylälahjakortteja, jotka voi hankkia itse suoraan yrityksen omilta kotisivuilta. Myös paikan päältä on helppoa hankkia kylpylälahjakortti läheiselle, jos on itse käymässä kyseisessä kylpylässä tai se sijaitsee lähistöllä.

Kylpylälahjakortti on siis erittäin helppo hankkia, varsinkin netistä, ja lähes jokainen kylpylähotelli myykin lahjakortteja palveluihinsa. Netistä ostettaessa voi myös hankkia arvokortin, jolle voi itse valita lahjakortille ladattavan summan.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Kun tilaa kylpylälahjakortit netistä, vaihtoehtona on yleensä nämä toimitusvaihtoehdot:

 • Kylpylälahjakortti toimitetaan tilaajan tai lahjansaajan sähköpostiin
 • Kylpylälahjakortti postitetaan tilaajan valitsemaan osoitteeseen

Kannattaa huomioida, että joskus kylpylälahjakortti tulee tulostaa itse. Nykyään suositaan kuitenkin sähköisiä kylpylälahjakortteja, jotka voi esittää paikan päällä omasta älylaitteesta.

Jos et jostain syystä halua hankkia kylpylälahjakorttia netistä, on niitä tosiaan mahdollista osaa paikan päältä eri kylpylöistä. Myös jotkin matkatoimistot myyvät kylpylälahjakortteja.

Yleensä halvin ja kätevin vaihtoehto on kuitenkin hankkia kylpylälahjakortti netistä. Tällöin on lisäksi helppoa vertailla eri tarjoajien vaihtoehtoja, jolloin voi tulla vastaan myös todella hyviä tarjouksia.

Katso täältä parhaat kylpylätarjoukset.


Scandic
Kesän ennakkoale on täällä!

Juuri nyt voit hyödyntää kesän ennakkoalen ja majoittua 3 yötä 2 hinnalla hotelleissa kuudessa maassa!

Varaa lomasi täältä »
Tarjous päättyy:

Mitä kylpylälahjakortti pitää sisällään?

Tilaajan on helppo valita kylpylälahjakortin sisältö pitkälti itse. Riippuu kenelle lahjaa suunnittelee, voi kylpylälahjakortin sisällön räätälöidä saajalle sopivaksi.

Kylpylälahjakortti on mahdollista hankkia esimerkiksi näihin:

 • Kertakäyntiin kylpylässä
 • Hemmotteleviin hoitoihin
 • Kylpyläloma johonkin kylpylähotelliin

Helpointa lienee hankkia avoin lahjakortti kylpylään, jolloin lahjan saaja voi valita itse millaisiin palveluihin lahjakortin haluaa käyttää.

ScandicScandic

Kylpylälahjakortit voi hankkia monelta tarjoajalta

Kylpylälahjakortti naisella

Maailmassa on järjetön määrä kylpylöitä, joista lähes jokaisesta voi hankkia jonkinlaisia kylpylälahjakortteja. Myös Suomesta löytyy todella paljon kylpylöitä, joista on mahdollista hankkia kylpylälahjakortti.

Spa lahjakortti on mahdollista hankkia muun muassa näiltä tarjoajilta Suomessa:

Toki muitakin on, sillä Suomessa on monta kymmentä kylpylää ympäri maan, joista suuri osa löytyy maamme etelä- ja itäosista.

Esittelemme alla vielä paremmin yhteistyökumppanimme:

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

1. Naantali Spa & Hotel kylpylälahjakortti

Naantalin kylpylän lahjakortti

Monille tuttu Naantalin kylpylä on aivan ihana lomakohde, joka sopii hyvin varsinkin aikuisille, jotka etsivät rauhallista kylpylälomaa. Kesällä Naantalin kylpylä on myös kiva kohde perheille, sillä Muumimaailma on lähellä hotellia. Naantalin kylpylästä löytyy rentouttavan allasosaston lisäksi saunoja, kuntosali, kauneushoitola, kampaamo, sekä useampi ravintola.

Naantalin kylpylälahjakortti on helppoa valita sen mukaan, mihin tarpeeseen lahjakortti hankitaan. Valittavana on avoimia lahjakortteja, sekä esimerkiksi perheille tai yhdelle-kahdelle hengelle soveltuvia vaihtoehtoja. Kesällä tarjolla on myös muun muassa Muumipaketti -lahjakortteja.

Yhdelle hengelle suunnattuja kylpylälahjakortteja löytyy Naantalin kylpylästä myös paljon, joten esimerkiksi ystävälle voi hankkia ihanan hemmottelupäivän Naantalin kylpylään.

Naantali Spa:n kylpylälahjakortti on siis ihana yllätys vaikkapa äitienpäivälahjaksi, tai itselle hemmotteluun. Helpoin tapa hankkia kylpylälahjakortti Naantaliin, on tilata se suoraan netistä.

Verkkokaupasta ostetut lahjakortit voi tulostaa saman tien tilauksen jälkeen, mutta ne on mahdollista tilata myös postitse. Naantalin kylpylän lahjakortteja voi ostaa lisäksi muun muassa kylpylän vastaanotosta, sekä suurimmista K-ryhmän ruokakaupoista.

Myös muut Sunborn -ketjun yritykset Turussa myyvät Naantalin kylpylälahjakortteja.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

2. Ruissalo Spa & Hotel kylpylälahjakortti

Ruissalon kylpylän lahjakortti

Turun Ruissalon saaresta löytyvä kylpylä kuuluu samaan Sunborn -konserniin Naantalin kylpylän kanssa. Ruissalon kylpylä soveltuu lomakohteeksi varsinkin luonnosta nauttiville. Seikkailuhenkisille Ruissalon kylpylän edustalla voi yöpyä jopa Tentsile -puumajoitteessa.

Ruissalon kylpylälahjakortti sopii hyvin niin aikuisille, kuin lapsiperheillekin. Lahjakortin voi hankkia esimerkiksi:

 • Kylpyläkäyntiin & ruokailuun
 • Kylpylälomaan 1-4 hengelle
 • Hemmotteluhoitoihin
 • Day Spa -kylpyläpäivään

Näiden lisäksi valikoimasta löytyy runsaasti muitakin vaihtoehtoja. Jos valinnan vaikeus yllättää, helpointa on hankkia avoin lahjakortti, jonka saaja voi käyttää haluamaansa palveluun kylpylässä.

Ruissalon lahjakortin voi tilata joko sähköpostiin, tai kotiin postitse. Turussa päin liikkuvat voivat hankkia lahjakortit myös muista Sunbornin myyntipisteistä.

ApolloApollo

3. Holiday Club kylpylälahjakortti

Holiday Club kylpylälahjakortti

Kylpylälahjakortti, tai ihan vaan hotellilahjakortti on mitä mahtavin tapa muistaa läheistä. Holiday Club tarjoaa Suomessa paljon kohteita, joista kylpylähotelleja on yhteensä 7. Mikä mukavinta, Holiday Clubin kylpylähotellit löytyvät ympäri Suomea.

Holiday Clubin kylpylälomaa on mahdollista viettää Turussa, Tampereella, Vuokatissa, Lappeenrannassa, Kuusamossa, Sallassa, sekä Saariselällä. Kohteita löytyy siis aivan varmasti jokaiseen makuun, sillä kaikki Holiday Clubin kylpylähotellit ovat erilaisia.

Holiday Clubin kylpylälahjakortti valikoimasta löytyy takuuvarmasti sopiva vaihtoehto. Valittavana on esimerkiksi:

 • Arvolahjakortti 30-900 € (käy majoitukseen tai kaikkiin kylpylähotellin palveluihin)
 • Lahjakortti hemmotteluhoitoihin
 • 1-2 vuorokauden kylpyläloma perheelle
 • 1-2 vuorokauden kylpylälahjakortti kahdelle

Holiday Clubin kylpylälahjakortit voi ostaa helposti yrityksen verkkokaupasta, kaikista HC:n kylpylähotelleista, sekä myös R-kioskeista. Kylpylälahjakortti lähetetään joko saman tien digitaalisena sähköpostiin, tai postitse 5 arkipäivän sisällä.

Holiday Club kylpylälahjakortti on käytettävissä yrityksen kaikissa Suomen kohteissa, ja se on voimassa 12 kuukautta lahjakortin oston jälkeen.

Avoin lahjakortti kylpylään on usein paras valinta

Nykypäivänä on vaikea arvioida maailman tilannetta, jolloin voi olla hankala miettiä mitä läheinen kaipaa juuri nyt. Tällöin paras vaihtoehto on yleensä hankkia avoin kylpylälahjakortti.

Miten avoin lahjakortti kylpylään toimii?

 • Etsitään mieluisin kylpylä
 • Valitaan lahjakortille ladattava summa
 • Tilataan lahjakortti suoraan itselle tai lahjan saajalle
 • Käytetään kylpylälahjakortti itselle sopiviin palveluihin

Lahjan saajan on tällöin mukava päättää itse, että majoittuuko kylpylään, vai käyttääkö summan pelkästään kylpylän muihin palveluihin. Valittavana on siis yleensä majoitusta, kylpylän käyttöä, kauneushoitoja, sekä liikunta- ja ravintolapalveluja. Kohteesta riippuen valittavana voi olla myös muita elämyspalveluita.

Artikkeli jatkuu...

Miten kylpylälahjakorttia käytetään?

Helpoin tapa käyttää kylpylälahjakorttia on ensin tutustua oman lahjakortin ehtoihin. Nämä kannattaa lukea tarkasti, sillä yleensä lahjakortti on voimassa vain tietyn ajan. Kaikki kylpylälahjakortit eivät myöskään käy kaikkiin palveluihin.

Kun varaa kylpyläloman lahjakortilla, kannattaa varaus myös tehdä ajoissa. Kylpylähotelleissa on joskus tietty kiintiö kylpylälahjakortti -varauksille. Usein myös suosittuina lomasesonkeina, tai esimerkiksi suosittujen festivaalien aikana majoitukseen käytettäviä kylpylälahjakortteja ei voi käyttää. Näissä voi olla toki hotelli kohtaisia eroja.

Kätevintä on siis varata kylpyläloma heti, kun tietää loman ajankohdan. Jos kylpylälahjakortin summa ei riitä oman varauksen maksamiseen, voi erotuksen maksaa yleensä varausta tehdessä, tai hotelliin saavuttaessa.

Ilahduta ystävää tai perheenjäsentä – Tilaa lahjakortti kylpylään

Monelle arki on hektistä aikaa, joten kylpylälahjakortti sopii lähes jokaiselle lahjaksi.

Tutustu siis rauhassa eri kylpylähotelleihin, ja hanki täydellinen lahja vaikkapa pukinkonttiin tai merkkipäivän kunniaksi.

Scandic
Sulje