Holiday ClubHoliday Club

Tukholman kylpylähotellit – Ihanat kylpylät Tukholmassa hemmottelulomaan

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Tukholma tarjoaa paljon erinomaisia kohteita, joissa viettää ihanan rento kaupunkiloma. Kaikki Tukholman kylpylähotellit sijaitsevat joko keskustassa, tai sen läheisyydessä.

Vaikka kotimaan kylpylät tarjoavat mahtavia kohteita, kannattaa ehdottomasti tutustua myös länsinaapurimme kohteisiin. Tukholmaan pääsee lisäksi erittäin kätevästi laivalla niin Turusta, kuin Helsingistäkin.

Tukholman kylpylät takaavat varmasti vaivattoman loman lähellä. Jatka lukemista, niin löydät lisää infoa tukholmalaisista kylpylöistä.

Keräsimme myös listaan parhaat arviot saaneet kylpylähotellit Tukholmassa.

Artikkeli jatkuu...

Löydä paras kylpylä Tukholmasta: 9 upeaa kohdetta

Tiedonhaku voi olla toisinaan turhauttavaa, joten me autamme löytämään hyvän kohteen.

Kylpylöitä löytyy paljon, joten teimme listauksen parhaita arvioita saaneista kylpylähotelleista.

Katso alta parhaat kylpylähotellit Tukholmassa:

1. Grand Hotel – Nordic Spa & Fitness

Grand Hotel Tukholma

Viiden tähden kylpylähotelli Tukholman keskustassa on aivan meren rannassa. Tyylikkäät huoneet ja sviitit takaavat hyvät yöunet, ja hotellin baarit, sekä ravintolat viihdyttävät majoittujia.

Kaupungilla kiertelyn päätteeksi on ihana rentoutua suositussa kylpylässä, ja ottaa vaikka perinteikäs ruotsalainen hieronta.

Kylpylään on 16 vuoden ikäraja, joten rentoutuminen on varmasti taattu.

Spa-osastolla asiakkaita odottaa muun muassa:

 • Uima-allas
 • Kylmäallas
 • Elämyssuihku
 • Höyrysauna
 • Tavallinen sauna
 • Rentoutumisalue
Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. Yasuragi – Japanilainen kylpylä Tukholman keskustan lähellä

Kylpylähotelli Tukholmassa
Kuva: Markus Crépin

Tukholman kylpylähotellit ovat erittäin tasokkaita lomakohteita. Varsinkin Yasuragi on saanut erinomaista palautetta.

Hotellin konseptissa näkyy keskeisesti japanilainen tunnelma, niin käytännöissä, kuin hotellin sisustuksessa. Huoneluokkia on useampia, joista valita itselle mieluisin vaihtoehto.

Hotelliin saavuttaessa saat käyttöösi yukatan, eli japanilaisen kylpytakin. Tämän kanssa kuljetaan niin altailla, kuin hotellin muissakin tiloissa. Uimapuku tulee myös talon puolesta.

Yasuragin kylpyläosasto on aivan upea, ja varmasti uniikki kokemus. Kylpemään ja saunomaan pääsee aamusta iltamyöhään.

Lähes kaikki altaat ovat lämmitettyjä, ja kylpylän ilma on muutenkin ihanan lämpöinen. Käytössä on erilaisia saunoja, sekä kuumia ja kylmiä altaita. Kylpylässä on pääosin 16 vuoden ikäraja. Y

Yasuragissa rentoudutaan ja koetaan uniikkeja elämyksiä.

3. The Nest Wellness – Downtown Camper by Scandic

The Nest Wellness

Tämä kylpylähotelli Tukholman ytimessä on erinomainen tukikohta kaupunkilomaan. Kaikki tärkeä on lähellä.

Hotellin siisteistä huoneista ja sviiteistä on uskomattomat maisemat kaupunkiin.

Kattoterassilta löytyy upea wellness-osasto, joka tarjoaa käyttöön:

 • Kuntosalin
 • Ulkouima-altaan
 • Saunat
 • Elämyssuihkun

Saatavilla on myös DIY-hoitoja, eli tee-se-itse -hoitoja. Ikäraja kylpylässä on K16, ja paikka tulee varata etukäteen kylpylän suosion vuoksi.

Apollo – Tukholma

Löydä tarjouksia Tukholman kaupunkilomiin!

Etsi lomia tästä

4. Elite Hotel Marina Tower Stockholm – Sturebadet Marina Tower

Kylpylä Tukholmassa

Aivan meren äärellä sijaitseva neljän tähden kylpylähotelli on rakennettu entisen myllyn tiloihin. Hotellihuoneet, sekä hotellin yleiset tilat on sisustettu tyylikkäästi, ravintoloita ja kylpylää myöten.

Sturebadet Marina Tower kylpylä Tukholmassa tarjoaa asiakkaiden käyttöön porealtaan, uima-altaan, hamamin, sekä saunan.

5. Elite Palace Hotel – Vana Spa

Vana Spa Tukholmassa

Kylpylähotellit Tukholmassa ovat toinen toistaan ihanampia. Neljän tähden Elite Palace Hotel sijaitsee sympaattisessa Vasastanin kaupunginosassa. Sijainti on rauhallinen, tarjoten  kuitenkin erinomaisen julkisen liikenteen verkoston keskustaan.

Vana Spa kylpylässä rentoutetaan kaikki aistit. Elegantti spa-alue tarjoaa uima-altaan, porealtaan, sekä erilaisia saunoja. Kuntosalilla pääsee treenaamaan, ja hoitolassa rentoudutaan päivän päätteeksi esimerkiksi perinteisessä hieronnassa.

Holiday ClubHoliday Club

6. Hotel Reisen The Unbound Collection by Hyatt

Hotel Reisen

Vanhan kaupungin ja meren läheisyys tekee tämän hotellin sijainnista mahtavan. Kaikki huoneet ovat moderneja, kuitenkaan rakennuksen pitkää historiaa unohtamatta. Nordic sviiteissä on myös oma sauna.

Hotellista löytyy 24/7 kuntosali, ravintola, sekä upea kylpylä.

Kaunis kylpylä takaa erityisen rentouttavan kokemuksen, ikärajan ollessa 18-vuotta. Alueelta löytyy rentoutumisalue, sauna, sekä kylmäallas viilentymiseen.

Historian havina on näkyvissä myös kylpylän tiiliseinässä, joka on rakennettu jo 1690-luvulla.

7. Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Skandinaavisesti sisustetut siistit huoneet, baari, ravintola, sekä moderni kylpylä huolehtivat onnistuneesta lomasta. Tämä Tukholman kylpylähotelli sijaitsee Södermalmin saarella, josta löytyy trendikkäitä ravintoloita, viehättäviä putiikkeja, sekä taidegallerioita.

Hotellin Elements Spa tarjoaa paljon erilaisia hoitoja. Hemmotteluloman kruunaavat rentouttava uima-allas upeilla maisemilla, perinteinen sauna, ja höyrysauna.

8. Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

Royal Viking Hotel Stockholm

Kauniisti sisustetut huoneet ovat täynnä upeita yksityiskohtia, ja ylellisiä materiaaleja. Hotelli tarjoaa hyvän tukikohdan rentoon kaupunkilomaan viihtyisässä kylpylähotellissa Tukholman keskustassa.

Ennen kylpylässä rentoutumista voi piipahtaa vaikkapa hotellin kuntosalilla. Radissonin kylpylä Tukholmassa tarjoaa majoittujien käyttöön saunan, uima-altaan, sekä porealtaan.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

9. Clarion Hotel Sign – Selma City Spa

Clarion Hotel Sign

Tämä kylpylähotelli Tukholman keskustassa on täynnä upeaa arkkitehtuuria ja designia. Eri kerroksissa näkyy kuuluisien taiteilijoiden kädenjälkeä. Esimerkiksi Alvar Aallon designia pääsee ihailemaan. Voit siis halutessasi yöpyä suomalaisessa kerroksessa.

Selma City Spa on suosittu paikka rentoutua päivän päätteeksi. Kattoterassilta löytyy lämmitetty uima-allas, jossa järjestetään usein myös tapahtumia. Varattavissa on myös hierontoja, ja virkistäviä kasvohoitoja.

Tukholman kylpylähotellit ovat laadukkaita

Onko mielessä kylpyläloma Tukholmassa? Siinä tapauksessa voit yllättyä kuinka paljon ihania vaihtoehtoja Ruotsin pääkaupunki tarjoaa.

Muutkin Ruotsin kylpylät ovat erityisen kehuttuja, joista löydät erillisen esittelyn sivuiltamme.

Kylpylähotellit Tukholmassa tarjoavat laatua, ja kauniisti sisustettuja tiloja. Niissä panostetaan viihtyvyyteen, jotta ihana hemmotteluloma on varmasti taattu.

Tukholman kylpylät ovat varustelultaan melko samanlaisia kuin meillä kotosalla, tosin yleisesti ottaen tyylikkäämpiä.

Toteuta kylpyläloma Tukholmassa helposti

Suomesta on erittäin helppo lähteä viettämään rento kylpyläloma Tukholmaan. Nopeinta on tietysti lentää, mutta myös vesiteitse pääsee kätevästi perille. Tukholmaan voi kulkea siis laivalla Turusta tai Helsingistä, niin ilta- kuin aamulähdöllä.

Hintataso Tukholman kylpylöissä on oikeastaan suht sama kuin Suomessakin. Hyviä tarjouksia tulee myös usein vastaan. Katso täältä tämän hetken parhaat kylpylätarjoukset.

Lisäksi laivayhtiöiden kautta on yleensä mahdollista hankkia esimerkiksi hotellipaketti, johon kuuluu kylpylähotellin lisäksi laivamatkat edestakaisin.

ScandicScandic

Kylpyläloma Tukholmassa ilman majoitusta?

Jos majoitut esimerkiksi ystävien tai sukulaisten luona, voi kylpyläloman toteuttaa myös ilman majoitusta. Päivä Tukholmassa -risteilyn ohessakin voi piipahtaa kylpylässä, jos aikaa vaan riittää.

Monen hotellin kylpylään pääsee kätevästi kertamaksulla. Kannattaa kuitenkin aina tutustua etukäteen kyseisen hotellin käytäntöihin, sekä mahdollisiin ikärajoituksiin. Osaan kylpylöitä tulee myös varata paikka ennen saapumista.

Tukholmasta löytyy toki myös kylpylöitä, jotka eivät ole hotellin tiloissa. Lue lisää esimerkiksi tästä upeasta kylpylästä:

Centralbadet – Spa Stockholm

Centralbadet kylpylä Ruotsissa

Erittäin hieno kylpylä Tukholman keskustassa tarjoaa ihanan elämyksen kaikille aisteille. Kylpylärakennuksen historia juontaa juurensa 1900-luvun alkuuun.

Valtava kylpylä on varsin erityinen. Sieltä löytyy roomalaistyylinen kylpyläosasto, jossa on kuumia ja kylmiä altaita.

Lisäksi löydät rentouttavan sauna-alueen, jossa on monta saunaa:

 • Nordic Sauna 85°C
 • Höyrysauna
 • Suola & Aavikko Sauna
 • Aroma & Kristalli Sauna
 • Infrapunasauna

Halutessaan voi pyytää vastaanotosta tuotepaketin, josta löytyy esimerkiksi kasvonaamioita ja hiustuotteita. Centralbadetissa pääsee lisäksi hierontoihin, kasvohoitoihin, kuntosalille, joogaamaan, sekä valoerapiaan.

Muista pakata mukaan omat sandaalit ja uima-asu.

Varaa kylpylähotelli Tukholmasta ja lähde rentoutumaan

Akut saa ladattua aivan varmasti kylpylälomalla, joten ei muuta kuin seuraavaa lomaa suunnittelemaan. Varsinkin pimeänä aikakautena energiat voivat olla vähissä, joten virkistävä kylpyläloma Tukholmassa antaa varmasti uutta virtaa arkeen.

Samalla on kiva tutkailla kaunista kaupunkia, oli se sitten uusi tai vanha tuttavuus.

Tukholman kylpylät tarjoavat monta erittäin loistavaa kohdetta. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto, ja lähde viettämään lomaa hyvässä seurassa.

Tukholman kylpylähotellit kartalla

Naantalin kylpylä
Sulje