Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä

Tallinnan kylpylähotellit TOP 10: Lähde hemmottelulomalle Tallinnan kylpylään

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Tallinna tarjoaa runsaasti kohteita rentouttavan loman viettoon. Monet Tallinnan kylpylähotellit soveltuvat niin lapsiperheille, kuin aikuisillekin.

Tallinnan kylpylät omaavat pitkät perinteet, ja kaupungissa onkin panostettu paljon paikalliseen kylpyläkulttuuriin. Tämän ansiosta pääkaupungista löytyy todella paljon kylpylöitä.

Yhä useammat jo hieman vanhemmat Tallinnan kylpylät ovat uusineet tilojaan, ja aivan uusiakin kylpylätulokkaita on rantautunut paljon vuosien varrella.

Lue lisää alta kylpylätarjonnasta, ja laita parhaat Tallinnan kylpylähotellit korvan taakse lomaa suunnitellessa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat kylpylähotellit Tallinnassa

Jos olet suunnitellut kylpylälomaa Tallinnassa, niin katso mitkä kylpylät sijoittuvat parhaiten asiakasarvioiden mukaan:

1. Hotel Telegraaf

Hotel Telegraaf, Tallinna

Vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva Hotel Telegraaf on upea viiden tähden hotelli, josta löytyy myös pieni ja elegantti spa-osasto.

Tarjolla on rentouttavia saunoja, porealtaita, sekä uima-allas. Hoitolan palvelut takaavat hemmotteluloman. Tämä hotelli sopii parhaiten aikuisille.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

2. Metropol Spa Hotel

Metropol Spa kylpylähotelli Tallinnassa

Aivan sataman tuntumassa sijaitseva Metropol Spa Hotel on hyvän sijaintinsa ansiosta kiva paikka lähteä kylpylälomalle Tallinnaan.

Hotellilta on noin viiden minuutin kävelymatka idylliseen vanhaan kaupunkiin.

Kyseinen Tallinnan kylpylähotelli tarjoaa viihtyisän Spa & Wellness alueen, josta löytyy:

 • Uima-allas
 • Neljä poreallasta
 • Neljä erilaista saunaa
 • Allasbaari
 • Kauneushoitola
Matkapojat – Tallinna

Löydä tarjouksia Tallinnan matkoihin!

Etsi lomia tästä

3. Kalev Spa Hotel & Waterpark

Kalev Spa Hotel & Waterpark, Viro

Kalev Spa Hotel sijaitsee kätevästi sataman ja vanhankaupungin välissä. Tämä Tallinnan kylpylähotelli soveltuu hyvin perheille, sillä vesipuistossa viihtyvät hyvin myös lapset.

Suosittu hotelli pitää sisällään esimerkiksi mahtavan vesipuistoalueen, porealtaita, kuntouima-altaan, ja saunoja. Erillinen K18 Sauna Oasis takaa rentoutumisen ilman lapsia matkustaville.

4. Hotel L’Embitu

Hotel L’Embitu Tallinna

Parin kilometrin päässä satamasta oleva Hotel L’Embitu on saanut hyvät arviot, ja onkin ihana paikka lähteä rentouttavalle lomalle.

Pieni mutta viihtyisä kylpyläosasto tarjoaa kaksi erilaista allasta, suomalaisen saunan, sekä höyrysaunan.


Scandic
Kesän ennakkoale on täällä!

Juuri nyt voit hyödyntää kesän ennakkoalen ja majoittua 3 yötä 2 hinnalla hotelleissa kuudessa maassa!

Varaa lomasi täältä »
Tarjous päättyy:

5. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Park Inn Radisson, Tallinna

Tämäkin Tallinnan kylpylähotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Hyvät arviot saanut hotelli pitää sisällään laajan kylpyläosaston.

Meriton Spa:n puolelta löytyy neljä erilaista saunaa, sekä uima- ja porealtaita. Kannattaa pulahtaa myös Kneipp-altaassa, jossa lämpötilat vaihtelevat kylmästä kuumaan.

ScandicScandic

6. Tallink Spa & Conference Hotel

Tallink Spa kylpylähotelli

Neljän tähden kylpylähotelli Tallinnan sataman ja vanhankaupungin kupeessa on viihtyisä Tallink Spa & Conference Hotel, josta löytyy rentouttava Aqua Spa -kylpyläosasto.

Kylpylän puolelta löytyy muun muassa useampia saunoja, ulkoallas, porealtaita, sekä kauneushoitola. Kylpylä on enemmän aikuiseen makuun.

7. Pirita Beach Apartments & Spa

Pirita Beach kylpylähotelli, Tallinna

Pirita Beach Apartments & Spa sijaitsee nimensä perusteella Piritan upean hiekkarannan kupeessa, kuitenkin kuuluen Tallinnan kaupunkiin.

Suositun Tallinnan kylpylähotellin huoneet uusittiin vuonna 2016. Ympärivuotisesti käytössä oleva lämmitetty ulkouima-allas, porealtaat ja sauna pitävät huolen asiakkaiden rentoutumisesta.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

8. Tallinn Viimsi Spa Hotel

Tallinn Viimsi kylpylä

Kylpylähotelli Tallinnassa Viimsin alueella, jossa voi rentoutua täysin rauhassa omassa aikuisten kylpylässä. Keskustasta on noin kymmenisen kilometriä hotellille.

Allasbaari, rentoutumishuone, erilaiset altaat ja saunat takaavat ihanan kylpyläelämyksen K18 -kylpylässä. Hoitolasta voi varata myös hemmotteluhoitoja.

Lapsiperheille on erillinen vesipuisto hotellin yhteydessä, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita (Atlantis H2O Aquapark).

9. Lavendel Spa Hotel

Lavendel Spa Hotel

Myös Lavendel Spa Hotel sijaitsee Viimsissä bussimatkan päässä Tallinnan keskustasta. Kesäaikana suositulle rannalle kertyy kävelymatkaa vain 10 minuuttia.

Kehutun kylpyläosaston puolelta löytyvät muun muassa rentouttavat altaat, sekä erilaiset saunat. Tämä Tallinnan kylpylähotelli sopii aikuisille.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

10. Braavo Spa Hotel

Braavo Spa Hotel

Vanhassakaupungissa sijaitseva Braavo Spa Hotel on kiva kylpylähotelli Tallinnan ytimessä, joka sopii hyvin lapsiperheille.

Kylpylästä löytyy erilaisia saunoja, kuntoallas, porealtaita, sekä lastenaltaita.

Millaisia ovat Tallinnan kylpylähotellit?

Viron pääkaupunkina ja vilkkaana satamakaupunkina tunnettu Tallinna on panostanut paljon kylpylähotelleihin. Todella suuri osa Viron matkailijoista jää Tallinnaan, joten kaupungista löytyy iso määrä vaihtoehtoja.

Kylpylähotellit Tallinnassa ovat viihtyisiä, ja sopivat juurikin hemmottelulomaa etsiville matkailijoille. Pääasiassa Viron kylpylähotellit ovat melko suuria, ja huoneita voi löytyä myös lyhyellä varoitusajalla. Toki jos kaipaa esimerkiksi kauneushoitolan palveluita, kannattaa varaus tehdä hyvissä ajoin.

Hintatasoltaan Tallinnan kylpylähotellit kustantavat noin 50-100 euroa yöltä. Jos kaipaa luksusta, tai on liikkeellä sesonkina, nousevat huonehinnat yli sadan euron.

Viron kylpyläkulttuuri eroaa suomalaisesta sen verran, että kylpylät on yleensä pääosin suunnattu aikuisille rentoon lomailuun. Altaissa saa usein nautiskella myös baarin antimista.

Matkailun suosion myötä monet Tallinnan kylpylähotellit panostavat kuitenkin myös lapsiperheiden viihtyvyyteen. Allasosastolta löytyy usein esimerkiksi lapsille omia altaita, ja osassa isompia kylpylöitä on myös liukumäkiä.

Tallinnan kylpylähotelleista löytyy yleensä ainakin seuraavat:

 • Erilaisia uima-altaita
 • Vesihierontapisteitä
 • Useampi sauna
 • Allasbaari
 • Hoitola
 • Kuntosali
ApolloApollo

Tallinnan kylpylähotellit ovat lähellä toisiaan

Vaikka ollaankin Viron pääkaupungissa, niin kyseessä ei ole mikään suurkaupunki. Kaikki Tallinnan kylpylähotellit ovat siis melko lähekkäin, ja esimerkiksi heti sataman läheltä löytyy useampia vaihtoehtoja.

Iso osa Tallinnan kylpylähotellitarjonnasta löytyy Tallinnan sataman, sekä keskustan ja vanhan kaupungin alueelta.

Jos saapuu esimerkiksi laivalla Tallinnaan, niin kylpylähotelli on usein helppo saavuttaa joko kävellen, tai taksilla. Omalla autolla on myös helppo suunnistaa Tallinnassa, lisäksi bussiyhteydet ovat hyvät.

Kun etsii oikein rauhallista kylpylää, niin silloin kannattaa toki lähteä hieman poispäin keskustan alueelta.

Kylpylähotellit Tallinnassa pienellä spa-osastolla

Tallinnan kylpylähotellit saattavat joskus mainostaa itseään kylpylänä, vaikka allasosasto olisikin erittäin simppeli. Spa -sana saattaa joskus viitata vain hoitolaan, joten palveluiden kuvaukset kannattaa lukea tarkkaan.

Toisaalta jos hakee lomaltaan pääasiassa rentoutumista, ovat tämän tyyliset hotellit varmasti miellyttävä vaihtoehto.

Tässä muutama hyvin arvioitu Tallinnan kylpylähotelli, joiden yhteydessä on hieman pienempi kylpyläosasto aikuiseen makuun:

 • Swissotel Tallinn – Purovel Spa & Sport
 • Kreutzwald Hotel Tallinn – Zen Spa
 • Nordic Hotel Forum – Relaxation center
 • Hilton Tallinn Park Hotel – Eforea Spa

Kaikki mainitut ovat upeita hotelleja, joiden kylpyläosasto on tarkoitettu juurikin rentoutumiseen.

Paras aika lähteä kylpylään Tallinnaan

Monelle paras aika lähteä lomailemaan on sesonkien loma-ajat. Kylpylälomalle lähtiessä kannattaa kuitenkin suosia rauhallisempia ajanjaksoja, jos haluaa taata rentouttavan loman.

Tallinnan kylpylähotellit ovat usein melko vilkkaita juuri sesonkeina, joten talvikausi onkin usein paras aika lähteä kylpylälomalle. Tammi-maaliskuussa saa yleensä kylpeä melko rauhassa, ja tällöin hinnatkin ovat alempana.

Kesäkausi on myös vilkasta matkustusaikaa Virossa, mutta nykyään kesän lämpötilat kohoavat niin korkeiksi, että yleensä kesällä kylpyläloma ei välttämättä houkuttele.

Jos mielessä on vain lyhyt vierailu, niin monet Tallinnan kylpylähotellit tarjoavat mahdollisuuden kylpylässä käymiseen myös ilman majoitusta. Tällöin maksetaan vain kertamaksu kylpylään. Toki jos haluaa rentoutua kunnolla, kannattaa kuitenkin majoittua kylpylähotelliin.

Jos yöpyy hotellissa jossa ei ole kylpylää, on myös Mustamäe Elamus Spa käymisen arvoinen kylpylä Tallinnassa.

Tallinnan kylpylät on helppo saavuttaa Suomesta

Varsinkin Suomen eteläisissä osissa asuville Tallinnaan on todella helppo lähteä, sillä laivalla matka Helsingistä Tallinnaan kestää vain noin kaksi tuntia.

Oma auto on myös helppo ottaa mukaan laivaan, jolloin esimerkiksi huonojalkaisen on helpompi liikkua kohteessa. Tallinnan kylpylähotellit tarjoavat omat parkkialueet, joten niihin voi helposti kulkea omalla kulkupelillä.

Kylpyläpaketti Tallinnaan löytyy helposti eri matkanjärjestäjien kautta, mutta myös omatoimiloma on helppo varata.

Scandic
Sulje