Holiday ClubHoliday Club

Black Friday + Black Week kylpylät 2023

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Suomeenkin rantautunut Black Friday tulee taas, jolloin voi löytää erittäin hyviä tarjouksia kylpylälomaan. Tänä vuonna Black Friday järjestetään perjantaina 24.11.2023.

Perjantaipäivän lisäksi monilla hotelleilla ja matkanjärjestäjillä on tarjouksia koko viikonlopun (Black Weekend), tai jopa koko viikon ajan (Black Week). Tarjouksia kannattaa siis tarkkailla koko viikon ajan.

Varaa kylpylä Black Friday -kampanjan aikana, ja voit säästää ison pennin lomakustannuksissa.

Artikkeli jatkuu...

Mistä löytyvät parhaat Black Friday kylpylätarjoukset?

Kun haussa on kylpylä Black Friday -kampanjan aikana, kannattaa selata eri tarjoajien kotisivuja. Omien lempi hotellien uutiskirjeet on myös hyvä laittaa tilaukseen, jolloin saat tietää Black Friday kylpylä tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Esittelemme alla muutamat lomakohteet, joiden Black Friday hotelli- ja kylpylätarjoukset ovat olleet pidettyjä.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

1. Holiday Club – Black Week kylpylätarjoukset

Holiday Club Black Friday

Holiday Club -ketjun tarjoukset ovat tulleet myyntiin.

Suomessa on yhteensä seitsemän Holiday Clubin kylpylää, ja Ruotsissa yksi. Varaa jokin Holiday Clubin kylpylä Black Week -kampanjan aikana, ja vietä ikimuistoinen loma hyvässä seurassa.

Holiday Club Black Friday tarjouksena 2023 on kylpylälahjakortit -25 %. Tarjolla on kahden hengen kylpylälahjakortti hintaan 111 € (norm. 148 €) sekä kylpylälahjakortti perheelle hintaan 141 € (norm. 188 €). Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä ja käyvät kaikkiin Holiday Clubin kylpylöihin Suomessa.

Tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 27.11. klo 23.59 asti.

Holiday Clubin kylpylät löytyvät seuraavista kaupungeista:

 • Turku
 • Tampere
 • Lappeenranta
 • Vuokatti
 • Kuusamo
 • Salla
 • Saariselkä
 • Åre (Ruotsi)

Kannattaa tilata myös uutiskirje tulevia vuosia varten, jolloin saat tiedon heti kun tarjoukset tulevat verkkokauppaan. Uutena tilaajana saa lisäksi monesti myös 10 % alennuksen seuraavasta kylpylälomasta.

2. Naantali Spa:n Black Friday kylpylätarjoukset

Naantalin kylpylä Black Friday

Ihanaan Naantalin kylpylään tulee myyntiin edullisia kylpylälomia Black Fridayna 24.11. Naantalin kylpylä on mukava kohde rentoutumiseen niin kumppanin, kuin ystävien kanssa. Kylpylästä on vain lyhyt kävelymatka idylliseen Naantalin vanhaan kaupunkiin.

Esimerkkejä tämän vuoden Naantalin kylpylän Black Friday tarjouksista:

 • Kesän Muumiloma, 1 vrk Deluxe-huone (*3 henkilöä, sis. liput Muumimaailmaan – 295 € (norm. 412 €)
 • Loma kahdelle, 2 vrk Deluxe-huone parvekkeella – 299 € (norm. 590 €)
 • Perheloma, 2 vrk Deluxe-huone parvekkeella – 339 € (norm. 650 €)

Lomia on tarjolla jopa 60 % alennuksella! Naantalin kylpylään on mahdollista ostaa myös ravintola-, Spa-, Beaty&Wellness-, OLOFitness- sekä Naantalin Musiikkijuhlien lahjakortteja.

Varaa rentouttava loma Naantaliin Black Fridayna, ja säästät huomattavasti. Hanki lahjakortti kylpylään Black Friday -kampanjan aikana, ja yllätä myös läheisesi.

3. Varaa Ruissalon kylpylä Black Friday -päivänä

Ruissalon kylpylä Black Friday

Samaan Sunborn -ketjuun Naantali Spa:n kanssa kuuluva Ruissalon kylpylä Turun saaristossa kutsuu viihtymään. Black Fridayn hinnat tulevat olemaan edullisia, joten kannattaa olla haukkana liikkeellä.

Esimerkkejä tämän vuoden Ruissalon kylpylän Black Friday tarjouksista:

 • Loma kahdelle, 2 vrk Nordic Deluxe -huone – 169 € (400 €)
 • Perheloma, 2 vrk Superior-huone 215 € (460 €)
 • Golf-loma kahdelle, 1 vrk Superior-huone 212 € (370 €)

Lomia on tarjolla jopa 60 % alennuksella! Ruissalon kylpylään on mahdollista ostaa myös ravintola-, Spa&Wellness- sekä Honkapirtti ja Vanha Tammi lahjakortteja.

Haluatko tietää Naantalin ja Ruissalon tarjouksista ensimmäisten joukossa jatkossakin? Tilaa uutiskirje, niin saat kampanjoiden tiedot heti postilaatikkoon.

Holiday ClubHoliday Club

4. Scandic – Kylpyläloma Suomessa tai ulkomailla

Scandic Black Friday

Pohjoismaiden suurimmalta hotelliketjulta löytyy ihania kohteita kylpylälomaan.

Vuoden 2023 Scandic Black Friday tarjous on 3 yötä 2 hinnalla. Tarjoukseen sisältyy majoituksen lisäksi runsas aamiainen. Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti. Tarjolla on myös teinihuoneita 65 € hintaan ja lemmikin on mahdollista ottaa mukaan 20€ per yö hintaan. Huoneet sisältävät maksuttoman netin ja kerryttävät Scandic Friends -etuja ja pisteitä.

*Huomioithan, että Saksassa ja Puolassa voit ostaa tarjoushintaisen majoituksen aamiaisella tai ilman. Aamiainen ei kuulu hintaan Scandic Go -hotellissa.

Tarjouksen majoitusaika on 14.12.2023 – 7.4.2024. Tarjous on voimassa 29.11.2023 asti.

Kotimaan kohteita ovat:

 • Scandic Aulanko Hämeenlinnassa
 • Scandic Laajavuori Jyväskylässä
 • Scandic Eden Nokialla
 • Scandic Imatran Valtionhotelli

Lisäksi Scandicilta löytyy hotellit aivan Flamingo Spa:n tuntumasta Vantaalta, sekä Vaasan Tropiclandian vierestä.

Varaa Black Friday lomat Scandicin kohteisiin myös ulkomailta. Kylpylähotellit löytyvät Suomen lisäksi Tanskasta, Ruotsista (Ruotsin kylpylähotellit), ja Norjasta. Hotellitarjoukset tulevat myyntiin Scandicin nettisivuille.

5. Black Friday hotellitarjoukset Radissonin kohteisiin

Radisson black friday

Kansainvälinen hotelliketju Radisson tarjoaa upeita matkakohteita ympäri maailman. Miltä kuulostaisi kylpyläloma esimerkiksi Gran Canarialla tai Intiassa? Kohteita löytyy paljon, joista voi valita omaan makuun sopivimman vaihtoehdon.

Tämän vuoden Radissonin tarjous on Cyber Sale muodossa. Varaa niin monta viikonloppulomaa kuin haluat 31.12.2024 asti jopa 25 % alennuksella.

Radisson Rewards ‑jäsenet ansaitsevat 2 500 lisäpistettä yöpymistä kohti ja pääsevät nauttimaan eksklusiivisista eduista. 

Tarjous on voimassa 27.11.2023 ja yöpymiset alkaen 8.12.2023.

Suomea lähimpänä olevat Radissonin kylpyläkohteet ovat:

 • Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinnassa
 • Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel Riiassa
 • Radisson Blu Hotel Sopotissa

Varaa Radissonin kylpylät Black Fridayna ja säästä.

6. Black Friday lomat Strawberryn kautta

Strawberry Black Friday

Strawberry (entinen Nordic Choice Hotels) on pohjoismaalainen hotelliketju, jolla on yli 200 hotellia. Löydät Strawberryltä myös upeita kylpylöitä ikimuistoiseen lomanviettoon.

Kylpyläkohteisiin kuuluvat muun muassa suosittu Yasuragin japanilainen kylpylä Ruotsissa, sekä Son Spa Norjassa. Suomesta löytyy esimerkiksi Clarion Hotel Helsingissä, jossa on hieno kattouima-allas.

Strawberryn Black Friday kylpylätarjoukset ovat tänä vuonna: Jopa -35 % hotelliöistä! Tarjouksen majoitusaika on 30.4.2024 asti.

Tarjous on voimassa 27.11.2023 ast.

Black Week tarjoukset hotelli ja kylpylä kohteisiin löydät siis monelta eri ketjulta.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

Mikä on Black Friday, ja miten se näkyy Suomessa?

Alunperin Black Friday on saanut alkunsa Yhdysvalloista, jossa se järjestetään kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Mega-ostospäivä Black Friday saapui Suomeen 2010-luvun alussa, joten se on meillekin jo aika tuttu käsite.

Nykyään tarjouksia löytyy usein koko viikon ajan. Tätä kutsutaan nimellä Black Week. Black Week kylpylätarjoukset ovat tarjolla siis jo maanantaista alkaen (20.11).

Osa hotelleista keskittää kampanjansa vain ja ainoastaan perjantaipäivään. Toisinaan kampanjat ovat myynnissä viikonlopun, jota kutsutaan termillä Black Weekend. Parhaat tarjoukset ovat yleensä kuitenkin aina perjantaina 24.11.

Kampanjoiden normaali kestot ovat siis seuraavat tänä vuonna:

 • Black Friday: Yksi päivä, perjantai 24.11.2023
 • Black Week: Koko viikko, ma-pe 20.-26.11.2023
 • Black Weekend: Koko viikonloppu, pe-su 24.-26.11.2023

Nykyään Black Friday tarjoukset saattavat alkaa jo edeltävällä viikolla, joten kannattaa olla tarkkana!

Naantalin kylpylä
Sulje