Strawberry KesäStrawberry Kesä

Seniori kylpylätarjoukset – Tutustu eläkeläisalennuksiin

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Kotimaan hotellien seniori kylpylätarjoukset on hyvä tapa tutustua kylpylöihin. Kylpylälomatarjoukset sisältävät yleensä vähintään majoituksen yhden tai kahden hengen huoneessa, kylpylän käytön, sekä aamiaisen.

Seniori kylpylätarjoukset ovat voimassa yleensä 60+ tai 65+ vuotiaille. Eri hotelleissa voi olla hieman eri käytäntöjä, joten ajankohtaiset ikärajat on hyvä tarkistaa ennen varauksen tekoa.

Artikkelin alussa esittelemme seniori hotellitarjoukset muutamassa kotimaan kylpylähotellissa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Kylpyläloma eläkeläisille – Vesi hellii kehoa monella tavalla

Kylpyläloma eläkeläisille

Kylpyläloma on ihana tapa irtautua arjesta, ja hoitaa itseään. Vedellä on monia terveysvaikutuksia, ja uiminen on lisäksi hyvä tapa pitää yllä peruskuntoa.

Iän myötä liikkuvuus saattaa rajoittua, mutta uinti on silti monelle ikääntyneelle hyvä tapa treenata. Vesi kantaa kehon painon puolestasi, joten uiminen on hellävarainen liikuntamuoto.

Vesiliikunnan positiivisia hyötyjä ovat muun muassa:

 • Helppo tapa pitää huolta kehosta
 • Sopii lähes kaikille
 • Kasvattaa lihaskuntoa
 • Kokonaisvaltainen liikuntamuoto
 • Lisää liikkuvuutta
 • Vesi rauhoittaa mieltä

Seniorilomat kylpylään on esimerkiksi kiva yllätys läheiselle merkkipäivänä.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Seniori kylpylätarjoukset kotimaan hotelleissa

Suomesta löytyy useampia kohteita, joista löytyy hyvät seniori kylpylätarjoukset. Varaa ihana loma esimerkiksi ystävän tai kumppanin kanssa, tai anna kylpyläloma eläkeläisille lahjaksi.

Löydät seniori hotellitarjoukset esimerkiksi Naantalin ja Scandicin kylpylöistä.

Tutustu alta mitä näiden kylpylöiden seniorilomat pitävät sisällään:

Scandic seniorilomat kylpylään – Monta ihanaa kohdetta

Scandic seniorihinta

Scandic pitää titteliä Pohjoismaiden suurimpana hotelliketjuna, ja se tarjoaa myös monta kivaa kylpylähotellia. Hotellien eläkeläisalennukset löytyvät kaikista Scandicin kohteista.

Suomessa Scandicin kylpylöitä ovat:

Myös Vantaan Flamingo Spa:n ja Vaasan Tropiclandian vierestä löytyy Scandicin yhteistyö hotelleja. Kylpyläloma onnistuu myös Scandicin hotelleissa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Scandicin seniori kylpylätarjoukset voi varata Suomen hotellien lisäksi myös ulkomaiden hotelleihin.

Kirjoitushetkellä Scandicin seniori kylpylätarjoukset sisältävät seuraavanlaista:

 • Majoittuminen kylpylähotellissa
 • Hotelliaamiainen
 • Kylpylän vapaa käyttö
 • Kuntosalin käyttö
 • Scandic Friends kanta-asiakasohjelman edut

Kun varaat Scandicin seniori hotellitarjoukset, tulee vähintään yhden majoittujan olla täyttänyt 65 vuotta tai hänellä tulee olla eläkeläiskortti. Mukaan voi siis lähteä vaikka lapsenlapsi, kunhan toinen majoittuja omistaa eläkeläiskortin, tai on yli 65-vuotias.

Kylpyläpaketti tarjous on varattavissa Scandicin nettisivuilta koodilla PEN, tai puhelimitse varauspalvelusta (ulkomaiden seniorilomat kylpylään koodilla FG).

Seniori hotellitarjoukset on varattavissa myös muihin Scandicin hotelleihin. Jos siis et ole kylpylä ihmisiä, voit yöpyä ketjun muissa hotelleissa käyttäen samaa varauskoodia.

Tarjous voimassa 31.12.2024 asti.


Strawberry
Varaa kaksi peräkkäistä hotelliyötä ja saat -20 %!

Nyt saat 20 %:n alennuksen hotelliöistä koko kesän ajan varatessasi vähintään kaksi peräkkäistä yötä.

Varaa lomasi täältä »

Seniori kylpylätarjoukset kahdelle Naantalin kylpylässä

Naantalin kylpylän senioritarjoukset

Naantalin kylpylä on meren rannalla oleva kylpylähotelli Naantalin vanhankaupungin lähellä. Kylpylässä viihtyvät varsinkin aikuiset.

Naantalin kylpylän seniori hotellitarjoukset ovat varattavissa 60+ vuotiaille Plussa-kortin omistajille.

Kirjoitushetkellä kahden yön kylpyläloma tarjous kahdelle (alkaen 278 €) pitää sisällään:

 • Kahden hengen hotellimajoituksen Comfort-huoneessa
 • Runsaan buffet aamupalan hotellin ravintolassa
 • Kylpylän vapaan käytön
 • OLO Fitness kuntosalin käytön

Varaa seniori kylpylätarjoukset Naantaliin koodilla PRO60.

Yhden hengen varaukset ovat myös mahdollisia ja ovat tietysti hieman edullisempia.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

Viihdy saariston syleilyssä – Varaa seniorilomat Ruissalon kylpylään

Ruissalon kylpylän senioritarjoukset

Kun kaipaat lisää merellistä tunnelmaa, kannattaa suunnata kylpylälomalle Turkuun. Ruissalon saaressa sijaitseva kylpylä on mukava lomakohde ympäri vuoden. Saarelta löytyy mahtavat ulkoilumaastot, ja kohde sopii myös avantouimareille.

Ruissalon seniori kylpylätarjoukset kahdelle pitävät sisällään majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaisen, sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Ruissalon kylpylän seniori kylpylätarjoukset varataan koodilla PRO60. Tarjouksen lunastaakseen vähintään yhden majoittujan tulee olla yli 60-vuotias.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

ScandicScandic

Yllä mainittujen kohteiden lisäksi löydät kylpylähotelli tarjoukset senioreille monesta muustakin kotimaan kylpylähotellista. Myös eläkeläisalennukset hotelleissa ovat todella yleisiä kylpylöiden lisäksi.

Seniorilomat Matkapoikien kautta

Matkapojat seniorimatkat

Suomalainen matkanjärjestäjä Matkapojat on järjestänyt matkoja jo yli 40 vuoden ajan. Ammattitaidolla räätälöidyt matkapaketit ovat kiva tapa lähteä reissuun.

Matkapojat tekee yhteistyötä Kansallisen Senioriliiton kanssa, joten myös heidän kauttaan kannattaa tarkkailla tulevia kylpylälomia. Tällä hetkellä Matkapojilla ei ole saatavilla seniori kylpylätarjouksia, mutta muita kiinnostavia reissuja löytyy.

Matkoihin sisältyy yleensä hotellit, ja suomenkieliset opaspalvelut kohteissa.

Matkapoikien ja Kansallisen Senioriliiton yhteistyömatkat 2024 ovat: Päivä Tukholmassa risteily, Montenegron kierros sekä Andorran matka.

Miksi valita kylpyläloma?

Seniorit kylpylässä

Kylpylässä pääsee uimaan, porealtaisiin, erilaisiin saunoihin, ja niistä löytyy myös kauneushoitolan palveluita.

Alta löydät 6 hyvää syytä valita kylpyläloma:

1. Lämmin vesi hellii kehoa ja mieltä

Kylpylöistä löytyy aina lämpimiä altaita, joissa voi rentoutua. Lämmin vesi auttaa lihaksia palautumaan myös treenistä. Isommat lämpimät altaat sopivat hyvin myös esimerkiksi vesijumpan harrastamiseen, tai venyttelyyn. Lämmin vesi tekee hyvää myös nivelille.

Porealtaat sen sijaan ovat hyvä tapa hieroa lihaksia lämpimässä vedessä. Niissä pääsee aina istumaan, joten ne sopivat hyvin myös rajoittuneesta liikkuvuudesta kärsiville henkilöille. Kylpylöiden muista lämpimistä altaista löytyy usein myös hierovia vesiputouksia.

2. Uiminen on helppo ja hellävarainen liikuntamuoto ikääntyville

Vaikka liikkuvuus olisi jo heikompi, sopii uinti erittäin hyvin lähes kaikille. Vesi saa kehon tuntumaan lähes painottomalta, joten liikunta on helpompaa.

Kylpylöistä löytyy aina uimiseen sopiva allas. Osassa kylpylöitä on myös kuntouintiin sopivia altaita. Moni kylpylä tarjoaa lisäksi ohjattua vesiliikuntaa, tai vaihtoehtoisesti voi harrastaa omatoimista vesijumppaa.

3. Saunominen tehostaa palautumista ja rentouttaa

Kylpylässä pääsee aina saunaan, ja usein vaihtoehtoja on useampia. Kaikissa on vähintään suomalainen sauna, ja monissa sen lisäksi myös rentouttava höyrysauna. Kylpylät panostavat yhä useammin erilaisiin sauna elämyksiin.

Saunomisella on monia hyviä vaikutuksia terveyteen, joita ovat muun muassa:

 • Hyvänolon tunne ja rentoutuminen
 • Auttaa lihaksia palautumaan
 • Lievittää kipuja ja lihasjumeja
 • Tehostaa aineenvaihduntaa
 • Alentaa verenpainetta

Kannattaa kuitenkin muistaa, että olemme kaikki yksilöitä. Saunan vaikutukset eivät siis ole välttämättä täysin samoja kaikille. Kuuntele aina omaa kehoa, ja muista riittävä nesteytys.

Ruissalon KylpyläRuissalon Kylpylä

4. Kylpylähoidoilla lisää hemmottelua kylpylälomaan

Kylpylästä löytyy lähes poikkeuksetta myös hieronta- ja kosmetologipalvelut. Mikä olisikaan ihanampi tapa päättää kylpyläloma, kuin käydä rentouttavassa hoidossa.

Spa-hoitojen tarjonta vaihtelee kylpylä kohtaisesti, mutta kaikissa on aina vähintään hierontapalvelut. Usein tarjolla on myös muita hoitoja, kuten kasvohoidot ja jalkahoidot.

Hoitoja voi varata monessa kohteessa myös yhdessä ystävän tai kumppanin kanssa, jolloin hoito tehdään samaan aikaan molemmille.

Tutustu sivuillamme yleisimpiin kylpylähoitoihin kuten:

5. Kylpylälomalta voi löytää samanhenkistä seuraa

Moni lähtee kylpylälomalle yhä useammin yksin hakemaan rentouttavaa kokemusta. Kylpylässä on kuitenkin helppo myös tutustua samanhenkisiin ihmisiin.

Saunan lauteilla tai porealtaassa on helppo aloittaa rento keskustelu. Moni ikääntynyt löytääkin ystäviä kylpylälomilta.

6. Kylpylähotellit ovat täyden palvelun lomakohteita

Seniorilomat kylpylään ovat erittäin helppo tapa viettää rento loma. Kylpylähotelleista löytyy kylpylän ja hoitoloiden lisäksi yleensä myös ravintolapalvelut.

Loman aikana ei siis tarvitse välttämättä poistua lainkaan hotellista. Hemmotteleva loma on varmasti taattu.

Eläkeläisalennukset hotelleissa varmistavat mukavan loman edullisempaan hintaan.

ApolloApollo

Hanki kylpyläloma itselle tai lahjaksi läheiselle

Kylpyläloma kotimaassa on helppo tapa rentoutua lähellä. Pieni irtiotto arjesta saa mielen ja kehon rentoutumaan. Hemmotteluloma on hyvä idea varsinkin pimeinä vuodenaikoina.

Kylpylöiden seniorilomat voi varata helposti myös lahjaksi. Hanki esimerkiksi isovanhemmille kylpyläloma Scandicin kylpylöihin. Yllätys on varmasti mieluinen, ja tuo iloa pitkäksi ajaksi.

Täältä löydät kylpylälahjakortit.

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä