Romanttiset kylpylät: Katso parhaat kylpylät pariskunnille Suomessa ja Virossa

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Romanttiset kylpylät tarjoavat useampia kohteita Suomessa, joten lomalle ei aina tarvitse lähteä kauas. Myös Viron kylpylöistä löytyy mukavia kohteita aikuiseen makuun. Kiireisen arjen keskellä on kiva ottaa pieni irtiotto, ja lähteä nauttimaan kiireetön miniloma kylpylään.

Rentouttava ja romanttinen kylpyläloma on myös ihana tapa yllättää oma rakas. Alempaa löydät useammat romanttiset kylpylät, joihin lähteä viettämään rentouttava loma oman kumppanin kanssa.

Millainen on romanttinen kylpyläkohde?

Romanttinen kylpyläkohde

Romanttinen kylpyläloma Suomessa tai ulkomailla onnistuu monenlaisissa kohteissa. Lomaa suunniteltaessa kannattaakin miettiä mitä itse omalta kylpylälomalta toivoo. Kotimaankin kohteiden joukossa on useampia aikuisille sopivia kylpylöitä.

Parhaat kylpylät tarjoavat yleensä laajan allasalueen, ja monelle romanttinen kylpyläkohde pitää sisällään esimerkiksi porealtaan. Jos sinä ja kumppanisi pidätte saunomisesta, kannattaa valita sellainen kohde, jossa on useampia erilaisia saunoja.

Monelle pariskunnalle rauhallinen kylpyläkohde on tärkeä, jolloin kannattaa suosia pienempiä kylpylöitä. Esimerkiksi vesipuistot ovat yleensä lapsiperheiden suosiossa.

Moni kohde tarjoaa kuitenkin erilliset kellonajat tai alueen, jolloin kylpylä on varattu vain aikuisille. Tämä varmistaa rauhallisen kokemuksen.

Artikkeli jatkuu...

Kylpyläloma kahdelle Suomessa – TOP 5

kylpyläloma kahdelle Suomessa

Moni kotimaan kylpyläkohde panostaa aikuisten viihtyvyyteen. Isommissa kylpylähotelleissa on usein myös ravintoloita, jolloin loman aikana voi rentoutua kunnolla. Ihanan romanttinen kylpyläloma on mukava kruunata myös erilaisilla spa-hoidoilla.

Romanttinen kylpyläloma kahdelle voisi sisältää esimerkiksi seuraavaa:

 • Majoitus kahden hengen huoneessa
 • Kylpylän käyttö
 • Hotelliaamiainen
 • Spa-hoitoja
 • Illallinen

Katso alta Suomen parhaat kylpylät romanttiseen lomailuun:

1. Naantali Spa & Hotel – Rentoa tunnelmaa merenrannalla

Naantalin kylpylä allas

Suosittu Naantalin kylpylä sopii hyvin aikuisten lomakohteeksi. Naantali Spa on rauhallinen kylpylä varsinkin kesäajan ulkopuolella. Allasosastolta ei myöskään löydy lainkaan lastenaltaita, joten kohde ei houkuttele niinkään lapsiperheitä.

Kylpylä sijaitsee aivan meren rannassa, ja sieltä löytyy myös useampi ravintola. Huoneista voi valita esimerkiksi tavallisen kahden hengen huoneen, tai vaikka ylellisen sviitin. Lisäksi Naantalin Spa -hoitolasta voi varata esimerkiksi romanttisia parihoitoja.

Naantalin kylpylän romanttinen kylpyläloma kahdelle sisältää seuraavat palvelut:

 • Yöpyminen kahden hengen huoneessa
 • Kuohuviinipullo huoneeseen mansikoiden tai suklaan kera
 • Hotelliaamupala huoneeseen toimitettuna
 • Kylpylän ja kuntosalin käyttö vapaasti
 • Myöhäisempi huoneen luovutus lähtöpäivänä

Tunnelmalliselta allasosastolta löytyy viisi erilaista allasta, sekä suomalainen sauna ja höyrysauna. Lisäksi allasbaarin antimia voi nauttia altailla, ja kesäisin myös terassilla.


Ruissalon kylpylä
-10 % majoituksen päivän hinnasta!

Unohda arki hetkeksi – Ruissalon Kylpylässä voit tuntea kesän joka päivä! Ruissalo Spa:ssa vietät ikimuistoisen kesäloman meren äärellä.
Käytä varatessa koodia: PRODEALS

Varaa lomasi täältä »

2. Flamingo Spa:n aikuisten rauhallinen kylpylä & Break Sokos Hotel Flamingo

Flamingo Spa kylpylä Suomessa

Vantaan Flamingosta löytyy aikuisten oma allas- ja saunaosasto, jossa pääsee varmasti rentoutumaan. Erilaiset rentoutumiseen tarkoitetut altaat, ja jopa kahdeksan erilaista saunaa takaavat ihanan lomatunnelman kumppanin kainalossa. Kylpylästä voi varata parihoitoja, joista voi varata esimerkiksi aromahieronnan yhdessä kumppanin kanssa.

Yöpyminen onnistuu esimerkiksi Break Sokos Hotel Flamingossa, josta on kylpylään vain lyhyt hissimatka. Flamingon romanttinen kylpyläpaketti kahdelle sisältää muun muassa aikuisille tarkoitetun Harmony -huoneen, kylpylässä vierailun, ja kylpytakit.

3. Järvisydän on romanttinen kylpyläkohde

Järvisydän kylpylähotelli

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän on Rantasalmella sijaitseva kylpylä, joka on panostanut ekologisuuteen ja luonnonläheisyyteen. Kylpylä houkuttelee aikuisia kävijöitä, sillä joka ilta kylpylä on avoinna ainoastaa 18-vuotta täyttäneille kävijöille.

Järvikylpylässä on viisi ihanaa allasta, ja kuusi yhteiskäyttöistä saunaa. Ennakkoon voi varata myös Romanttisen iltakylpylä elämyksen, jossa iltaa vietetään romanttisesti kynttilän valossa.

Järvisydän pitää sisällään paljon erilaisia huonetyyppejä, joista valita mieluisin omaan makuun. Varsinkin upeat sviitit takaavat ihanan lemmenloman tunnelman. Järvisydämestä voi valita omanlaisen lomapaketin. Loman sisältöön voi kuulua majoituksen ja kylpylän lisäksi esimerkiksi illallinen, tai jokin aktiviteetti.

4. Koli Relax Spa maisemakylpylä Kolin kansallispuiston kupeessa

Koli Relax Spa

Romanttiset kylpylät Suomessa tarjoavat toinen toistaan upeampia kohteita. Näihin kuuluu varmasti myös Koli Relax Spa, joka on Break Sokos Hotellin yhteydessä oleva ihana kylpylä. Kylpylä on varattu vain aikuisten käyttöön iltaisin, joten täällä saa varmasti nauttia rauhasta. Erilaiset saunat ja lämpimät altaat, mukaan lukien ulkopalju, takaavat hyvän lomatunnelman.

Koli sopii kohteeksi myös silloin, kun haluat yhdistää kumppanin kanssa aktiivisen loman kylpylässä käymiseen. Kolin upea kansallispuisto tarjoaa mahtavat puitteet patikointiin. Hikoilun jälkeen on ihana palautua saunoissa ja altailla, ja rentoutua Relax-huoneen lämpöpedeissä. Elämyshoitolasta varaat vielä lomaasi erilaiset hemmotteluhoidot. Hoitolasta löytyy parihuone, jossa voi ottaa hoidon yhdessä oman kumppanin kanssa.

Break Sokos Hotel Kolin romanttinen kylpyläloma; Kahden Kesken Kolilla sisältää:

 • Majoituksen hotellissa
 • Kylpyläkäynnin kahdelle sisältäen kylpykiulun Lumenen tuotteiden kera
 • Herkkulautanen hotellihuoneeseen toimitettuna
 • Aamupalan toimitus huoneeseen
DEFAULT – Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

Tutustu -50 % hintaan

5. Turun Kakola Spa on suunniteltu aikuisten kylpyläksi

Kakola Spa altaat

Turun Kakolanmäelle kallion uumeniin rakennettu tyylikäs kylpylä avasi ovensa joulukuussa 2022. Kakola Spa on rauhallinen kylpylä, jonka ikäraja on iltaisin ja viikonloppuisin K18.

Koko kylpylä on anniskelualuetta, joten voit nauttia vaikka lasillisen kuohuvaa poreissa rentoutuen. Kolme erilämpöistä saunaa, ja neljä allasta kutsuvat rentoutumaan yhdessä kumppanin kanssa. Spa-hoitolasta voi varata myös esimerkiksi yhteisen hoidon.

Yhdistä kylpylässä vierailu hotelliyöpymiseen Hotel Kakolassa, joka on vain 300 metrin päässä kylpylästä. Ylellinen hemmottelupaketti sisältää majoituksen ullakkosviitissä, kylpylä vierailun kahdelle, pullon samppanjaa, huoneeseen toimitetun aamiaisen ja myöhäisen uloskirjautumisen.

Varaa Hotel Kakolasta romanttinen kylpyläloma nautinnollisiin hetkiin.

Romanttiset kylpylät Virossa – TOP 4

Pariskunta kylpylässä Virossa

Kumppanin kanssa voi myös lähteä kylpylämatkalle Viroon, jonne pääsee kätevästi laivalla Helsingistä vain parissa tunnissa. Hemmotteleva spa loma Virossa onnistuu monessa kohteessa, joten keräsimme tänne vain muutamat.

Katso alta parhaat romanttiset kylpylät Virossa:

1. Grand Rose Spa Hotel – Rauhallinen kylpylä Kuressaaressa

Romanttiset kylpylät Virossa

Ylelliset huoneet ja itämaiseen tyyliin sisustettu spa-osasto takaa hemmottelevan loman kumppanin kanssa. Seitsemän erilaista saunaa ja viisi allasta takaavat kiireettömän kokemuksen.

Grand Rose:sta voi varata esimerkiksi Meidän Hetket -paketin. Pakettiin kuuluu muun muassa majoitus, kylpylän käyttö, ruusun terälehdillä koristeltu hotellihuone, parihieronta, sekä kuohuviini huoneeseen.

2. Kalev Spa Hotel – Vietä romanttinen kylpyläloma Tallinnassa

Kalev Spa Hotel & Waterpark, Viro

Tallinnan vanhankaupungin sydämessä olevasta kylpylähotellista löytyy todella iso vesipuisto, josta löytyy oma alue vain aikuisille. Sauna Oasis on täydellinen paikka rentoutua kumppanin kanssa. Viisi erilaista saunaa, ja neljä ihanan lämmintä allasta on suunniteltu rentoon oleskeluun.

Kalev Spa Hotellin romanttinen kylpyläloma kahdelle sisältää:

 • Majoituksen ja aamupalan
 • Romanttisen illallisen
 • Kylpylän ja kuntosalin rajattoman käytön (Sauna oasis erityis hintaan)
 • Kylpytakit kahdelle
 • Yllätys hotellihuoneessa

3. Hedon Spa & Hotel: Hemmottelulomalle Pärnuun

Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa sijaitsee Pärnun rannikolla entisen mutakylpylän yhteydessä. Laadukas kylpylähotelli kätkee sisäänsä kaksi erillistä kylpyläosastoa. Hotellista löytyy paljon erilaisia huoneita, varsinkin historiallisen mutakylpylän puolen huoneet sopivat rauhallisuutta arvostaville matkailijoille.

Koe Hedon Spa:n romanttinen kylpyläelämys, ja varaa esimerkiksi Hiljaisuuden nautinnot -paketti kahdelle. Pakettiin kuuluu muun muassa kolmen ruokalajin illallinen, sekä vierailu hiljaisessa spa:ssa. Viron romanttiset kylpylät ovat parhaimmillaan juuri tätä.

4. Tallinn Viimsi Spa – K18 Spa-alue tarjoaa hemmottelua

Tallinn Viimsi kylpylä

Kylpylän uusin osa on varattu ainoastaan aikuisille kävijöille, joten myös Viimsissä viihdytään aikuisessa seurassa. Kuusi saunaa, kuumavesiallas, allasbaari ja rentoutumisalueet saavat kehon ja mielen rentoutumaan.

Viimsi Spa:n romanttinen kylpyläloma sisältää majoituksen ja K18 kylpylän lisäksi muun muassa parihieronnan, sekä myöhäisemmän huoneen luovutuksen lähtöpäivänä.

Romanttiset kylpylät tarjoavat irtioton arjen keskelle

Joskus arki saattaa tuntua liian hektiseltä, eikä kumppanin kanssa tule vietettyä tarpeeksi aikaa. Virkistävä kylpyläloma voi olla tällöin hyvä ratkaisu ottaa pieni irtiotto rakkaan kanssa. Parhaimmillaan kylpyläloma lataa molempien akkuja, ja virkistää parisuhdetta arjen keskellä.

Kylpyläloma kahdelle Suomessa tai Virossa onnistuu siis useammassa rauhallisessa kohteessa. Valitse oma suosikkisi ja vietä nautinnollinen kylpyläloma kumppanin kainalossa. Kylpyläloma Suomessa tai Virossa on myös ihana lahjaidea läheiselle.

Katso vielä nämä romanttiset kylpylät kotimaassa:

Katso täältä myös muut parhaat kylpylät aikuisille.

Katso parhaat kylpylätarjoukset!

Romanttiset kylpylät kartalla